تایید میشه
من پایان smile رو گرفتم
هم پدر رو بخشیدم
هم مادر رو
که اخرش از فاضلاب در اومدم و با اون دختره فرار کردیم
تایید میشه
من پایان smile رو گرفتم
هم پدر رو بخشیدم
هم مادر رو
که اخرش از فاضلاب در اومدم و با اون دختره فرار کردیم
ممنون ! شما هم امشب تمومش کن دیگه
اه ! خوب پس من برم مادرمو ببخشم بیام خبرشو بهتون میدم .
خوب اگه مادرمو ببخشم و نکشمش تکلیف جاشوا چی میشه ؟
بعد از اینکه میری پیش مرده واسلحه روعوض میکنی باید کجابری وچکارباید کرد
تکلیف جاشوا فکر نکنم ربطی به ending داشته باشه
چون تو اون cutscence میافته تو اب میمیره
باید برگردی بری تو قسمت قبرستان پیش شهردار که داشت قبر میکند
اونجا دری بود که قفله باز میشه
اون Cut Scene درواقع فلش بک بود به زمان گذشته دیگه ؟ که جاشوا افتاده بود تو آب و مرده بود.
ولی Alex که دائماً تو بازی جاشوا رو میدید و دنبالش بود (یعنی جاشوا واقعاً مرده بوده و Alex دنبال روحش یا همچین چیزی می گشته؟) پس چرا وقتی Alex رفت به خونشون ، مادرش گفت که پدرت رفته دنبال جاشوا و Alex گفت که میره که جاشوا رو پیدا کنه ؟
ای بابا به کلی گیج شدم !
من فکر کنم درست متوجه داستان بازی نشدم . ولی تا اونجا فهمیدم که در واقع پدر و مادر Alex ، اون رو برای قربانی کردن انتخاب کرده بودن ولی اون اتفاق افتاد و جاشوا بجاش مرد و همه چیز بهم ریخت ...
ولی نمیدونم چرا Alex تو اون مرکز روان درمانی بود ، چرا این همه دنبال جاشوا می گشت و بقیه ی اتفاق ها.
![]()
الکس بعد از اون حادثه غرق شدن برادرش در آب چون خودشو مقصر میدونست روانی شد
و به بیمارستان روانی رفت واون اتفاقات رو فراموش کرد
پدر الکس به او لبلاس های سربازی و پلاک خودش رو داد و به اون قبولوند که سربازه و تو جنگ صدمه دیده اومده بیمارستان و در واقع الکس سرباز نبوده(CUT SCENSE آخر با پدرش )
پایان اصلی بازیgood ending است که در اون ااکس با اومدن به سایلنت هیل متوجه گذشتش و اشتباهاتش میشه
و میفمه که برادش مرده (غول آخر هم نمادی از جاش برای الکس بوده _عنکبوت رسیدگی زیاد به اون که چاق شده و...) میاد بیرون و با ele میره
امیدوارم تا حدودی کمک کرده باشم
Last edited by Abolfazl3007; 18-03-2009 at 13:25.
بازی تموم شد و چند تا سوال داشتم:
1- من چطوری میتونم پایانهای دیگر بازی رو ببینم (برای من پایانش این بود : الکس بهوش میاد و میبینه که در یه اتاقی شبیه به اتاق عمله و بعد دو نفر بهش شوک میزنند)؟
2- اون موردی که بعد از تموم شدن بازی باز میشه چی هست (er alex )?
3- اون جلادی که یه بار تو هتل دیدمش و یه بار دیگه هم دیدم که پدر الکس رو از وسط نصفش کرد( همونی که سرش هرمی بود و یه شمشیر بزرگ هم دستش بود ) کی و یا بهتر بگم چی بود و چرا در طول بازی هیچ مبارزه ای با اون صورت نگرفت؟
1 - پایان های مختلف بازی به تصمیمات و انتخاب هات جلوی پدر و مادر در طول بازی بستگی داره و همچنین heath دادن یا ندادن به wheler
2 - نمیدونم کدوم رو میگی من تو xbox 360 همچین چیزی ندیدم
برای من فقط یک custome باز شد که لباس همون travis یعنی راننده کامیون بود
3 - اسم اون pyramid head هست که تو silent hill 2 هم بود
من که خیلی خوشحال شدم که با اون مبارزه ای نکردم جون واقعا فکر کنم سخت باشه
البته تو شماره 2 هم یک جایی دنبال میکنه ادم رو
والا من نتونستم تمومش کنم...وقتی مادر elle رو می کشم صحنه سیاه میشه و هیچی نمیاد....فکر کردم مشکل از گرافیکه....همه چیز رو low کردم اما درست نشد....اما خب سیو یکی از دوستان رو گرفتم و چهارتا از ending هاش رو دیدم
وقتی دوباره خواستی بازی رو از اول شروع کنی می تونی با costume های مختلف(لباس های مختلف) بازی کنی
الکس جاشوا رو تو ذهنش میدید...کلا وقتی تو سایلنت هیل بود 90 درصد چیز هایی که می دید توی ذهنش هست....مادرش هم که روانی شده بود و چیزی حالیش نبود و چرت و پرت می گفت
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)