از کدوم قسمتش؟ هر کاری کردم داربست رو نمی گیره
از کدوم قسمتش؟ هر کاری کردم داربست رو نمی گیره
خوب! باید رو دیوار راه برین تا بتونین لبه داربست عقب رو بگیرین.
ببخشید بخش ferind این بازی رو کسی تا حالا بازی کرده؟
من ثبت نام کردم ؛ اسمم هم تو این بازی mohsen66 هست
بازیه من یه مشکلی داره. تو یکی از مراحل اول بازی وقتی سوار اسانسور میشم از بازی میره تو main menu . بعد وقتی continue رو میزنم از سیو قبلی میاد.
از کرک فیکس هایی که در صفحات قبل گذاشته شده استفاده کنبازیه من یه مشکلی داره. تو یکی از مراحل اول بازی وقتی سوار اسانسور میشم از بازی میره تو main menu . بعد وقتی continue رو میزنم از سیو قبلی میاد.![]()
من همه کارای صفحه 19 رو انجام دادم اما بازم پچ نصب نمیشه!
کسی میتونه بهم کمک کنه؟ممنونم.
باید پچ رو نصب کنی بعد کرک همون پچ رو کپی کنی تو محل نصب بازی.
سلام میشه بگین چجوری با پلیس درگیر شم هر چی میزنم نمیشه پلیس زد ؟من قسمت تمرینی اولو رد کردم برا همین نمیفهمم الاناگه میشه بگید چیکار کنم
مشت زدن: کلید سمت چپ موس رو بزنید.
مشت زدن نشسته: در حالت دوم یعنی مشت زدن نشسته کلید Shift رو نگه دارید و کلید سمت چپ موس رو بزنید.
لگد پرشی: در حالی که به حریف نزدیک میشید کلید Space و سپس کلید سمت چپ موس رو بزنید.
لگد زمینی: در حالی که به حریف نزدیک میشید کلید Shift رو نگه دارین و سپس کلید سمت چپ موس رو بزنید.
خلع سلاح کردن از عقب: در حالی که نزدیک به حریف هستید کلید راست موس رو بزنید.
خلع سلاح کردن از جلو: در حالی که نزدیک به حریف هستید و اسلحه به رنگ قرمز دراومد کلید راست موس رو بزنید.
برداشتن و انداختن سلاح: برای برداشتن اسلحه از روی زمین کلید راست موس رو بزنید. برای به دور انداختن اسلحه هم از این کلید استفاده کنید.
توانایی زمان واکنش: برای راحتی کار و انجام دقیق حرکات به صورت قابلیت آهسته کردن زمان , کلید r رو بزنید.
سلام ببخشید باز من اومدممیشه بگید وقتی که میری پیش اون زن که یه مرد مرده هم هست بعد پلیس میریزن سرت باید کجا رفت ؟ من هر کاری میکنیم نمیشه یه جا خوندم گفته بودید باید مستقیم جلو بعد سمت چپ طبقه بالا من طبقه بالا رفتم ولی پلیس پست میاد آسانسور اونجا هم 2 تا پیدا کردم کار نمیکنن یکیس طبقه پایینه یکی بالا
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)