تبلیغات :
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: مدل مودم ADSL شما چيه ؟‌

راي دهنده
4321. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • U.S.Robotics

104 2.41%
  • Asus am602

374 8.66%
  • Asus am604

212 4.91%
  • D-link

1,281 29.65%
  • Fiber Home AN 1020

35 0.81%
  • Aztech

63 1.46%
  • Symphony

249 5.76%
  • Star Net

40 0.93%
  • correcess

59 1.37%
  • linksys

419 9.70%
  • Planet

138 3.19%
  • tp-link

1,606 37.17%
Multiple Choice Poll.
صفحه 49 از 1759 اولاول ... 3945464748495051525359991495491049 ... آخرآخر
نمايش نتايج 481 به 490 از 17588

نام تاپيک: بحث و بررسی درباره ی مودم های ADSL

آخر فروم باز akhoond's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    Hell

پيش فرض

با سلام خدمت دوستان...

اگه اين سوالاتي كه مي كنم تكراري منو ببخشيد چون سرعت مودمم پايين و وقت نكردم كل تايپيك رو ببينم...
    در غير اين صورت...

1.اگر بخوام سرويس اينترنت ADSl با سرعت 512 و با حجم دانلود 5GB و با هزينه ماهانه 20000 تومان بگيرم مناسبه؟

2.طي اين همه نظر سنجي و بحث و گفتگو به نظر دوستان چه نوع مودمي خوب تر و با كارايي و سريعتر و بدون مشكل و ترجيحا ارزونتر(البته پولش زياد مهم نيست فقط خوب باشه) است ؟

3.آيا غير از مودم احتياج به قطعه يا لوازم ديگه اي هم هست؟

4.نحوه پرداخت هزينه ماهانه اش به چه صورته؟

5.اگه مثلا بخوام يك ماه از سرويسش استفاده نكنم و بعد, ماه بعدش استفاده كنم,به چه صورته؟

5.بعد از پرداخت هزينه چه طوري مودمم مي تونه با سرويس انترنت ADSL اتصال برقرار كنه و چه قدر طول مي كشه؟

6.آيا مي شي با مودم ADSL هم از طريق Dial_Up كانكت شد؟

7.وقتي دارم ازش استفاده مي كنم ممكنه در تماس تلفني مشكلي (مثل نويز) پيش بياد؟

8.امكان وجود DisConnect در ADSL به هر دليلي هست؟

ببخشيد زياد حرف زدم,آخه دلم خيلي پر بود...

با عرض شرمندگي خدمت دوستان,ممنون مي شم اگه به سوالاتم پاسخ بديد...
    :43::43::43:
    سلام .
    1 ببین دوست من ، سوال اولت مال این تاپیک نیست ( نمی دونم چرا اکثر یوزر ها این چیز ها رو رعایت نمی کنند ، البته منظورم من به شما فقط نیست ، همین که تاپیک نزدی ، جای شکر داره )

2 این مودم ها به نظر من و نظر خیلی های دیگه عالی هست ، ترتیبی که می دم کاملا شخصیه :
    اول ایسوس 602 ، دوم هم یو اس روبوتیک ، سوم هم دی لینک . ایسوس احتمالا گیرت نمیاد ، اما اون دو تای دیگه راحت هست ، در این مورد نظر بقیه رو هم جویا شو

3 اگه روی مودم ات اسپیلیتر باشه ، که هیچ اگه نه ، به اسپیلیتر نیاز داره ، خیلی هم هزینه نداره ، فکر کنم با 3 _ 4 تومان بشه یه خوبش رو تهیه کرد

4 5
    مال این تاپیک نیست ، اما بدون این جوری نمی تونی کار کنی ، چون اگه یه ماه شارژ نکنی ، از رانژه در میاد ، و یه پول رانژه می افتی ، تازه اگه پورت خالی باشه

