با سلام
فعلا دان کردم ببینم چی می شه.
ممنون به هرحال.
تشکر هم می زنم!
با سلام
فعلا دان کردم ببینم چی می شه.
ممنون به هرحال.
تشکر هم می زنم!
سلام دوستان تا چند تا ویندوز میتونم نصب کنم رو یه درایو مثلا درایو سی/و چطور.ممنون
بله میشه چند ویندور نصب کرد البته تو درایو جداگانه
اگه بخوای تو یه درایو نصب کنی باید اسم پوشه windows را هنگام نصب عوض کنی
سلام ممنونم از جواب. رو درایو سی میخوام چند تا ویندوز جداگانه البته همشون یک نوع نصب کنم. راهنماییم کنین چطوری این کارو انجام بدم فقط خواهشا طوری بگین که بفهمم چیکار کنم چون مبتدی هستم ممنون.
سلام
راهنما های جامعی در تاپیک زیر وجود داره دوست گرامی :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
موفق باشید
من windows xp media center edition دارم که 60 روز trial ش تموم شد و وقتی وارد ویندوز می شم پنجرهactive windows ظاهر می شه ! می خواستم ببینم می تونم اکتیوش کنم ؟ممنون
سلام
: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] )
سلام.من ویندور 7 رو بعد از xp نصب کردم.یه مدت که ازش استفاده کردم خواستم دوباره از xp استفاده کنم اما توی منوی بوت وقتی رو xp اینتر میزنم سیستم ری استارت میشه و به هیچ عنوان نمیتونم وارد xp بشم. ممنون میشم کمکم کنید مشکلمو حل کنم
سلام
به ترتیبی که در پست زیر گفته شده XP رو Repair کنید :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
موفق باشید
سلام
برای بنده به این شکل هم درست نشد
خط لودینگ میاد ریست میشه
ممنون میشم باز راهنمایی بفرمایید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)