دوستان من نميتونم در gmail ميلهاي فارسيم رو بخونم
همشون علامت سوال هستن؟؟
چطوري ميشه درستش كرد؟؟؟
دوستان من نميتونم در gmail ميلهاي فارسيم رو بخونم
همشون علامت سوال هستن؟؟
چطوري ميشه درستش كرد؟؟؟
تو browser در منو view > character encoding گزینه (unicode(utf8) رو انتخاب کنید
سلام
من وقتی وارد صفحه yahoomail.com می شم، هر لینکی رو که کلیک می کنم، نمی تونه بیاره و can't find می ده!
فقط هم سایت یاهو این مشکل رو داره و جاهای دیگه می تونم برم، به نظرتون مشکل از کجاست؟
آیا تنظیماتی توی اینترنت اکسپلورر تغییر کرده یا کوکی ها تغییر کردن که من متوجه نشدم؟
یا مشکل از خود یاهو هست؟
لطفا راهنمایی کنید!
با تشکر
یعنی وارد شدن به ایمیل از انتخابات به بعد سخت شده.. باز هم امتحان کنید... من خودم وقتی بدون انتی------- میرم تو یاهو خیلی سخت باز میشه، ولی با انتی ------ هیچ مشکلی ندارم...
ظاهرا فقط 2 روز اين رويه رو پيش گرفته بودن. الان هيچ مشكلی براي ساخت جيميل وجود نداره.
البته همچنان در سايت گوگل مطلب به صورت تاييد شده وجود داره :
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
مشکل در دریافت ایمیل از یک شخص خاص
باسلام
من چند روز پیش یه ایمیل از یکی از دوستان در یافت کردم و وقتی میخواستم ایمیل رو باز کنم اشتباهی روی گزینه spam یا نمیدونم یه چیز دیگه کلیک کردم که اون ایمیل ناپدید شد و در قسمت spam هم نبودش.
و از اون موقع تا حالا هر ایمیلی که از آن شخص میاد واسه من نشون نمیده . نه در inbox و نه در spam
حالا این آنتی ------ رو از کجا باید فعال کرد؟
درست نشد
تموم متن علامت سواله
چکارش کنم
کمکککککککککککک!!!!!!!!!!!!!!
شما سرور میلت را اشاره نکردی؟!
من تو یاهو و جیمیل مطمئن هستم که اگر شما گزینه ی spam را انختاب کنی، ایمیلها مستقیما در Spam دریافت و ذخیره میشن...
یک احتمال میتونه وجود داشته باشه، ان هم اینکه شما در تنظیمات میلتون انتخاب کرده باشین که ایمیلهایی که به اسپم فرستاده میشن سریعا پاک بشن... در این صورت یک نگاهی به trash بکن، شاید باشه...
موفق نشدی ، احتمالا باید از خیر ایمیل بگزری
دیگه از دوست آشنا بپرسید، همین fg - ultra و و و... هست و یا همین فیل شکنهای عادی
شما متنت را تو Microsoft word کپی پیست کن و با تمامی فونتها امتحان کن، ببین درست نمیشه...
این اتفاق زمانی میافته که شخص مقابل فونتی استفاده کرده که ایمیل شما آن فونت را نمیتونه بخونه، چون برا هارد شما و یا میل شما شناخته شده نیست... برا همین ممکنه با کپی پیست درست بشه...
یه پیشنهاد دیگه هم دارم، اگر میل یاهو استفاده میکنی، سعی کن هم تو یاهو بتا و هم با یاهو کلاسیک ایمیل را امتحان کنی... مثلا فونت symbol در یاهو کلاسیک علامت سوال نشان داده میشه در صورتی که در یاهو بتا مشکلی نداره...
یک راه حل دیگه هم هست.. آن میل را برا کس دیگه ای فوروارد کنی ببینی میتونه متن را فارسی دریافت کنه یا نه... اگه تونست میتونه راحت با فونت عادی دوباره برا شما فوروارد کنه
اگر هیچ راهی جواب نداد که هیچ![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)