سلام مبارکت باشه ... چطوریه ؟ کنده ؟ تنده ؟یک نقد بکنی ممنون میشم
سلام مبارکت باشه ... چطوریه ؟ کنده ؟ تنده ؟یک نقد بکنی ممنون میشم
جناب عثمان من منظورم گوشی s8300 بود نه s8003 ! ظاهرأ اینجا تاپیک s8300 است.
جناب پالپ:
1- کیفیت صفحه نمایشش فوق العاده است. هر کی می بینه کف می کنه!
2- حساسیت تاچش هم خوبه هر چند ایده آل نیست.
3- کیفیت دوربین در حد عالی است.
4- رابط کاربریش هم ساده وزیبا است.
5- سرعت وارد شدن به منو ها مناسبه البته هنوز اکثر حجم مموری گوشیم خالیه
6- احساس می کنم باطریش ضعیفه هر چند تا باطری به نهایت کار آییش برسه زمان احتیاج داره
7- کیفیت پخش صدا قابل قبوله هر چند بلندی آن کاملأ معمولی است.
8- مموری 1 گیگ و هد فون با کارت قرعه کشی سکه و bmw همراشه
9- توانائی تایپ فارسی وتقویم شمسی را هم داره
10- صفحه کلیدش برای کار کردن خوب طراحی نشده هر چند زیباست
من حیث المجموع با توجه به قیمتش، عالیه!
سلام من دوماهه اين گوشي رو خريدم قبلا گوشي سوني اريكسون داشتم چند نكته گيجم كرده
1.كيبوردش نميتونه بره خط بعد(معادل دكمه اينتر كامپيوتر)
2.نرم افزاراي گوشي سوني روي اين نصب نميشن مثلا يه اطلاعات دارويي داشتم بعد از نصب نوشته ها برعكس شدن كه قابل استفاده نيست يه ديكشنري هم داشتم همينطور شد
3.كيفيت فيلماش بسيار تابسيارعاليه اما با خود گوشي نتونستم فيلما رو به هم وصل كنم با يوليد هم نشد
4.جي پي اس چطور كار ميكنه فقط طول وعرض جغرافيايي رو ميده نبايد روي نقشه مكانو مشخص كنه؟؟؟؟
5.شكلك نداره؟
چند تا نكته ديگه هم هست ببينم كسي جواب اينا رو ميده بعدا بقيشو ميگم
با سپاس
1- space رو داره مثل کیبورد کامپیوتر به جای اینکه یک بار روش کلیک کنی کافیه چند ثانیه انگشتت رو روش نگه داری
2- نرم افزار باید با پسوند jar باشه ... و باید نصب بشه اگه نصب نمیشه احتمالا ربط به لمسی و غیر لمسی بودن نرم افزار داره
3- یعنی چی فیلمارو وصل کنم؟ منظورت کلیپایی که میگیری رو میخوای به هم وصل کنی .. بهتره با کام اینکارو بکنی
4- جی پی اسش در قسمت منو 2 گزینه داره که یکیش میشه نقشه و یکی تصویر شما باید رو my location کلیک کنید که موقعیتتون رو ببینید و گوشی براتون بیاره
5-نمیدونم ...
خواهش میشه
باسلا م وسپاس
شرمنده من از پاسختون در مورد جي پي اس سر در نياوردم اگه ممكنه در حد اكابري بگين
ضمنا يه جايي تو اپليكيشن داره بنام ويدئو اديتور!من هر كار كردم فيلمايي كه با خودگوشي گرفتم نشداضافه كنم
راستي اين تايپ فارسيش چرا اينقدر خاك بر سره آدم دلش ميخاد موهاشو بكنه نميشه مثل تايپ انگليسي با تكرار روي يه دكمه حروف دلخواهو تايپ كرد؟؟؟؟!!!
راستي اين نرم افزار كام چيه؟كجا ميشه پيداش كرد ويژه مبايله يا كامپيوتر؟؟
توی قسمت گوگل مپ گزینه سمت راست یعنی منو رو بزن و گزینه اول رو انتخاب کن(نوشته my location)
فیلم هایی که با خود گوشی گرفتی نمیتونی اضافه کنی چون وضوحش خیلی بالاست.باید با وضوح 176 در 144 فیلم بگیری تا بتونی اضافه کنی.متاسفانه این برنامه ویدیو ادیتورش خیلی ضعیفه.