6 شماره ها رو هم که اشتباه زدی چگونگی کار کردن ، اگه منظورت تنکنولوژی هست ، بی خیال ، من یکی که بلد نیستم ، جز این که در dsl باند فرکانسی سیم مسی ، می شه 8 قسمت ، یکی اش که وویس هست و مال تلفن ، از 7 تای دیگه هم شما کانکشن اینترنت داری .
    اگه منظورت پروسه کاری هست ، مال تاپیک adsl ایران هست ( اگه جواب نمی دم بخیل نیستم ، می خوام یه یوزر دیگه هم که میاد و این رو می خونه ، وقت اش تلف نشه )

7 خیر مودم Dsl مال dsl هست فقط و نمی شه دیال آپ داشت

8 راستش نویز رو من الآن تو خونه ندارم ، اما دروغ چرا ، تو محل کار ، این نویز دهن ما رو سرویس کرد ، من فکر می کنم که به اسپیلیتر بی نهایت مربوطه ، در حالی که برای دفتر هم کلی اسپیلیتر گذاشتیم ، اما حل نشد ، ولی من دیگه ندیدم مشکلی باشه ، نه خودم تو خونه ، نه از بچه ها .

9 به هر دلیلی یعنی چی ؟ معمولا مشکلات تو آی اس پی باعث اش می شه ، برای من تا حالا پیش نیومده ، اما خب نمی تونم قسم حضرت عباس بخورم که نمی شه ، بوده اند کسانی هم که در روز یکی دو بار دی سی داشته اند ، روش حساب نکنی بهتره ، شما به صورت متوسط احتمال روزی یه باز دی سی رو داشته باش

دشمنت شرمنده ، امیدوارم به درد بخوره

امروز ADSL من بعد از 10روز انتظار وصل شد!!

من یه مشکلی دارم و اون اینه:

وقتی کانکتم تا 1برنامه باز میکنم دیسکانکت میشم میشه منو راهنمایی کنید

چطور این مشکل رو بر طرف کنم ممنون

(مودم-Link DSL 200)
    راستش نمی دونم ، اولین چیزی که به ذهن من می رسه ، اینه که به آی اس پی ات بر می گرده ، اما من توصیه ام اینه که شاید مشکل از طرف ویندوزت هم باشه ، اگه من جای شما بودم ، یه بار ویندوز رو عوض می کردم ، بعد اکه پا برجا بود ، می شد با اطمینان بیشتری گفت که ماله شرکته .
    بقیه دوستان هم نظر بدن ، من فقط احتمال دادم و بس

مرسی
    یا حق

2. این کاربر از akhoond بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    Hell

پيش فرض

(2 تا پست شد ، ادیت شد ، سعی می کنم ازش استفاده بهینه کنم )

با سلام به همه عزیزان.
    چند روزیه که وقتی مودم ADSL مارک Symphony رو (که مدت 3 ماه بود به راحتی استفاده می کردم) به خط مربوطه وصل می کنم، حتی بدون اینکه مودم روشن باشه، خط تلفن خونه اشغال می شه و هر کس که با تلفن خونه تماس بگیره، پیام «اشغال بودن خط» رو میشنوه. جهت اطلاع باید بگم که من برای مودم ADSL از همون ابتدای خونه، سیم مجزایی رو به اطاق کشیدم و همه سیم کشی خونه رو هم برای حل این مسئله چک کردم.
    به نظر شما ایراد از مودمه یا از مخابرات و یا کلا مسئله چیز دیگه ایه ؟
    من فکر می کنم که مشکل باید از مودم باشه ، البته این که می گی باهاش کار می کردی هم یه خورده موضوع رو سخت کرده ، اما قاعدتا این جوری باید مشکل از مودم باشه .

مودم من می گم اگه به مودمت ایمان داری ، با یه مودم دیگه رو خط تست کن ، اون وقت می تونی با اطمینان بگی که مشکل از مودم ات نیست .

یه تجربه شخصی : برو دم در ، مودم رو بزن ، ببین باز هم مشکل هست یا نه ، اگه نبود ، بدون که مشکلی از سیم کشی نداری .

یا حق
    Last edited by akhoond; 03-09-2008 at 18:41.

