اگه به مخابرات خیلی دوری حتما شاتل بگیر
اگه به مخابرات خیلی دوری حتما شاتل بگیر
سلام دوستان
چندتا سوال دارم که اگه لطف کنید و جواب بدید ممنون میشم:
1- من میخوام یک سرویس با سرعت 256 یا 512 برای منزل بگیرم. البته نامه از شرکت میتونم بگیرم. ترجیح میدم با حجم محدود باشه اما کیفیتش خوب باشه. ضمنا دوره زمانی چندماهه داشته باشه (مثل شاتل که 3 و 6 و 12 ماهه میده)
کدوم شرکتا رو توصیه میکنید؟
یک نکته اینکه بعضی شرکتها هزینه راه اندازی رو زیاد میگیرن. واقعا لازمه؟ مودم رو میشه خودمون نصب کنیم؟ رانژه کردن هم هزینه داره؟
مطلبی هم راجع به کیفیت. اول اینکه ظاهرا سرویس بد یک شرکت در یک منطقه لزوما به معنی بد بودن در سایر مناطق نیست. اینجا کسی منطقه نصراللهی رو تجربه کرده؟ آیا شرکت مخابرات محل میتونه اطلاعاتی از بابت کیفیت سرویس دراختیارمون بگزاره؟
ممنونم
دقیقا IDM هم همینکاری رو میکنه که شما می خوای!!!
هم قسمت ریکانکت داره هم قسمت صف (queue)
hoomany عزيز ، سلام
من خودم 512 داتك دارم ، نامحدود هست ، خيلي راضيم ، شركت هاي آسياتك و صبانت هم خوب هستند.سلام دوستان
چندتا سوال دارم که اگه لطف کنید و جواب بدید ممنون میشم:
1- من میخوام یک سرویس با سرعت 256 یا 512 برای منزل بگیرم. البته نامه از شرکت میتونم بگیرم. ترجیح میدم با حجم محدود باشه اما کیفیتش خوب باشه. ضمنا دوره زمانی چندماهه داشته باشه (مثل شاتل که 3 و 6 و 12 ماهه میده)
کدوم شرکتا رو توصیه میکنید؟
يك هزينه هست براي راه اندازي در خود مخابرات كه اون رو ميگرن ولي نصبش كاري نداره كه بيان منزل و هزينه بگيرن .یک نکته اینکه بعضی شرکتها هزینه راه اندازی رو زیاد میگیرن. واقعا لازمه؟ مودم رو میشه خودمون نصب کنیم؟ رانژه کردن هم هزینه داره؟
درمورد سوال آخر هم اطلاعاتي ندارم ولي هرچه نزديكتر باشيد به مركز مخابراتي قطعا بهتره ، من دانلودم با 512 روي 92 هم رفته .
سلام دوست عزیز
خیلی ممنونم که جواب فرستادی. خوب یک نکته هست، اونم این که من همونطور که گفتم سرویس با محدودیت حجمی میخوام (فقط برای باز کردن صفحات- بدون نیاز به داونلود زیاد) و تا اونجا که من خبر دارم فقط شاتل و اسیاتک هستند که دوره زمانی بالاتر از یک ماه دارند (3و6و12 ماه). لطفا راهنمایی کن که بهترین سرویس از این نوع رو کجا میتونم گیر بیارم. بازم ممنونم.![]()
دمت گرم میتونی دقیقا تنظیماتشو بگی؟؟
میخوام اگه اینترنتم خود به خود دیسکانکت شد(مشکلی که من دارم)
خودش بلافاصله(یا باچند دقیقه بعد) کانکت بشه و ادامه دانلود را انجام بده!!!
ممنون
البته اینو داتک از خودش درمیاره من هم برای خودم هم برای اونهایی که از پارس گرفتم هزینه نصب ندادیم و خود من نصب کردم حتی وایرلس دار رو ولی اگر قرار به نصب باشه کسی از سرویس دهنده میره محل مشتری و نصب میکنه هیچ هزینه دیگه ایی نداره منتها داتک حقه میزنه میگه هزینه راه اندازی که معنایی جز باج نداره بدون زحمت و بدون این که کسی رو بفرسته این پول رو میگیره بدون استثنا
دوست عزیز ، شما بفرمایید که چقدر استفاده در روز دارید به صورت اوریچ ؟ و فقط و فقط وب پیچ می خونید ؟
خودت باید زمانشو تعیین کنی:
![]()
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیداین 2 پست یه چیزهایی توضیح دادهکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سوالی بود بپرس
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)