تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 49 از 170 اولاول ... 394546474849505152535999149 ... آخرآخر
نمايش نتايج 481 به 490 از 1694

نام تاپيک: گفتگوی آزاد دوچرخه

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2009

پيش فرض

سلام.
    من دیشب به پست شما جواب دادم، ولی نمی دونم چرا نیومده!
    این مشخصات دوچرخه بولدر اس ای هست توی سایت اصلی (قسمت Full Specs رو بزن). من چیزی از sram x4 توش نمی بینم. فکر می کنم اصلش باید لوازم Acera باشه.
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    حق با شماست ولی چیز جالب اینکه من 3 مدل boulder se تو نمایشگاه دیدم:
    1- مدل شما که دنده ها acera و دوشاخ xcr قکر کنم ،
    2- مدل دیگه ای که دنده ها sram x4 با دوشاخ rock shock 1 .
    3- مدل دیگه ای بود که دنده هاش alivio بود ، بقیه اون یادم نیست.

خیلی تنوع داره ، تنه استرالیا و تنه تایوان و تنه آمریکا داریم و و و ...

2. این کاربر از journalist1 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه mahi58's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

تبریک به برادر journalist1 عزیز.
    ایشالله که حالش رو ببری و عکس های خوبی هم باهاش بگیری.
    خراسان شمالی استان باصفاییه، من توی روستاهای حوالی بجنورد زیاد بودم، واقعا قشنگند خصوصا فصل بهار.
    موفق باشی.
    -------------
    e.khafan! خان، عجب ماجرایی! : دی
    جدی نمی دونستم توی تصادف ماشین هم می تونه از دوچرخه سوار شاکی و طلبکار بشه و خسارت بخواد! بچه ها نوشته بودند که دوچرخه سوار در حکم عابر پیاده است.
    ایشالله دیگه پیش نیاد برات.

4. 2 کاربر از mahi58 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال davidjoker's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    جایی که فقط دو نفر هست...

پيش فرض

جدی نمی دونستم توی تصادف ماشین هم می تونه از دوچرخه سوار شاکی و طلبکار بشه و خسارت بخواد! بچه ها نوشته بودند که دوچرخه سوار در حکم عابر پیاده است.
    من یک بار با یه موتوری تصادف کردم. آقا این نقاب جلوی موتورش شکست. مگه ول می کرد ما رو. آخرش یه قاب کامل برای دور چراغش گرفتیم تا ولمون کرد. خلاصهههههههههه پیدا می شن همچین آدمایی.

6. 2 کاربر از davidjoker بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

e.khafan! خان، عجب ماجرایی! : دی
    ایشالله دیگه پیش نیاد برات.
    کاملا درسته ، دوچرخه سوار هیچ وقت مقصر شناخته نمیشه ( مگه اینکه گاف بده !) ، ولی ایندفعه مقصر من بودم ، مرام گذاشتم براش مگرنه میشد 1 هفته هی بدوونمش که آره زده به من و اینا ... خیلی راحت تر ازونی که فکرشو بکنی ( موتور سوار هم در اکثر موارد مثل دوچرخه سوار مقصر نیست . )

این همون بلایی بود که اوندفه سر خودتم اومد ، ولی من نکات ایمنی رو رعایت کردم !!!! اما باز نشد باید تجدید نظری تو قوانین بشه !

8. این کاربر از e.khafan! بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

من یک بار با یه موتوری تصادف کردم. آقا این نقاب جلوی موتورش شکست. مگه ول می کرد ما رو. آخرش یه قاب کامل برای دور چراغش گرفتیم تا ولمون کرد. خلاصهههههههههه پیدا می شن همچین آدمایی.
    عزیز باید خیلی بیشتر از عابر حواست رو به موتور و دوچرخه بدی تا زمانی که تو قوانین تجدید نظر بکنن . آدمای بی وجدان و حریص خیلی زیادن ، (بر عکسشم پیدا میشه که ازون ور پر رو باشه نمونش همین راننده که با من اینجوری برخورد کرد - منظور از برخورد رفتار بود نه تصادف - .)
    موفق باشی
    Last edited by e.khafan!; 17-08-2009 at 21:35.