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Jul 2008

پيش فرض

با سلام به همه عزیزان.
    چند روزیه که وقتی مودم ADSL مارک Symphony رو (که مدت 3 ماه بود به راحتی استفاده می کردم) به خط مربوطه وصل می کنم، حتی بدون اینکه مودم روشن باشه، خط تلفن خونه اشغال می شه و هر کس که با تلفن خونه تماس بگیره، پیام «اشغال بودن خط» رو میشنوه. جهت اطلاع باید بگم که من برای مودم ADSL از همون ابتدای خونه، سیم مجزایی رو به اطاق کشیدم و همه سیم کشی خونه رو هم برای حل این مسئله چک کردم.
    به نظر شما ایراد از مودمه یا از مخابرات و یا کلا مسئله چیز دیگه ایه ؟
    بالاخره یک تلفن که برای صحبت کردن دارید بیار بزن به لاین phone مودم اگه تلفن جای دیگه دارید از پریز دربیار ببین بوق آزاد هست یا نه اگر نبود سیم رو مستقیم بزن به تلفن و از مودم در بیار ببین بوق هست یا نه ولی من فکر میکنم که جایی اتصالی کرده فیوز از مخابرات سوخته بگرد تمام پریزهای تلفن رو ببین چیزی بهش وصل نباشه

اگه نباشه جاش خالی می مونه hoomany's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    Tehran

14 سازگاری مودم

سلام

اینکه میگن بعضی مودمها به سیستم بعضی شرکتها نمیخوره وسازگار نیست واقعا یعنی چی؟
    چطوره که درباره دایال اپ کسی این صحبت رو نمیکنه؟

نکنه شرکتها برای فرار از تنظیم مودمهای متفرقه این حرف رو درمیارن؟ یا شایدم برای فروش جنس خودشونه؟

ممنونم

تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    Hell

پيش فرض

سلام

اینکه میگن بعضی مودمها به سیستم بعضی شرکتها نمیخوره وسازگار نیست واقعا یعنی چی؟
    چطوره که درباره دایال اپ کسی این صحبت رو نمیکنه؟

نکنه شرکتها برای فرار از تنظیم مودمهای متفرقه این حرف رو درمیارن؟ یا شایدم برای فروش جنس خودشونه؟

ممنونم
    اون فرق داره دوست من ، به خاطر این که نوع کانکشن تو دیال آپ با Dsl کاملا متفاوت هست ( دیگه جزییات رو بی خیال که من بلد نیستم )
    بیتشر می شه گفت که برای فروش موم های خودشونه ، تا جایی که من می دونم تنها پارسه که داره فعلا ساز مخالف می زنه و با مودم هایی غیر از مودم های سیمفونی خودش سازگار نیست ....

مرسی
    یا حق

7. این کاربر از akhoond بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Jul 2008

پيش فرض

اون فرق داره دوست من ، به خاطر این که نوع کانکشن تو دیال آپ با Dsl کاملا متفاوت هست ( دیگه جزییات رو بی خیال که من بلد نیستم )
    بیتشر می شه گفت که برای فروش موم های خودشونه ، تا جایی که من می دونم تنها پارسه که داره فعلا ساز مخالف می زنه و با مودم هایی غیر از مودم های سیمفونی خودش سازگار نیست ....

مرسی
    یا حق
    من برای ینفر پارس گرفتم خودش مودم 3com وایرلس دار داشت مودمو هم توش بردبند تعریف کردم هم برای لپتاپشون وایرلس رو کد گذاری کردم همه چی آماده گفتم هر از گاهی روشنش کنن بعد از 4 روز راه افتاد و استفاده کردن حالا از اونموقع بیشتر از یکماهه گذشته دیروز از پارس زنگ زدن گفتن یکی بیاد برای نصب منم گفتم خواب باشین یکماهه دارن استفاده میکنن زنه جا خورد گفت پس هیچی هزینه نصب بحساب بستانکاری شما منظور میشه

داره خودمونی میشه djhamed70's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    همین نزدیکی

