حداکثر 35 هزار تومن در توپخونه ی تهران.با سلام به خدمت دوستان . راستش یه سوال داشتم الان قیمت یه دسته ی 360 سیم دار اصل چنده . من می خوام از یه نفر اکبندشو 42 بگیرم . فکر می کنید خوبه یا زیاده ؟ مرسی ی ی ی ی ی ی !
حداکثر 35 هزار تومن در توپخونه ی تهران.با سلام به خدمت دوستان . راستش یه سوال داشتم الان قیمت یه دسته ی 360 سیم دار اصل چنده . من می خوام از یه نفر اکبندشو 42 بگیرم . فکر می کنید خوبه یا زیاده ؟ مرسی ی ی ی ی ی ی !
سلام .
به نظر شما دوستا ن این دسته Logiech بهتره یا دسته Xbax?
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] >
هر دوی اینا مجهز به xinput هستن . یعنی اینکه تمامی بازیهای جدید رو ساپورت می کنن به طور کامل . اگه بیشتر باهاش فوتبال بازی می کنی بهترین گزینه همون لاجیتکه البته دسته ی سیم دار 360 خیلی ارزونتر در میاد
سلام
من این دسته را از پاساژ لباف در تهران خریدم با قیمت 27 هزار تومان بسته بندی شده نه تو نایلون
لطفا درایور این دسته برای من بگذارید؟؟؟
ممنون
کسی اینجا نیست به من کمک کنه درضمن درایور xp می خوام
سلام
دوستان کسی دسته 360 سیم دار تو مشهد سراغ داره ؟ هرچی میگردم پیدا نمیکنم !
تو تهران کسی داره با تیپاکس برام بفرسته ؟
این برای چندمین بار.دسته اصلی اکس باکس نیازی به درایور نداره.
کسی دسته ی xbox 360 سیم دار تو اصفهان سراغ نداره
از مجتمع پارک پرسیدم
از معروف ترین فروشگاهش یعنی پاســــــ...
ولی می گفت حدود 48 هزار تومانه !!!
کسی اگه جایی سراغ داشت لطفا بگه
دوست عزیز شما خودتون از این دسته دارید؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
یکی از دوستان به من قبل از اینکه بگیرم این دسته پیش نهاد کرد و گفت شما باید درایو 17 مگی هم دانلود کنید؟؟؟؟
لطفا درایور این دسته برای من بگذارید؟؟؟
ممنونکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیددسته ی اصل اگه نیازی به درایور نداشت، چرا پس مایکروسافت تو سایتش برای این دسته درایور قرار داده؟ بعضی ویندوز ها به درایور نیاز دارند و بعضی دیگه مثل ویندو 7 به درایور نیازی ندارند.این برای چندمین بار.دسته اصلی اکس باکس نیازی به درایور نداره.
در ضمن من تا حالا دسته ی قلابی XBOX 360 ندیدم. حداقل تو توپخونه که خبری نبود.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)