بله خیلی خوب از cpu کار میکشه منم وقتی دیدم متوجه شدم که 2 هسته تقریبا 100% بود و 2 هسته دیگه تقریبا 60% داشت کار میکرد.
پس left 4 dead 2 رو ندیدی از هر 4 هسته به طور 100% استفاده میکنه.
بله خیلی خوب از cpu کار میکشه منم وقتی دیدم متوجه شدم که 2 هسته تقریبا 100% بود و 2 هسته دیگه تقریبا 60% داشت کار میکرد.
پس left 4 dead 2 رو ندیدی از هر 4 هسته به طور 100% استفاده میکنه.
من این بازی رو نگرفتم ولی dirt 2 رو بگی یه چیزی ولی این l4d 2 به احتمال 90% یا مشکل از موتور بازیشه یا اینکه هسته های بد بخت رو انداختن توی دور بینهایت تا مثلا بازیشون رو گنده جلوه بدنپس left 4 dead 2 رو ندیدی از هر 4 هسته به طور 100% استفاده میکنه.
crysis با اون عظمت فیزیک وگرافیکش دو تا هسته که توی فرکانس 5/2 گیگاهرتز به بالا کارمیکرد تقریبا بسش بود!!!
من يه مشكل ديگه دارم
مگه اين بازي اتوسيو نيست؟ من بعد از چند مسابقه كه ميام بيرون از بازي و دوباره وارد بازي ميشم از اول شروع ميشه
اون صفحه اول مياد بايد گزينه no رو انتخاب كنم ديگه؟چون وقتي yes مي زني ميره انلاين انجام بشه
باید yes رو انتخاب کنی و بعد اگه پروفایل نساختی، باید به صورت offline بسازی.من يه مشكل ديگه دارم
مگه اين بازي اتوسيو نيست؟ من بعد از چند مسابقه كه ميام بيرون از بازي و دوباره وارد بازي ميشم از اول شروع ميشه
اون صفحه اول مياد بايد گزينه no رو انتخاب كنم ديگه؟چون وقتي yes مي زني ميره انلاين انجام بشه
موتور که مشکل نداره چون توی اپشن هم قسمتی برای غیر فعال کردن multicore داره و این بازی به cpu خیلی وابسته هست و اگر دقت کنید تو خیلی از بنچمارکهای cpu که سایتهای مختلف میزارن این بازی هم هست(برای رندرینگ اون همه زامبی هم باید از 4 هسته استفاده بشه) و در مقابل crysis هست که شما فرمودید و شدیدا به gpu وابسته بود و زیاد از cpu کار نمیکشید و خیلی هم باعث انتقاد بود این قضیه که همونطور هم که خودتون میدونید در cryengine3 خیلی روی استفاده از حداکثر توان pcها کار شده و 100% قراره این بازی هم کاملا مولتی کور باشه.
الان خیلی از بازیا هستن که دیگه کاملا مولتی کور شدن یکی دیگه از این نمونه ها اویل 5 بود.
Last edited by sir payman; 23-12-2009 at 18:45.
ofline نميشه ساخت
بعد از اين كه continio رو ميزنم ميگه ميخاي براي ساخت اكانت اينترنت اكسپلورر را باز كنم يا نه
no كه ميزنم يه مرحله بر ميگرده عقب
خوب مطمئنا شما که این بازی رو انجام دادی بهتر از منی که اصلا هیچ کدوم از نسخه هاش رو بازی نکردم این بازی رو میشناسی(چون میدونی که بچه ها گفتند قسمت single player _ش زیاد چنگی به دل نمیزنه و بیشتر تاکید این بازی روی مولتی هست!)
بازم حواسمون باشه از تاپیک اصلی جدا نشیم
قربان شما مهدی![]()
همون صفحه اسکرول رو که میاری پایین یک متنه که به آبی نوشته Create Local ... که باید اونو بزنی و یک اکانت آفلاین بسازی.
سلام بچه ها
برای مالتی پلیر کردن این بازی باید چیکار کنم؟؟؟؟؟
من هم روی لپ تاپم و هم روی کامپیوترم ویندوز 7 ریختم و تو بازی تو قسمت
مالتی پلیر که میرم بعدش نمیدونم چیکار کنم هر کاری هم میکنم دو تا سرور میسازه
راستی سیم LANهم وصله هم به pc هم به laptop
یه برنامه بچینید مولتی بزنیم ...
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)