با سلام خدمت دوستان
lcd گوشی نوکیا 3110 شکسته ، آیا امکان تعویض هست و هزینه اون چقدره ؟
با تشکر
با سلام خدمت دوستان
lcd گوشی نوکیا 3110 شکسته ، آیا امکان تعویض هست و هزینه اون چقدره ؟
با تشکر
بله چرا عوض نشه ، قیمتش هم تقریبا 15000 تومنه
دوستان سلام.
من يه گوشي 5320 آكبند گرفتم. اما يه مشكلي با صفحه نمايشش دارم. اگر تصوير صفحه ي نمايش داراي طيف رنگ سفيد باشه، اونوقت نور ال اي دي هايي كه در زير گوشي براي تامين نور صفحه قرار داند، پرنورتر از نقاط ديگه صفحه ميشن و نور اونها روي ناحيه اي از پايين صفحه تاثير ميطاره. حالا نميدونم اين طبيعيه! چكار بايد كنم! در ضمن توي منو كه ميري اين روشنايي رو حس نميكني، اما مثلا در همون صفحه اي كه اول روشن شدن مياد، يه مقدار اين موضوع قابل مشاهدست! ممنون ميشم زود پاسخ بدين. ممنون.![]()
سلام دوستان
من یه مشکل نرم افزاری دارم (البته شاید جای خوبی مطرح نکرده باشم ولی..)
یه گوشی 6300 به تورم خورده که رمز اولشو فراموش کردن
می شه یگین راه درست کردنش چیه ؟؟؟
باید فلش بشه ؟
یا ریسیت؟
چطوری؟؟
اگه باکس داری که خیلی راحته ، اگه نه با برنامه های کرک شده میتونی با یه اینفو یا ست دیفالت کدشو بشکنی
---------- Post added at 07:34 PM ---------- Previous post was at 07:31 PM ----------
برای روشن شدن نور صفحه کلید یه سنسور هست بالای ال سی دی که در صورتی که نور اطراف کم باشه اونا رو روشن میکنه . شرمنده خوب متوجه حرفات نشدم تا این حد تونستم راهنماییت کنم
برای روشن شدن نور صفحه کلید یه سنسور هست بالای ال سی دی که در صورتی که نور اطراف کم باشه اونا رو روشن میکنه . شرمنده خوب متوجه حرفات نشدم تا این حد تونستم راهنماییت کنم[/QUOTE]
دوست عزيز از بذل توجه شما ممنونم. شايد من سوالم رو بد مطرح كرده باشم. اين حالتي كه من باهاش مواجه شدم در مثلا گوشي 6630 هم موقع بالا اومدنش، يعني زماني كه دو تا دست همديگه رو ميگيرن، قابل مشاهدست. به اين صورت كه 4 منطقه ي پرنور تر از نقاط ديگر در پايين صفحه ي نمايش، مشخصه! انگار با 4 تا ال اي دي جدا پايين صفحه روشن شده باشه. اين نواحي روشن تر داراي نوري معادل دو برابر نور نور ساير نواحي صفحهي نمايش هستند. دوستاني هم كه نوكيا دارن و اين موضوع رو در گوشي من ديدن همه ميگن طبيعيه! اما برادر من مدل مشابه اين گوشي رو 2 سال پيش خريده و اين حالت رو من در گوشي اون نميبينم. ممنون ميشم اگه راهنمايي كنيد!![]()
ممنون
میشه بیشتر توضیح بدین یا لینک بدین
کلا در اکثر گوشیها برای قابل دید بودن صفحه کلید در تاریکی 4 الی 8 ال ای دی وجود داره که امکانش هست مال اون نواحی که میگی کم نور تره یا سوخته یا کم نور تر شده . میتونی قاپ رویی گوشیتو ورداری و دقیق تر بفهمی که کدامشون مشکل دارن .
بنظر من مشکله آنچنانی نیست که نگران بشی . ببخشید اگه خوب نتونستم راهنمایییت کنم
---------- Post added at 05:04 PM ---------- Previous post was at 05:02 PM ----------
گوشیت روشنه ؟ یا خاموش
منظورم اینه که روشن نمیشه اون کد رو میخواد یا روشنه فقط نمی دونی کدش چیه ؟
دوست گلم ممنونم از راهنماييت، ردم نمايندگي گفت نوع ال سي دي شما اين طوريه! و اين مشكل به حساب نمياد. ال اي دي هاي زيرش رو هم چك كرد. گفت ايرادي نداره!بازم ممنونم.
روشنه
ولی اون پسورده رو یادشون رفته
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)