تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 49 از 89 اولاول ... 3945464748495051525359 ... آخرآخر
نمايش نتايج 481 به 490 از 887

نام تاپيک: Colin McRae: Dirt 2

کاربر فعال مشاوره برای خرید قطعات سخت افزاری sir payman's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

مگه این بازی افت فریم غیر طبیعی هم داره؟؟
    اگه شما افت فریم داری ممکنه از سی پی یوت باشه چون من که یه دو هسته ای amd 5600 دارم وقتی بنچمارک سی پی یو رو می بینم هر دو تاش تا خرخره پره!!
    بله خیلی خوب از cpu کار میکشه منم وقتی دیدم متوجه شدم که 2 هسته تقریبا 100% بود و 2 هسته دیگه تقریبا 60% داشت کار میکرد.

(شخصا اولین بازیه که می بینم تا این حد هسته ها رو مشغول کرده)
    پس left 4 dead 2 رو ندیدی از هر 4 هسته به طور 100% استفاده میکنه.

2. این کاربر از sir payman بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن بازی mehdy.z's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    ...guess

پيش فرض

پس left 4 dead 2 رو ندیدی از هر 4 هسته به طور 100% استفاده میکنه.
    من این بازی رو نگرفتم ولی dirt 2 رو بگی یه چیزی ولی این l4d 2 به احتمال 90% یا مشکل از موتور بازیشه یا اینکه هسته های بد بخت رو انداختن توی دور بینهایت تا مثلا بازیشون رو گنده جلوه بدن
    crysis با اون عظمت فیزیک وگرافیکش دو تا هسته که توی فرکانس 5/2 گیگاهرتز به بالا کارمیکرد تقریبا بسش بود!!!

4. این کاربر از mehdy.z بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه mehr20's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007

پيش فرض

من يه مشكل ديگه دارم
    مگه اين بازي اتوسيو نيست؟ من بعد از چند مسابقه كه ميام بيرون از بازي و دوباره وارد بازي ميشم از اول شروع ميشه
    اون صفحه اول مياد بايد گزينه no رو انتخاب كنم ديگه؟چون وقتي yes مي زني ميره انلاين انجام بشه

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

من يه مشكل ديگه دارم
    مگه اين بازي اتوسيو نيست؟ من بعد از چند مسابقه كه ميام بيرون از بازي و دوباره وارد بازي ميشم از اول شروع ميشه
    اون صفحه اول مياد بايد گزينه no رو انتخاب كنم ديگه؟چون وقتي yes مي زني ميره انلاين انجام بشه
    باید yes رو انتخاب کنی و بعد اگه پروفایل نساختی، باید به صورت offline بسازی.

7. این کاربر از Yi Yi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال مشاوره برای خرید قطعات سخت افزاری sir payman's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

من این بازی رو نگرفتم ولی dirt 2 رو بگی یه چیزی ولی این l4d 2 به احتمال 90% یا مشکل از موتور بازیشه یا اینکه هسته های بد بخت رو انداختن توی دور بینهایت تا مثلا بازیشون رو گنده جلوه بدن
    crysis با اون عظمت فیزیک وگرافیکش دو تا هسته که توی فرکانس 5/2 گیگاهرتز به بالا کارمیکرد تقریبا بسش بود!!!
    موتور که مشکل نداره چون توی اپشن هم قسمتی برای غیر فعال کردن multicore داره و این بازی به cpu خیلی وابسته هست و اگر دقت کنید تو خیلی از بنچمارکهای cpu که سایتهای مختلف میزارن این بازی هم هست(برای رندرینگ اون همه زامبی هم باید از 4 هسته استفاده بشه) و در مقابل crysis هست که شما فرمودید و شدیدا به gpu وابسته بود و زیاد از cpu کار نمیکشید و خیلی هم باعث انتقاد بود این قضیه که همونطور هم که خودتون میدونید در cryengine3 خیلی روی استفاده از حداکثر توان pcها کار شده و 100% قراره این بازی هم کاملا مولتی کور باشه.
    الان خیلی از بازیا هستن که دیگه کاملا مولتی کور شدن یکی دیگه از این نمونه ها اویل 5 بود.
    Last edited by sir payman; 23-12-2009 at 18:45.

9. 2 کاربر از sir payman بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه mehr20's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007

پيش فرض

باید yes رو انتخاب کنی و بعد اگه پروفایل نساختی، باید به صورت offline بسازی.
    ofline نميشه ساخت
    بعد از اين كه continio رو ميزنم ميگه ميخاي براي ساخت اكانت اينترنت اكسپلورر را باز كنم يا نه
    no كه ميزنم يه مرحله بر ميگرده عقب

کاربر فعال انجمن بازی mehdy.z's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    ...guess

پيش فرض

موتور که مشکل نداره چون توی اپشن هم قسمتی برای غیر فعال کردن multicore داره و این بازی به cpu خیلی وابسته هست و اگر دقت کنید تو خیلی از بنچمارکهای cpu که سایتهای مختلف میزارن این بازی هم هست(برای رندرینگ اون همه زامبی هم باید از 4 هسته استفاده بشه) و در مقابل crysis هست که شما فرمودید و شدیدا به gpu وابسته بود و زیاد از cpu کار نمیکشید و خیلی هم باعث انتقاد بود این قضیه که همونطور هم که خودتون میدونید در cryengine3 خیلی روی استفاده از حداکثر توان pcها کار شده و 100% قراره این بازی هم کاملا مولتی کور باشه.
    الان خیلی از بازیا هستن که دیگه کاملا مولتی کور شدن یکی دیگه از این نمونه ها اویل 5 بود.
    خوب مطمئنا شما که این بازی رو انجام دادی بهتر از منی که اصلا هیچ کدوم از نسخه هاش رو بازی نکردم این بازی رو میشناسی(چون میدونی که بچه ها گفتند قسمت single player _ش زیاد چنگی به دل نمیزنه و بیشتر تاکید این بازی روی مولتی هست!)

بازم حواسمون باشه از تاپیک اصلی جدا نشیم
    قربان شما مهدی

12. این کاربر از mehdy.z بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز Mostafa NBA's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

ofline نميشه ساخت
    بعد از اين كه continio رو ميزنم ميگه ميخاي براي ساخت اكانت اينترنت اكسپلورر را باز كنم يا نه
    no كه ميزنم يه مرحله بر ميگرده عقب
    همون صفحه اسکرول رو که میاری پایین یک متنه که به آبی نوشته Create Local ... که باید اونو بزنی و یک اکانت آفلاین بسازی.

کاربر فعال انجمن کنسول aha2012's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    In Games

پيش فرض

سلام بچه ها
    برای مالتی پلیر کردن این بازی باید چیکار کنم؟؟؟؟؟
    من هم روی لپ تاپم و هم روی کامپیوترم ویندوز 7 ریختم و تو بازی تو قسمت
    مالتی پلیر که میرم بعدش نمیدونم چیکار کنم هر کاری هم میکنم دو تا سرور میسازه
    راستی سیم LANهم وصله هم به pc هم به laptop

آخر فروم باز SIMON137's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    خدا مي دونــــــه...!

پيش فرض

یه برنامه بچینید مولتی بزنیم ...

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •