برنامه media safe روی ان 79 نصب میشه اما اجرا نمی شه لطفا یه همچین برنامه ای یا ورژن سازگاری معرفی بکنید
برنامه media safe روی ان 79 نصب میشه اما اجرا نمی شه لطفا یه همچین برنامه ای یا ورژن سازگاری معرفی بکنید
دوســت عزيز اينو تســت كن
موفق باشيد!![]()
Last edited by Hadi King; 02-05-2011 at 19:13.
سلام.برنامه ovi maps 3 cracked واسه n79 رو می خوام.S60v3.SymbianOS9.3
پســت نخســت رو ببنيد دوســت عزيـــز
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] )
موفق باشيد!![]()
تست کردم همونی که من داشتم کلا تو ان79 و تو6220 هم فکر کنم این جور بود
برنامه نصب میشه کار میکنه داخل برنامه میری اما وقتی میخوای فایلی رو داخل برنامه وارد کنی نمیشه
میگه به خاطر مسایل امنیتی
یعنی کل این ورژن سیمبیان با این برنامه مشکل داره؟این همه گوشی..
دوست عزيز اين نوع گوشي ها دستم نيست تست كنم ولي براي خودم بدون ايراد كار كــرد !
موفق باشيد!![]()
گوشی شما چیه؟ورژن اخر سیمبیان؟این برنامه با ورژن اخر این مشکل رو داره .برنامه مشابه وجود نداره؟
سلام
برنامه ای برای دیدن ویدیوهای یوتوب پیشنهاد میدین؟
که مشکل فیلترینگ هم نداشته باشه
گوشی: n86
//
با خود ریل پلیر گوشی، میشه ویدیوها رو دید
Last edited by moozmar; 03-05-2010 at 11:56. دليل: مشکل حل شد!
salam man 1narm afzar ba name "free isms" gereftam ke moqe nasb ba inke gushim hake errore certifile mide.narm afzare "anim sprint" ham haminjureCHEKAR KONAM?
گوشي من دوست عزيز N78 هستش و آخر ورژن ! برنامه مشابه نميدونم براي قفل گذاري برنامه زياد هست
دوست عزيز طبق قوانين فروم فارسي هستش و فارسي تايپ بشــه
هــك رو فعال كرديد (پچ ها) ... اگه فعال باشن نبايد ديگه ارور Cer بــده براتون
موفق باشيد!![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)