مودم Paradyneبسيار عاليه ، من داييم داره و خيلي هم استفاده ميشه ، خيلي عاليه ، اون مدلي كه داره رو دقيقا نميدونم اما هم لن داره هم يو اس بي هم اسپليتر و ..
با تشکر
تیم مدیرت اینترنت و شبکه
مودم Paradyneبسيار عاليه ، من داييم داره و خيلي هم استفاده ميشه ، خيلي عاليه ، اون مدلي كه داره رو دقيقا نميدونم اما هم لن داره هم يو اس بي هم اسپليتر و ..
smc هم خوبه من حدود يكساله كه دارم خوب كار ميكنه از خود شاتل خريدم 45000تومن
دوست عزیز شاتل در شیراز مودم های SMC رو داره که اتفاقا هم مارک معتبری توی تجهیزات شبکست، هم گارانتیه معتبری داره(ساخت سیستم) و هم کیفیت وقیمتش مناسبه. من نزدیک به 1 ساله دارم ازش استفاده میکنم و تا الان هیچ مشکلی نداشتم. میتونی با خیال راحت همینو بخری.
ولی اگه روی asus am604 اصرار داری میتونی از پاساژ ملاصدرا تهیه کنی. اگه اشتباه نکنم طبقه دوم 1 مغازست که تجهیزات شبکه داره، توی ویترین اون دیدم این مدل رو. البته من AM604g رو دیدم که وایرلس هست. حالا نمیدونم منظور شما هم همین بود یا AM604 که وایرلس نیست.![]()
از همه دوستان ممنونم. am604g گیرم نیومد. wl-am604g هم سخت گیر میاد. فکر کنم بهتر باشه همون smc بگیرم که شاتل هم همینو امروز پیشنهاد کرد. خودشم داره. 75تومن که تو بازار پرسیدم گرونتر بود . 80 -85 میگفتن.
يه مودم SMC دارم ، استفاده نشده ، ميشه فروختش ؟؟
به نظر من شما تك پورتش بگير اون 75تومني فكر كنم 4پورت داره كه براي استفاده تو منزل كاربردي نداره به درد جايي كه كامپيوترها بصورت شبكه باشه كاربرد داره لذا 30000تومن ديگه هزينه اضافيه كه خرج ميكني..
حرف yekta درسته اما اگر داری همون 4 پورت رو بگیر. اول اینکه wireless هم داره و وقتی نیاز به وارد کردن یک کامپیوتر دیگه به اینترنت باشه به راحتی این کار بدون سیم کشی و این چیزا صورت میگیره. بالاخره پیش میاد آشنایی ، فامیلی چیزی بیاد خونتون که لپ تاپ داره و کلی چیز می خواهید رد و بدل کنید. یا اینکه بعدها بقیه هم تو خونه بخوان کامپیوتر مستقل داشته باشند و اینترنت هم وصل بشن. کلا مودم خانگی خوبی هست این مدل بالاتره.
باز نظر خودت شرطه
سلام علیکم
من باید هر چندوقت یه بار چک کنم بینم واسه مرکز اشغال وصال شرکتی پوشش میکنه یا نه؟!!؟!
الان چی؟هنوز هیچجا پوشش نمیکنه؟!:((
ممنون دوستان. 4 پورت رو به همون دلایلی که pooyar عزیز گفت میخوام بخرم.
در ضمن همتون خیلی باحالید. کاش قبلا با بچه های گل اینجا آشنا میشدم. تو این مدت کم انصافا خیلی خوب راهنماییم کردید. از همه بازم ممنونم.
با سلام
ميخواهم از شاتل سرويس بگيرم لطفا يكي از اعضا شماره يك كارت طلائي را در اختيار من بگذارند
با تشكر
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)