[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
لباس کل تیم های لیگ برتر که از کونامی دارموشون.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
لباس کل تیم های لیگ برتر که از کونامی دارموشون.
دمت گرم.
اگه میشه این آپدیت رو برام از طریق پست بفرست
هزینه اش هرچقدر باشه در خدمتم
شماره حساب بده برات واریز می کنم
سلام به همه. به يه مشكل برخوردم كه اميدوارم كمكم كنيد.من اول بازي كه تازه ميخواي ليگهارو انتخاب كني ليگ انگليس و ايرانو انتخاب كردم. راستش به دو دليل: يكي سيستم قوي ندارم دوم اينكه نميدونستم به مشكل برميخوررم مشكل من اينه كه آخر هر فصل كه از باشگاه اخراج ميشم فقط از همين دو تا ليگ يعني انگليس و ايران به من پيشنهاد كار ميشه. نميشه كاري كرد تا از ساير ليگها هم به من پيشنهاد بشه؟ هر كس ميدونه لطفا كمكم كنه. ممنون از همه دوستان.
شما پچ 2 و فایل رازور را دانلود کن و نصب کن ببین چی میشه؟؟؟؟
با سلام
خودمونیم عجب بازی پر باگی هست ولی چیکار کنم که عاشقشم
بعد از نصب patch 2 توی جدول رقابتهای لیگ از رتبه 15 به پایین هر تیمی که هست امتیازش به جای اینکه مثبت حساب بشه منفی حساب میشه الان توی لیگ ایتالیا میلان با 18 امتیاز منفی قعر جدول قرار داره مثلا برای برد به جای 3 امتیاز مثبت 3 امتیاز منفی قرار میده اگه کسی میدونه مشکل از چیه بگه 3 فصل که دارم با رم میرم خیلی نامردی که اینجوری شده![]()
فقط از لیگ هایی که اول بازی تیک زدی بهت پیشنهاد میدن میتونی از هر لیگ مثل لیگ انگلیس هم مشخص کنی که چه لیگ هایی (مثل دسته دوم و سوم و جوانان و ...) بهت پیشنهاد کار بدن یا خیر.
کلا برای رفع اخراج هم پیچ دو رو از اولین صفحه همین پست با فایل کرکش رو میتونی برداری.
سلام به همه. به يه مشكل برخوردم كه اميدوارم كمكم كنيد.من اول بازي كه تازه ميخواي ليگهارو انتخاب كني ليگ انگليس و ايرانو انتخاب كردم. راستش به دو دليل: يكي سيستم قوي ندارم دوم اينكه نميدونستم به مشكل برميخوررم مشكل من اينه كه آخر هر فصل كه از باشگاه اخراج ميشم فقط از همين دو تا ليگ يعني انگليس و ايران به من پيشنهاد كار ميشه. نميشه كاري كرد تا از ساير ليگها هم به من پيشنهاد بشه؟ هر كس ميدونه لطفا كمكم كنه. ممنون از همه دوستان.
ممنون دوست عزيز
چشم دوست عزیز فقط اجازه بده تموم بشه بعد.از اول دارم بازیکنای تمام تیم های لیگ برتر وارد میکنم حتی پیام .البته مربیها و تاریحچه باشگاه تموم شده تقریبا.
شما منظورت کدوم اپدیت؟
سلام دوستان من تازه اینجاعضو شدم ...
ی سوال داشتم :
چه جوری بازیکنهای که مازاد هستند رو در اکسچنج قراربدم ؟ منظورم تعویض بازیکن با بازیکن هست ...
من وفتی اینکاروانجام میدم محدودیت در نظر میگیره ... کسی میتونه کمک بکنه ؟
مثلا اگه فلان بازیکن رو انتخاب کنی فقط حالت فروش یا حالت قرضی میتونی بهش بدی...
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)