یه استارت میزنه و راه میافته چراغشم روشن می شه ولی بعد از چند ثانیه لرزشی که هارد به pc وصله رو از دست میده ولی چراغش خاموش نمی شه
یه استارت میزنه و راه میافته چراغشم روشن می شه ولی بعد از چند ثانیه لرزشی که هارد به pc وصله رو از دست میده ولی چراغش خاموش نمی شه
مشخصه که جریان کافی به هارد اکسترنال نمیرسد و در نتیجه بطور صحیح راه اندازی نمیشود .
راهش چیه باید چی کار کنم
شاید بتونید از usb hub های آداپتوری اسفاده کنید ولی کار جالبی بنظرم نمیرسه . اگر از فایلهایی زیاد استفاده میکنید از طریق کامپیوتر کپی کنید داخل حافظه گوشی . بهتر بود هاردهای اکسترنالی که WiFi و باطری مستقل دارند خریداری میکردید که در اینصورت بصورت بیسیم میتونستید به هارد اکسترنال کانکت بشوید .
ببینید من یه پیشنهاد دارم ولی نمی دونم امکان پذیره یا نه . دیدین وقتی فلش رو وصل می کنید به pc یه آیکون کناره cd درایو درست می کنه ؟ ولی هارد رو که وصل می کنیم کناره پارتیشن های هارده pc میاد بالا .اگه راهی باشه که هارم مثله فلش شناسایی بشه فکر کنم تو گوشیم قابله شناسایی بشه
سلام
من تو ایکس پی داشتم یه سری فایل کپی می کردم رو هارد که یهو یه ارور داد که windows delayed file writing failed یا یه همچین چیزی...دقیق یادم نیست.
الان یه سری فایلها خراب کپی شدن تو هارد...میام پاک هم کنم هنگ می کنه سیستم تا هارد رو بکشم از یو اس بی...اونوقت درست میشه.
بدون ریست کردن میشه کاری کرد؟
سلام
من قصد خرید یک هارد WD MY passport رادارم با توجه به اینکه این هارد دارای قابلیت پسورد گذاری روی فایلها هست اگر مثلا فیلمی روی اون بریزم و به تلویزیون اسمارت مثل کنم آیا تلویزیون میتواند فایل را شناسایی کند و بخواند
لطفا راهنمایی کنید تا اگر مشکلی پیش می آید از مدلهای دیگر استفاده کنم
ضمنا در رنج زیر 300 و 1 ترابایت کدام مدل را پیشنهاد میکنید؟؟
اگر هارد اكسترنال مورد نظر lock باشه در نتيجه براي استفاده در TV و رسيور و هر پخش و ضبط كننده ديگر بايد توسط نرم افزاري كه بر روي كامپيوتر نصب ميشود unlock بشه . در اينصورت فكر نميكنم مشكلي با شناسايي پارتيشنها و فايلها داشته باشه . البته بايد دفترچه راهنماي TV را مطالعه كنيد و بررسي كنيد كه از چه نوع فايل سيستمهايي پيشتيباني ميكند (مثلاً FAT32 يا حتي NTFS) و فرمت و كدك فايلها از چه نوعي بايد باشد (مثلاً avi يا mkv و ...) .
با سلام
یه سوال داشتم. من میخوام یه هارد اکسترنال 1 ترا بخرم. به نظر شما بهترین گزینه چه برندی هست؟ من قبلا یه 1 ترا وسترن پسپورت داشتم ولی یکبار ضربه خورد دیگه قابل تعمیر نیست. خاطره خوبی ازش ندارم. نوین هارد هم رفتم گفت بهترین از لحاظ هارد اکسترنال بکاپ پلاس سیگیت هست. حالا نظر شما چیه ؟
با تشکر
ایا هارهای اکسترنالی که با ادابتور برق کار میکنند در بلند مدت بدون برق اطلاعات آن ها پاک میشود ؟
سلام
همونطور که میدونید دو جور هار اکسترنال وجود داره
1- قابل حمل یا پاسپورتی
2- و رومیزی دکستاپ که نیاز به برق داره
مورد دوم اگه مثلا یک هارد 1 ترا داشته باشیم (از اینا که نیاز به برق جداگانه دارن ) و کلا پر از اطلاعات باشه . در صورتی که به برق وصل نباشن در مدت 3 ماه ایا اطلاعات ان ها از بین میرود ؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)