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

100% این لوازم هست که تو قیمت تاثیر میذاره

دوست من نه اینجا نه هیچ جای دنیا لوازم گارانتی نداره
    دوما لطفا نام هیچ شرکتی رو بد نکنید همین جاینتی که شما میگی من 3 تا تنه شکسته دادم تنه گرفتم
    من موندم دوچرخه کورسی چه جوری خورده تو درخت
    بعدم این اشکال تنه نیست که شکسته اشکال دوچرخه سواره اگه قرار باشه شما خودت تنه رو بشکونی بهت تنه بدن که دیگه هیچی
    در صورتی تنه به شما میدن که اشکال در استحکام یا الیاژ یا نقص ساخت باشه
    نه اینکه با دوچر خه کراس کانتری بری 1 متر بپری این جوری باشه جاینت که هیچی oreba هم بهت هیچی نمیده
    من نمیخوام که یه مسئله ی پیش پا افتاده رو کشش بدم ...
    من باشما کاملا مخالفم دلایلم توضیح میدم
    1.اکثر مدلای جاینت در ایران 2008 بوده این درحالیه که در خارج از ایران مدلای 2008 با تخفیفت ویژه فروش میرن.
    2.به بهانه ی گارانتی که در تمام دنیا وجود داره تمام دوچرخه هارو گرونتر میده حتی تا 40% بهای واقعی...(توجه داشته باشید که خودشون دوچرخه هارو با گارانتی میخرن )
    برای اثبات حرفم میتونی زنگ بزنی وقیمتارو بپرسی مثلا مدله xtc hb3 1090000t که قیمت خارج ازایران چیزی درحدود 750 دلاره
    3.به نظرمن دوچرخه های جاینت با کیفیتن ولی تجربه های شما خلاف اینرو ثابت کرده(3 تا تنه شکسته تاز شما حرفه ای هستی میشه لطفا شکوندن تنه رو به ماهم یاد بدی
    اگه شما خودت مقصر هستی (قضیه ی شکستن تنه ها )که نمایندگی نباید واست عوض کنه اگه جاینت ایراد داشته و اون هم توی 3 تا تنه که ...
    دوست عزیز ازاین بگذریم شما اگه جای من بودی کدوم یکی از اینارو میگرفتی:
    1.merida sub 60 d or v 6700000t 2009
    2. 2009 merida tfs 300 d or v 600000t
    3.giant xtc hb3 930000t 2008

با تشکر .
    Last edited by alfred88; 17-08-2009 at 23:50.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2009

پيش فرض

من نمیخوام که یه مسئله ی پیش پا افتاده رو کشش بدم ...
    من باشما کاملا مخالفم دلایلم توضیح میدم
    1.اکثر مدلای جاینت در ایران 2008 بوده این درحالیه که در خارج از ایران مدلای 2008 با تخفیفت ویژه فروش میرن.
    2.به بهانه ی گارانتی که در تمام دنیا وجود داره تمام دوچرخه هارو گرونتر میده حتی تا 40% بهای واقعی...(توجه داشته باشید که خودشون دوچرخه هارو با گارانتی میخرن )
    برای اثبات حرفم میتونی زنگ بزنی وقیمتارو بپرسی مثلا مدله xtc hb3 1090000t که قیمت خارج ازایران چیزی درحدود 750 دلاره
    3.به نظرمن دوچرخه های جاینت با کیفیتن ولی تجربه های شما خلاف اینرو ثابت کرده(3 تا تنه شکسته تاز شما حرفه ای هستی میشه لطفا شکوندن تنه رو به ماهم یاد بدی
    اگه شما خودت مقصر هستی (قضیه ی شکستن تنه ها )که نمایندگی نباید واست عوض کنه اگه جاینت ایراد داشته و اون هم توی 3 تا تنه که ...
    دوست عزیز ازاین بگذریم شما اگه جای من بودی کدوم یکی از اینارو میگرفتی:
    1.merida sub 60 d or v 6700000t 2009
    2. 2009 merida tfs 300 d or v 600000t
    3.giant xtc hb3 930000t 2008

