سلام
میگم soduko نمی خواد ریلیز بشه چون یه سری بازیا یعد از اون اومدن تو شو روم و ریلیز شدن ولی این هنوز ریلیز نشده.
کسی خبر نداره علتش چیه؟
سلام
میگم soduko نمی خواد ریلیز بشه چون یه سری بازیا یعد از اون اومدن تو شو روم و ریلیز شدن ولی این هنوز ریلیز نشده.
کسی خبر نداره علتش چیه؟
من احتمال ميدم روز عيد 2009 ريليز بشه..با ياماكي...![]()
خدا نکنه چون اونجوری فکر کنم حذف ترم بشیم![]()
راستی خوب شد گفتی داش یونس.این یاماکی چرا اینقدر عکسش بی ریخته.اصلآ سبک این بازی چیه؟
فکر نکنم جالب باشه.مگه نه؟![]()
Last edited by Majid-6120; 29-12-2008 at 15:01.
سلام به دوستان
و اقا یونس گل که انقدر زحمت می کشه
خسته نباشید
دو سه هفته ای نبودم ماشاالله چه بازی هایی ریلیز شدن
همه ی عنوان های تاپیک جدیدن.... حالا موندم کدومارو نصب کنم
آقا یونس از Firemint خبری نشد؟![]()
منم هنوز از متد اين بازي سر در نياوردم...ولي اينطور كه مشخصه خودتون بازي رو ميسازيد ظاهرا"...
سلام حميد جون...جات خالي بود...نه هنوز real racing نه..ولي mega monster بايد تا قبل عيد ريليز شه...
آره بد جوری BiNDPA ترکونده مثل اینکه....
ای ول این Mega Monster مثل اونه ؟ منظورم اینه که تحت شتاب سنج هستش؟
هر چي باشه همون شركت real racing هست...پس كار بد بيرون نميده...
مثل بازي Dance Fabolus كه Digital Legends سازندشه ...هموني كه ONE رو ساخته...![]()
یونس جون یه چیزایی خوندم مبنی بر اینکه نوکیا می خواد یه کلاینت N-gage جدید بده بیرون که از 3D CHipset و شتاب سنج استفاده می کنه!
قراره یه ورژن دیگه از One هم بیاد که از چیپ ست گرافیکی پشتیبانی می کنه!
منتظر تحولی عظیم در N-Gage خواهیم بود....
آخ جووووون
البته فک می کنم خودت این خبر رو یه ماه پیش فهمیده باشی...
تو یه فروم خارجی یوزری به اسم Daruish نداری داش یونس؟ (مچتو گرفتم
{شوخی})
![]()
من تو 40-50 فروم خارجي عضوم...همشونم داريوشه...حميد جون اين خبر رو من قبل از اومدنه one ميدونستم...به مجيد هم گفته بودم...ولي چون هنوز مطمئن نبودم..اينجا نگفتم...
انشالله تو ژانويه ريليز ميشه...يه حالي با one ميكنيم..ولي يه مشكلي هست..اينكه BiNPDA آپيت بازي ها رو كرك نميكنه..تا حالا جنگ ستارگان و گلف و اسپيس ايمپكت آپديت داشتن ولي هيچ كدوم كرك نشده...خدا كنه اين يكي رو بكنه....
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)