دوست عزيز سوال شماارتباطي با محتواي اين تاپيك نداره.شما ميتونيد از محصول NOD32 استفاده كنيد.توضيحات در تاپيك اختصاصي NOD32 موجود ميباشه.شما نيز ميتونيد سوال خود را در آن تاپيك مطرح كنيد.
دوست عزيز سوال شماارتباطي با محتواي اين تاپيك نداره.شما ميتونيد از محصول NOD32 استفاده كنيد.توضيحات در تاپيك اختصاصي NOD32 موجود ميباشه.شما نيز ميتونيد سوال خود را در آن تاپيك مطرح كنيد.
سلام
با عرض پوزش از مدیر محترم
من نمیدونم چرا [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] عزیز گفتن سوال شما ربطی نداره چون احتمالا منظور شما راجع به نورتن بوده:
به هر حال نورتن و مکافی همچین امکانی رو فراهم کردن
ممنون میشم راهش رو بگین
سلام.
1:
2:بله.
پست 470- صفحه 47
Last edited by armin321; 25-10-2009 at 18:51. دليل: مشکل حل شد
به پست 470 در صفحه 47 مراجعه کن.
سلام
بله ALI16437 عزیز جواب کاملی ارائه کرده بودند
دست شما و ALI16437 درد نکنه
من نسخه اینترنت سکوریتی رو دارم جدیدا بعد هر ریستارت وارد ویندوز که میشم میبینم فایلها رو show hidden کرده
چیکارش کنم؟
نسخه جدید نورتن یوتیلیتی رو میخواستم منظورم همان
nu (norton utili
لطفا خیلی ضروری هست..
با تشکر
Norton Utilities™ 2010 v14.5.0.116
Norton Utilities™ 2010 نام نرم افزاری می باشد که نسخه جدید آن برای سال 2010 ارائه شده و به کمک آن کاربران قادر به بهینه سازی قسمت های مختلف سیستم و مدیریت بر آن ها می باشند. این نرم افزار از ابزارهای مختلفی تشکیل شده است که از این دسته ابزارها می توان به ابزارهای پاکسازی و تعمیر ، بهینه سازی و بهبود بخشیدن به قسمت های مختلف ، امنیتی و حفاظتی از اطلاعات شخصی ، مدیریت بر فایل ها و پوشه ها ، ابزارهای سیستمی و ... اشاره نمود. این نرم افزار محصولی از شرکت Symantec می باشد.
برخی از ویژگی های موجود در این نرم افزار:
- دارای ابزار پاکسازی دیسک
- قابلیت Defragment نمودن رجیستری
- دارای ابزار مدیریت بر StartUP
- دارای ابزار پاکسازی رجیستری
- قابلیت بهینه سازی بخش های مختلف سیستم عامل
- دارای ابزار تست کارایی سیستم
دانلود:
پسورد:کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)