تایپ فارسی هم توی گوشیهای جاوا سامسونگ تا اونجایی که می دونم بیشترشون اینجوریه و نمیشه دیکشنری رو غیر فعال کرد،بهترین کار اینه که در حالت عربی تایپ کنی.
منظور از کام هم که دوستمون پالپ گفت فکرکنم منظورش این بود که با کامپیوترت این کار رو انجام بده.
خيلي سپاسگزارم
1.نتونستم در گوگل مپ گزينه منو را ببينم نكنه گوشيم تقلبيه؟!!!!
2.راستي با اين گوشي نميشه از طريق"" گت وي ايميل" مسيج فرستاد كه شمارت نيفته؟؟؟؟
3.چطور ميشه پيامو روي سيمكارت ذخيره كرد؟
4.چطور ميشه ياداشتها پيام فرستاد؟
5.براي پيامها امكان كپي پيست نداره؟
6.در مورد تايپ فارسي ديكشنري فعال نيست(كه يه حرف روتايپ كنيم بقيشو بياره)فقط براي تايپ نميشه چشم بسته نوشت بايد شماره كليدي كه ميده بزني!!!!!!
7.راستي باوجود فعال كردن لرزه گير در حال حركت عكسام تار ميشه مشكل چيه؟
8.من با نرم افزار يوليد نتونستم كليپامو بهم متصل كنم(پشتيباني نكرد)از چي استفاده كنم؟
[QUOTE=pamida;4304323]خيلي سپاسگزارم
1.نتونستم در گوگل مپ گزينه منو را ببينم نكنه گوشيم تقلبيه؟!!!!
2.راستي با اين گوشي نميشه از طريق"" گت وي ايميل" مسيج فرستاد كه ش%u
Last edited by mr_rayan; 12-10-2009 at 00:32.
1- اگه گوگل مپ رو داشته باشید قطعا باید بیاد ... و شما اشتباه میکنید ... اگه قرار باشه تقلبی باشه نباید گوگل مپ داشته باشه ...
2- یه راهی تو تنظیمات هست که میشه ولی ایرانسل اجازشو نمیده همراه اولو نمیدونم
3- یه راهی هس ... میری رو پیامی که امده... و بعد بازش میکنی 3 گزینه پایین هست گزینه more رو میزنی و بعد شماره 4 که میشه انتقال به سیم کارت ...
4- منظورت بلوتوثه ؟ ! یادداشت رو میخوای پیام کنی؟
5-نمیدونم
6- با بقیه چکار میکنی با اینم همینجوری رفتار کن ... هم رو صفحه کلید و هم رو تاچ
7- امکان نداره مگه شب باشه .. پس دوربینتون تنظیم نیس یا فریمورتون نقص داره
8-نمیدونم ولی تو قسمت نرم افزارهای کامپیوتر تو فروم میتونید پیدا کنید
Last edited by pulp_152; 12-10-2009 at 00:59.
سلام بابت گت وي ايميل بايد بگم با ايميل فرق داره
وقتي روي گوگل مپ كليك كردم بعد از زمان طولاني بارگيري يه پيام ظاهر شد كه ترجمش اينه به كرير خود مراجعه كنيد يا به
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] روي كامپيوتر مراجعه كنيد من كه نوفهميدم منظورش چيه!!
كسي ميدونه اين يعني چي؟
ميشه قدم به قدم بگين چطوري وارد گوگل مپ ميشين وكجا تنظيمات داره شايد من يه جاش اشتباه ميكنم؟
ضمنا من هر كاري كردم نتونستم يادداشتو مسيج كنم
اون نرم افزاري اطلاعات دارويي كه گفته بودم نصب شدوبالا هم مياد اما نوشته هاش برعكس شده مثلا نوشته ن ف ون ي م ات س ا"يعني استامينوفن"
از كجا ميشه فهميد فرمور ناقصه يا نه؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)