تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
ماهان سرور
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 49 از 295 اولاول ... 394546474849505152535999149 ... آخرآخر
نمايش نتايج 481 به 490 از 2949

نام تاپيک: مشورت و راهنمایی در مورد خرید dvd player و Bluray player

Banned
    تاريخ عضويت
    Jan 2008

10

سلام به همه دوستان.
    من بعد از خوندن صفحات این تاپیک تصمیم گرفتم philips dvp5965k بگیرم که پنج شنبه 18 تیر رفتم جمهوری.
    بعد از اینکه هیچ جا مدل های philips رو پیدا نکردم رفتم پاساژ شرکا-فروشگاه الهام که فروشنده گفت 5965 135 تومن و 5996 135 تومن و 5990 160 تومن (خدا چرا آخه اینهمه زیاد میگه)
    دوباره راه افتادم تو جمهوری و به زور جایی تابلوی فیلیپس پیدا میشد، اونا هم می گفتند این مدل ها تو بازار نیست.
    خلاصه ناامید داشتم به سمت ولی عصر برمی گشتم که مغازه دیگه ای آرم فیلیپس رو دیدم و رفتم تو و پرسیدم اما از جوابش بال در آوردم. دو مدل از فیلیپس داشت:
    3360 - 90تومن
    5996 - 110 تومن
    خلاصه بعد از امتحان فیلم هایی که رو فلش ریخته بودم با کارتن خوشگل 5996 برگشتم خونه

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2005

پيش فرض

سلام به همه دوستان.
    من بعد از خوندن صفحات این تاپیک تصمیم گرفتم philips dvp5965k بگیرم که پنج شنبه 18 تیر رفتم جمهوری.
    بعد از اینکه هیچ جا مدل های philips رو پیدا نکردم رفتم پاساژ شرکا-فروشگاه الهام که فروشنده گفت 5965 135 تومن و 5996 135 تومن و 5990 160 تومن (خدا چرا آخه اینهمه زیاد میگه)
    دوباره راه افتادم تو جمهوری و به زور جایی تابلوی فیلیپس پیدا میشد، اونا هم می گفتند این مدل ها تو بازار نیست.
    خلاصه ناامید داشتم به سمت ولی عصر برمی گشتم که مغازه دیگه ای آرم فیلیپس رو دیدم و رفتم تو و پرسیدم اما از جوابش بال در آوردم. دو مدل از فیلیپس داشت:
    3360 - 90تومن
    5996 - 110 تومن
    خلاصه بعد از امتحان فیلم هایی که رو فلش ریخته بودم با کارتن خوشگل 5996 برگشتم خونه
    مبارك باشه
    ميشه فرمت فيلمها و زير نويسها را كه با خودتون برديد ، بفرماييد و ايا زير نويس فارسي را هم ساپورت مي كرد يا نه ؟

کابر فعال انجمن لوازم صوتی و تصویری ghahremanimehdi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    !ashfield

پيش فرض

سلام به همه دوستان.
    3360 - 90تومن
    5996 - 110 تومن
    مبارک باشه... با قیمت خوبی خریدی.
    با گارانتی خریدی؟
    لطف کن آدرس و تلفن جایی رو که ازش خرید کردی برام پیغام خصوصی کن...

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

من امروز 3260 فیلی÷س را 75 تومان خریدم . فکر میکنم به دلیل نداشتن تلویزیون lcd انتخاب خوبی کرده باشم. نظر شما دوستان چیه؟

Banned
    تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

بله با همون گارانتی پارس الرمس بود که تا سپتامبر 2010 اعتبار داره.

فرمت های avi , xvid, m4v , برام مهم بود که همه رو با idx-sub و srt فارسی و انگلیسی ساپورت کرد

تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    !ashfield

پيش فرض

من امروز 3260 فیلی÷س را 75 تومان خریدم . فکر میکنم به دلیل نداشتن تلویزیون lcd انتخاب خوبی کرده باشم. نظر شما دوستان چیه؟
    مبارک باشه. برای یک تلویزیون معمولی به نظرم بهترین انتخابه ... قیمتش هم مناسبه.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2006

پيش فرض

مبارک باشه
    از کجا خریدین؟

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض سلام

سلام
    من تقرببا دو هفته ای روزی میشه که پایونیر 610 خریدم آن هم به قیمت 160000 تومان از نمایندگی پایونیز زیر پل حافظ! دستگاه بسیار خوبیه و من فعلا هرچی فیلم و موسیقی داشتم را به خوبی برای پخش کرده! از روی فلش مموری هم براحتی می خونه!

اما یک سوال از دوستان وارد داشتم! راستش موقع خرید بهم گفتند که یکی از امکانات مهم این دستگاه جدید اینه که می تونه روی usb هم ضبط کنه! این مساله روی کنترل دستگاه هم با عنوان rec usb مشخص شده! ولی متاسفانه من هر کاری می کنم موفق نمی شم! می خواستم از دوستان ماهر و آشنا با این دستگاه سوال کنم که چه کار باید کنم؟!

البته تو دفترچه راهنماش گفته که این امکان برای cd های صوتی کاربر داره! حالا به نظر شما آیا منظورش از اینکه گفته cd فقط cd های صوتیه و یا اینکه نه، شامل dvd های صوتی هم میشه؟!

خلاصه اگه کسی در خصوص این موضوع اطلاعاتی داره خواهشا منو راهنمایی کنه!

با تشکر
    يه سوال داشتم كه اين دستگاه با زيرنويسها كه مشكلي نداره sub-str,...

تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    !ashfield

پيش فرض

يه سوال داشتم كه اين دستگاه با زيرنويسها كه مشكلي نداره sub-str,...
    با زیرنویس SRT فارسی مشکل دارند (همه ی دستگاهها) و فونت فارسی رو درست نمایش نمیدن ... اما با SRT انگلیسی مشکلی نیست. در ضمن SRT فارسی رو به راحتی میشه یه sub/idx تبدیل کرد و اجرا میکنه ...
    در کل همیشه زیرنویسهای SRT فارسی رو برای اینکه بتونید ببینید باید به sub/idx تبدیل کنید

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

با سلام
    کدوم مدل philips یا pioneer هست که خروجی صدا optical داشته باشه؟ چون من یک سیستم sony- fl7 دارم که آسانسورش خراب شده و نمایندگی میگه 110 تومان خرجشه. با این حساب ترجیح دادم یک پلیر بخرم و از ضبطم به عنوان سیستم صوتی 5.1 استفاده کنم. ضبط ورودی optical و معمولی ( 2 کابل سفید و قرمز) داره. فکر کنم ورودی معمولی سیستم 5.1 و dts رو نمی تونه ارائه بده. درسته؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •