سلام .
1 ببین دوست من ، سوال اولت مال این تاپیک نیست ( نمی دونم چرا اکثر یوزر ها این چیز ها رو رعایت نمی کنند ، البته منظورم من به شما فقط نیست ، همین که تاپیک نزدی ، جای شکر داره)
2 این مودم ها به نظر من و نظر خیلی های دیگه عالی هست ، ترتیبی که می دم کاملا شخصیه :
اول ایسوس 602 ، دوم هم یو اس روبوتیک ، سوم هم دی لینک . ایسوس احتمالا گیرت نمیاد ، اما اون دو تای دیگه راحت هست ، در این مورد نظر بقیه رو هم جویا شو
3 اگه روی مودم ات اسپیلیتر باشه ، که هیچ اگه نه ، به اسپیلیتر نیاز داره ، خیلی هم هزینه نداره ، فکر کنم با 3 _ 4 تومان بشه یه خوبش رو تهیه کرد
4 5 مال این تاپیک نیست ، اما بدون این جوری نمی تونی کار کنی ، چون اگه یه ماه شارژ نکنی ، از رانژه در میاد ، و یه پول رانژه می افتی ، تازه اگه پورت خالی باشه
6 شماره ها رو هم که اشتباه زدیچگونگی کار کردن ، اگه منظورت تنکنولوژی هست ، بی خیال ، من یکی که بلد نیستم ، جز این که در dsl باند فرکانسی سیم مسی ، می شه 8 قسمت ، یکی اش که وویس هست و مال تلفن ، از 7 تای دیگه هم شما کانکشن اینترنت داری .
اگه منظورت پروسه کاری هست ، مال تاپیک adsl ایران هست ( اگه جواب نمی دم بخیل نیستم ، می خوام یه یوزر دیگه هم که میاد و این رو می خونه ، وقت اش تلف نشه )
7 خیر مودم Dsl مال dsl هست فقط و نمی شه دیال آپ داشت
8 راستش نویز رو من الآن تو خونه ندارم ، اما دروغ چرا ، تو محل کار ، این نویز دهن ما رو سرویس کرد ، من فکر می کنم که به اسپیلیتر بی نهایت مربوطه ، در حالی که برای دفتر هم کلی اسپیلیتر گذاشتیم ، اما حل نشد ، ولی من دیگه ندیدم مشکلی باشه ، نه خودم تو خونه ، نه از بچه ها .
9 به هر دلیلی یعنی چی ؟ معمولا مشکلات تو آی اس پی باعث اش می شه ، برای من تا حالا پیش نیومده ، اما خب نمی تونم قسم حضرت عباس بخورم که نمی شه ، بوده اند کسانی هم که در روز یکی دو بار دی سی داشته اند ، روش حساب نکنی بهتره ، شما به صورت متوسط احتمال روزی یه باز دی سی رو داشته باش
دشمنت شرمنده ، امیدوارم به درد بخوره
راستش نمی دونم ، اولین چیزی که به ذهن من می رسه ، اینه که به آی اس پی ات بر می گرده ، اما من توصیه ام اینه که شاید مشکل از طرف ویندوزت هم باشه ، اگه من جای شما بودم ، یه بار ویندوز رو عوض می کردم ، بعد اکه پا برجا بود ، می شد با اطمینان بیشتری گفت که ماله شرکته .
بقیه دوستان هم نظر بدن ، من فقط احتمال دادم و بس
مرسی
یا حق

.gif)
.gif)
.gif)
)
چگونگی کار کردن ، اگه منظورت تنکنولوژی هست ، بی خیال ، من یکی که بلد نیستم ، جز این که در dsl باند فرکانسی سیم مسی ، می شه 8 قسمت ، یکی اش که وویس هست و مال تلفن ، از 7 تای دیگه هم شما کانکشن اینترنت داری ..gif)
-Link DSL 200)

.gif)

.gif)