به معاونت فناوری صدا و سیما نامه زدم و گفتم چرا چند روز شبکه ها رو گرفت و بعد قطع شد.(البته مودبانه گفتم)
جوابشون این بود :
![]()
به معاونت فناوری صدا و سیما نامه زدم و گفتم چرا چند روز شبکه ها رو گرفت و بعد قطع شد.(البته مودبانه گفتم)
جوابشون این بود :
![]()
اقا من یه گوشی گرفتم یارو گفتش فک کنم n96 هه !! از کجا بهمم راس می گه ؟؟؟ یه عکس ازش دارین ؟
سلام دوستان جهت سوالی که برای کیفیت عکس نامطلوب n96 برام ایجاد شده بود به این نتیجه رسیدم که اگه اولا برای گرفتن هر عکسی رو مد auto نباشید و همچنین رزولوشن دوربین رو رو 3 مگا تنظیم کنید یه کم کیفیت عکسی بهتر میشه . حالا نکته دیگه ایکه برای ایجاد سوال کرده اینکه در صورتی که با n73 یا n82 عکس گرفته باشید حتما دقت کردید که عکس بعد از لحظه کوتاهی پردازش میشه و کیفیت تغییر میکنه ولی نمیدونم چرا تو n96 این طور نیست انگار همون چیزی رو ثبت میکنه که میبینه
[QUOTE=mstf666;3341014]به معاونت فناوری صدا و سیما نامه زدم و گفتم چرا چند روز شبکه ها رو گرفت و بعد قطع شد.(البته مودبانه گفتم)
عیول بابا دمت گرم من 4 شنبه تلفنشونو از سایت irib در اوردم زنگ زدم خانم منشی گفت تشریف ندارند لطف میکنید شنبه تماس بگیرید. شما ایمیل زدید که اینقدر سریع تر از تلفن جواب دادند
آره .منم به این نتیجه رسیدم تنظیمات اتوماتیکش بیخوده .
تا حالا 3 مگاپیکسل رو امتحان نکردم ببینم نتیجش چی میشه.
از این نظر که خیلی عالی عمل میکنه.با n80 و n73 وسریهای قبلش کار کردم و این تاخیر پردازش عکس در n96 اصلا وجود نداره.
اهان پس راس می گفته بد بخت ! خیلی شبیه اینه ! احتمالا این مدل انژکتوریش نیست شما گزاشتی اینجا ؟؟؟ منظورم همون i هست !![]()
خوت که می دونی مخففش اون میشه !
فقط یه مشکلی با این گوشی دارم نمی دونم چه جوری می شه روشنش کرد ! می شه راهنمایی کنید ؟ هر دگکه ایش رو امتحان می کنم جوابی نمی گیرم ! چند بار هم زدمش زمین ! اخه اعصاب برام نزاشته !
از این نظر که خیلی عالی عمل میکنه.با n80 و n73 وسریهای قبلش کار کردم و این تاخیر پردازش عکس در n96 اصلا وجود نداره.[/QUOTE]
اره تاخیر نداره چون به ظاهر پردازش هم نداره باز هرچی باشه یه کم باید تغییر کنه یا نه
پردازش که داره.
ولی این ایده آله که همون لحظه که دکمه camera رو فشار میدی عکس پردازش ، ثبت و نمایش داده بشه.
سلام بچه ها من خیلی وقته N96 گرفتم اما هیچ برنامه ای که با شتابسنجش باشه رو نمیتونم روش اجرا کنم
انقد دلم گرفتهههه که نگوو
از نظر ساین کردن برنامه ها هم موفق نبودم
یکی که n96 داره و خودش ساین کرده یا هک یا یه برنامه شتابسنج داره که کار میکنه لطفا یه کمکی بکنه که ممنون بشم
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)