آقا راه هکش پیدا نشد ؟ من یکی خریدم جدیدا هک نمیشه !
آقا راه هکش پیدا نشد ؟ من یکی خریدم جدیدا هک نمیشه !
اگه هك بشه براش تاپيك زده ميشه..
سلام این حرفایی که در مورد این گوشی میزنن درسته یا نه همین که ریسیت میکنه چینیه اسلایدش لقی داره سی پی یوش مشکل داره و............................مرسی
من خریدم 3 روز پیش برای یکی از آشناها و فعلا دستمه تا از ماهشهر بیاد ببردش
1- چینی هست و کلا ساخت چینه
2- اسلایدرش افتضاح لقی داره ... موقع کار باهاش در حالت در باز ، قشنگ لقی قسمت بالایی رو حس میکنی ... حالم بد شد از این لقیش ...!
3- دوربینش توی شب افتضاح بود ... همش نویز ! نسبت به N82 توی شب هیچ هست ... شاید برطرف بشه با آپدیت های بعدی
4- جنس دکمه های سبز و قرزمش بد بود ! همون اول یکی اش اثر ناخن موند روش
5- موقع کار با موزیک پلیر و تماشای mp4 ها یکی دو بار ریست شد ... اما مشکل از سی پی یوش نبود ! باگه دیگه ! اما قفل نکرد توی این چند وقته
6- هک نمیشه پس بیخیال Ngage و نصب اغلب برنامه ها
7- مموری کارتش با رم ریدر کامپیوتر خوانده نشد !
8- یک بازی فکر کنم assasian creed بود ریختم روش گرافیکش افتضاح بود ... فکر کنم چون چیپ نداشت !
9- صدای هدفون عالی بود اما اسپیکرهاش از N95 و N95 ضعیفتره
10- باید حتما تم ورژن FP3 روش بریزی تا جواب بده البته به صورت کامل منظورم هست یعنی دکمه open مشخص باشه و افکت هاش جواب بده
امیدوارم بهتر بشه این مشکلاتش ... هرچند لقی اش اعصاب خورد کن هست ... من خودم 95 دارم با یک تیکه چسب در عرض چند دقیقه لقی اش رو کامل میگیرم اما این رو فعلا نمیشه کاری کرد! شاید اگر باز بشه مثل N95 قابل رفع باشه
Last edited by REGISTERED USER; 29-01-2009 at 01:14.
خوبی هاش :
1- کیفیت عالی ال سی دی محشره
2- کاور دوربینش جالب بود
3- سیستم عامل فوق العاده ... چه خفن زوم میکرد روی عکس ها ... دکمه های مولتی مدیا هم جالب بودن ... قابلیت های خوبی برای خواندن صوتی مسیج ها ، دفتر تلفن ، بلاک بلوتوث ها در کنار گزینه pair و ... داشت
4- سرعت خوب گوشی ... واقعا بالا بود
5- رم 8 گیگ
6- افکت های تصویری فوق العاده ای داشت همون Theme effect
7- گوشی خیلی خوش دست و ظریفی بود
8- باتری عالی داشت خصوصا با خاموش شدن LCD وقتی که کاری انجام نمی دهید مثل سونی اریکسون ها صرفه جویی می کرد ... توی این 3 روز خیلی باهاش کار کردم تازه low battery داد
Last edited by REGISTERED USER; 21-01-2009 at 18:09.
اقا الان قیمتش چنده ؟؟؟
می ارزه بگیریم ؟
من 410 دیدم
به نظرم n95 - 8gb خیلی بهتره از این هست یا 5800 ...!
شما مطمئن هستید چرخش اتوماتیک نداره؟ مگه میشه؟ خیلی ضایع هستش اینجوری که
به نظر من n97 که بیاد شدید قیمت این گوشی میاد پایین
بله در قسمت Display همچین گزینه ای نداشت !
اول فکر کردم میگی n79 !
خب معلومه که قیمتش میاد پایین.
Last edited by noisymind; 23-01-2009 at 00:28.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)