من قبلا این مشکل رو داشتم ، ویندوز رو عوض کردم درست شد. شما می تونید سوالتون رو تو تاپیک مشکلات نصب بازی مطرح کنید.
من قبلا این مشکل رو داشتم ، ویندوز رو عوض کردم درست شد. شما می تونید سوالتون رو تو تاپیک مشکلات نصب بازی مطرح کنید.
بچه ها کسی نیست اهل قم باشه هم بازی هم پچ هارو بهم برسونه؟ازش میخرم!!منم میخوام اخه!![]()
سلام
بالاخره منم اومدم.3 روز طول کشید تا دانلودش کردم.
با تشکر فراوان از پارسا جان عزیز.![]()
خوش اومدی دوست عزیز
الان ایرانی ها دست کم یک گروه 6 نفره هستند. دیگر دوستام هم می تونند به بقیه بپیوندند
Last edited by pashangparsi6; 13-05-2011 at 20:20.
هنوز از سرور ایرانی خبری نشده؟
من با این خارجیا حال نمی کنم
سرور ایرانی هم در دست راه اندازی هست. اگر راهش بندازن همین جا هم احتمالا تازه ها (خبرها) می زارن
ولی گذرانه (فعلا) همون والت بهترین گزینه هست
Last edited by pashangparsi6; 14-05-2011 at 18:12.
منم همین مشکلو دارم در ضمن بازی در درایو ویندوز نصب شده .سلام خدمت دوستان، من پچ 1.4 رو دان کردم کار نمیکنه
اصلا نصب نمیشه یعنی در پایان نصب این دستور میاد
Cant find install folder for battlefield 2(TM)
این یعنی فولدر باتلفیلد رو پیدا نکردم ولی من همان BATTLEFIELD 2 رو دارم هر کار کردم نشد لطفا یک راهنمایی به من بکنید دیگه مخم کار نمیکنه.ممنون.
دوست گرامی
شما باید بازی رو توی درایو ویندوز نصب کنید. یعنی نشانی نصب رو دگرگون (تغییر) نکنید. تا بعد که خواستین پچ ها رو نصب کنید دچار مشکل نشید. احتمالا مشکل از اینه.
آموزش و همه چیز توی این نشانی هست
نمی دونم چرا این پیغام میاد !!!
به احتمال زیاد مشکل شما اینه که setup بازیتون اصلی نیست.مثلا ممکنه یه شرکت بازی رو فشرده کرده باشه (به صورت Rar) و فقط اون رو unrar میکنید و setup ی صورت نمیگیره.در این صورت فکر کنم تنظیمات رجیستری مشکل ایجاد میکنن.
سلام
پست شماره یک هنوز معتبره؟
یعنی با انجام اون آموزش میتونم آنلاین بازی کنم
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)