پيش فرض

سلام
    ترو خدا كمكم كنيد
    آموزش نصب و راه اندازي مودم micronet مدل sp3361Adsl2 ميباشد.
    آمزش كامل باشد و همچنين چگونگي وصل شدن ADSL را دقيق توضيح داده باشد.
    با تشكذ
    ترو خدا كمكم كنيد

کاربر فعال انجمن گنو لینوکس V i r u s e r's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    bin/

پيش فرض

سلام
    من از رشت سرویس میگیرم و مدمی که به من دادن TP-Link TD-8841 است
    مشکلی که باهاش دارم اینه که گاهی اوقات یهو قفل میکنه و هر برنامه ای هم با اینترنت داره کار میکنه قفل میکنه یعنی اگه دارم چیزی دانلود میکنم قفل میشه
    چارش هم خاموش و روشن کردن مودمه وقتی مودم خاموش میشه همه چیز به حالت عادی بر میگرده فقط از اینترنت دیسکانکت میشم
    ویروس هم نیست چو 100 بار کل هارد رو format کردم دوباره ویندوز ریختم انتی ویروس هم دارم (kav 2009) اپدیتشم میکنم
    مشکل من با این قفل شدن اینه که من دائم پشت کامپیوتر نیستم که بخام درستش کنم معمولا دو ساعت بعد از قفل شدن میرسم حالا چاره چیه؟
    ممنون

تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    Hell

پيش فرض

من برای ینفر پارس گرفتم خودش مودم 3com وایرلس دار داشت مودمو هم توش بردبند تعریف کردم هم برای لپتاپشون وایرلس رو کد گذاری کردم همه چی آماده گفتم هر از گاهی روشنش کنن بعد از 4 روز راه افتاد و استفاده کردن حالا از اونموقع بیشتر از یکماهه گذشته دیروز از پارس زنگ زدن گفتن یکی بیاد برای نصب منم گفتم خواب باشین یکماهه دارن استفاده میکنن زنه جا خورد گفت پس هیچی هزینه نصب بحساب بستانکاری شما منظور میشه
    ای ول داری آیدون جان ، من که تا حالا اکثرا شنیده بودم که فقط با مودم سیمفونی خودش کار می کنه ، یادم باشه زنگ بزنم ، بند تو آب بدم
    غیر از این مورد ، خود شما ، یا بقیه دوستان ، سراغ دارن که با غیر مودم سیمفونی کار شده باشه ؟
    ای ول داری واقعا

مرسی
    یا حق

تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    Hell

پيش فرض

سلام
    من از رشت سرویس میگیرم و مدمی که به من دادن TP-Link TD-8841 است
    مشکلی که باهاش دارم اینه که گاهی اوقات یهو قفل میکنه و هر برنامه ای هم با اینترنت داره کار میکنه قفل میکنه یعنی اگه دارم چیزی دانلود میکنم قفل میشه
    چارش هم خاموش و روشن کردن مودمه وقتی مودم خاموش میشه همه چیز به حالت عادی بر میگرده فقط از اینترنت دیسکانکت میشم
    ویروس هم نیست چو 100 بار کل هارد رو format کردم دوباره ویندوز ریختم انتی ویروس هم دارم (kav 2009) اپدیتشم میکنم
    مشکل من با این قفل شدن اینه که من دائم پشت کامپیوتر نیستم که بخام درستش کنم معمولا دو ساعت بعد از قفل شدن میرسم حالا چاره چیه؟
    ممنون
    مودم رو از خود آی اس پی گرفتی دوست من ؟
    با توجه به این که می گی 100 بار فرمت کردی ، من فکر می کنم که مشکل از مودم باشه ، از بقیه دوستان هم که TP دارن ، سوال کن ، ببین همین مشکل رو دارن ، یا نه ، اگه اون ها نداشتن ، به احتمال زیاد برمی گرده به مودم ات ، باید سر Isp ات خراب کنی اون شرکت رو

مرسی
    یا حق

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •