من کافی نت دارم . چند روز پیش ثبت نام کردم و قراره 7 آبان وصل شه . هنوز ازش استفاده نکردم ولی تعریفایی که ازش شنیدم بد نبوده من arth4 شو گرفتم امیدوارم که خوب باشه . و در ضمن از بحث های شما هم در این مورد خیلی استفاده کردم ممنون از همگی
با احترام
تیم مدیریت انجمن
من کافی نت دارم . چند روز پیش ثبت نام کردم و قراره 7 آبان وصل شه . هنوز ازش استفاده نکردم ولی تعریفایی که ازش شنیدم بد نبوده من arth4 شو گرفتم امیدوارم که خوب باشه . و در ضمن از بحث های شما هم در این مورد خیلی استفاده کردم ممنون از همگی
ساعت 5 قطعی داشت تا الان که با دایال اومدم
دیشب هم سرعتش کم بود نتونستم چیزی دانلود کنم
ولی در کل 6 gb دانلود رایگان داشتم
بعد از دقیقا 45 دقیقه وصل شد
من که مشکلی نداشتم....
راستی
من هرکاری میکنم نمیتونم با مودمم در حالت Pppoe کانکت بشم.....
قبلا میشد ها؟؟؟
ولی الان نه
فقط در حالت بریج کانکت میشه
مودمم بیلیون هستش
مثل اینکه یادت رفته شهر دیگه هستی![]()
سلام.
از بین مودمهایی که شرکت میده کدوما به نظر شما بهتره که بگیریم؟ البته بیسیم نباشه.
خودشون بیلیون را سفارش میکنن که بگیری چون پشتیبانی مودم بر عهده خودشونه
سلام به همه آقایونی که 512 اکو شاتل دارین آیا راضی هستین سرعت دانلودتون چقدر نوسان داره من نوسان برام مهمه که نداشته باشه سرعت شبانش چطوره پینگش چطوره؟ متشکرم اگه جوابمو بدید
سلام
کارت طلایی یعنی در ظاهر ده هزار تومن ولی عملا یه خورده بیشتر، تخفیف در نصب!
هزینه نصب شاتل یه کم بالاست که با این کارت معقول میشه (بدون کارت هزینه آرت 15 تومنه و اکو 25 تومن.)
مرکز مخابراتیمون با هم فرق داره و اگه یه هم مرکز داشتی که شاتل داشت بهتر میشد قضاوت کرد.
تا جایی که من دیدم کسی از شاتل ناراضی نبوده. فقط دوستمون alizshah یک کم گله داره.
البته یه صحبتش اینه که پینگش بسته اس که هنوز منظورشو نفهمیدم.
از پشتیبانی عالیش نگو که توی مملکت ما نمونه س. بسیار باکلاس، محترم، باادب و پاسخگو. تعطیلی هم
ندارن. مثلا دیروز یه زنگ زدم و بعداز اتمام صحبتم گفتم که پیشنهادی هم براتون دارم. منو وصل کرد به یکی از
کله گنده هاشون و طرف چنان خوب برخورد کرد که من شرمنده شدم:43:
اگه کمکی ازم بربیاد خوشحال میشم.![]()
Last edited by hoomany; 14-10-2008 at 20:44.
مگه مودم از خودت نداری؟ لزومی به خرید مودم از شرکت نیست. اما اگه خواستی مودم بخری بهت
پیشنهاد میکنم بری بازار و Asus بگیری. مثلا am602. هم ارزونتر از مودمهای شاتله و هم تحت ساپورتش هست.
من الان دارم با یواس روبوتیکس کار میکنم و کاملا هم راضی هستم. ولی تحت ساپورت شاتل نیست.
(ظاهرا قدیما خودشون هم ایسوس میفروختن ولی الان ندارن. خوبه باهاشون چک کنی)![]()
دوست عزیز! هیچ شرکتی بدون نوسان نیست اما مجموعا بد نیست. من که راضیم.
راجع به پینگ و سرعت هم چند صفحه آخر رو بخونی مطلب زیاد نوشته شده .
بدرود![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)