سلام دوستان کسی درایور انویدیا جی فورس 5200 برای ویندوز 7 داره؟؟
سلام دوستان کسی درایور انویدیا جی فورس 5200 برای ویندوز 7 داره؟؟
این کارت گرافیک در ویندوز 7 بوسیله انویدیا پشتیبانی نمیشه
تنها راهی که من قبلا پیدا کرده بودم این بود که درایور xp یا ویستا را بصورت force anyway به 7 خوروندم
مرسی خوب داداش گلم به منم کمک میکنی همین کارو گفتی انجام بدم الان اسکن سیور حباب مثلا دارم ولی حالت شیشه ای مثلا نوار تسک منینجر یا بالا پنجره ها شیشه ای نیست
سلام بچه ها
من هر جا رو گشم درایور فقط برای ویندوز 8.1 pereviw بود
یعنی من که الان enterprise دارم باید چکار کنم؟
چشام درد گرفت
ممنون میشم زود تر کمک کنین
Laptop
NVIDIA GeForce GT 8600
win XP 32
برا اپدیت این گرافیک اخرین ورژن چیه ؟
برا ویندوز اکس پی 32 میخوام
لطفا اخرین ورژن nvidia geforce 210/ 306.97 میخوام لطفا راهنمایی کنید برای ویندوز 64 بیتی و32
ببینم شما اپدیت nvidia geforce2 mx/mx 400 رو ندارید؟ برا xp 32 بیت![]()
یک گرافیک fx6200a جی فورس AGP دارم که درایورهای 6200 هم روی اون کار نمیده حتی توسایت nvidia هم نیست
کسی نمیدونه چجوری درایورش رو گیر بیارم.
برای سون
از سایت guro3d دانلود کنیدببینم شما اپدیت nvidia geforce2 mx/mx 400 رو ندارید؟ برا xp 32 بیت
این کارت بوسیله ویندوز 7 پشتیبانی نمیشه و درایوری هم برای این سیستم عامل عرضه نشدهیک گرافیک fx6200a جی فورس AGP دارم که درایورهای 6200 هم روی اون کار نمیده حتی توسایت nvidia هم نیست
کسی نمیدونه چجوری درایورش رو گیر بیارم.
برای سون
سلام خسته نباشید دوستان
من قبلا مودمم رو با یو اس بی وصل میکردم ب کیس اما الان مودم جدید گرفتم و فقط با کابل لن میشه وصل کرد ، منم اینکارو کردم ولی متاسفانه کانکشنی ایجاد نمیکنه و نمیتونم با مودم از طریق سیستم ب نت وصل بشم، زنگ زدم پرسیدم دلیلشو گفتن باید لن رو از سی مادربرد نصب کنی و سه تا علامت سوال تو قسمت دیوایس منیجر بود ک انگار other PCI bridge device مربوط ب اینه ک کابل لن خونده بشه ، حالا واقعا مشکل از همینجاست؟!!! حالا راه حل چیه ؟ باید چیکار کنم؟از کجا گیر بیارم و این علامت سوالا رو رفع کنم؟ تو سی دی مادربردم این علامت سوالا رو نمیشناسه و چیزی پیدا نمیکنه تا نصب کنه ، ویندوزمم اکس پی هستش
فک میکنم مربوط nvidia باشه برا همین اینجا پرسیدم چون تو مادربرد هم وقتی وارد نصبش میشم ی قسمت هست ب نام Nvidia Forceware Network Access Manager ک هیچی داخلش نیست و نوشته 0 کیلوبایت و برا همین چیزی نصب نمیکنه!!! کسی نمیتونه کمکم کنه؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)