با تشکر .
    دوست عزیز یه نکته فقط بگم
    sub 60 , tfs 300 یه فرق اصلی دارن که tfs 300 از فرایند tfs در ساخت بدنه استفاده شده و در 60 خیر.
    ظاهرا این قرایند باعث استحکام بیشتر بدنه میشه.
    کد:
    کلا در دسته بندی دوچرخه های مریدا خود سایت مریدا مدلهای tfs رو از sub بالاتر قرار داده.
    در خصوص قیمتی که زدی من شک دارم 300 از 60 ارزونتر باشه. احتمالا شما قیمت 300 غیر کوهستان رو زدی.
    300 کوهستان v که منظور همون v brake هست . بالای 700 بود فکر کنم.
    نوع d هم منظور دیسکیه که گرونتره.
    این سایت قیمت مریدا رو با دلار استرالیا زده یه نگاه بکن.
    کد:

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

درسته tfs از sub سبکتره ولی sub60dسیستم دندش deore xt هست البته باز یه سوال داشتم اگه میشه مشخصاتش یه نگاهی بکن ببین کل سیستم deore xt یا اینکه فقط یه قسمتی
    قیمتو زنگ زدم پرسیدم هردو تو یه ماین با توجه به اختلاف سیستم دنده 750 t 300d
    به نظر شما میارزه که تو این مورد خاص تنه ی بهترو به سیستم دنده ی بهتر ترجیح داد منظورم اینه فرق بین deore با deore xt قدر ه ارزششو داره.

اگه نباشه جاش خالی می مونه mahi58's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

این همون بلایی بود که اوندفه سر خودتم اومد ، ولی من نکات ایمنی رو رعایت کردم !!!! اما باز نشد باید تجدید نظری تو قوانین بشه !
    آره، اتفاقا وقتی می خوندم داشتم با خودم فکر می کردم شما که خودت به من می گفتی ترمز جلو رو نگیرم دیگه چرا؟!
    ولی خداییش حادثه برای همه پیش میاد! من که از اون موقع به شدت از ریسمان سیاه و سفید ترسیدم و انقدر محتاط و آروم دارم میرم که خدا می دونه!

14. این کاربر از mahi58 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2009

پيش فرض

درسته tfs از sub سبکتره ولی sub60dسیستم دندش deore xt هست البته باز یه سوال داشتم اگه میشه مشخصاتش یه نگاهی بکن ببین کل سیستم deore xt یا اینکه فقط یه قسمتی
    قیمتو زنگ زدم پرسیدم هردو تو یه ماین با توجه به اختلاف سیستم دنده 750 t 300d
    به نظر شما میارزه که تو این مورد خاص تنه ی بهترو به سیستم دنده ی بهتر ترجیح داد منظورم اینه فرق بین deore با deore xt قدر ه ارزششو داره.
    من به هیچ وجه در این خصوص صاحبنظر نیستم، هیچ تجربه ای در این خصوص ندارم و اگر چیزی نوشتم از روی مطالعه مشخصات بود.
    اما برای اینکه سوال بی جواب نباشه:
    من از حرفه ایها شنیدم بدنه بیشترین اهمیت رو داره . در این دو چرخ ظاهرا فقط شانژمان اونها فرق دارن و شانژمان 60 یک رده بالاتر هست.
    من بودم بدنه رو انتخاب میکردم چون اگر خواستید می تونید بعدا به راحتی شانژمان رو ارتقا بدید. فکر نمیکنم یک شانزمان deore xt با شانژمان deore خیلی فرق قیمت داشته باشه.( باید حدود 30 باشه ).
    ضمنا در سایتهای خارجی قیمت 300 بیشتره.

اما hb3 یه چیز دیگه است دوشاخ عقبش کربنه .

موفق باشی.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •