تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 49 از 73 اولاول ... 3945464748495051525359 ... آخرآخر
نمايش نتايج 481 به 490 از 728

نام تاپيک: F.E.A.R. 2: Project Origin

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    تبریز

پيش فرض

اگه می دونی چطور این مرحله رو رد کنم بگو.
    در آسانسور باز بعد از سقوط باز نمیشه.
    در Mission 9 - Nurse's Office - در صورتی که در آسانسور بعد از حمله آلما بسته بمونه, این یک باگه... اما راههای حل مشکل:

- اگه با استفاده از لود آخرین سیو مشکل حل نشد این ماموریت رو از اول شروع کنین.
    - اگه بعد از شروع دوباره ماموریت مشکل بازم بمونه از سیو یکی از کاربر ها کمک بگیرین!

2. این کاربر از havas_1980 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز worldclass's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    Teh

پيش فرض

سلام
    دوستان یک سوال درباره نسخه قبلی
    ایا FEAR :PERSEUS MANDATE قسمت multiplayer داره؟
    Last edited by worldclass; 13-03-2009 at 20:33.

اگه نباشه جاش خالی می مونه Jocker's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    پشت کامپیوتر

پيش فرض

من الان مرحله پنجم هستم خیلی بازی یکنواخت است و مراحل طولانی داره.

دشمنان نه دشمن هستند و نه قوی... من دیگه داره حوصله‌ام سر می‌بره.

این بازی تا آخرش همینجوری هست...

ولی بازی قشنگی است من را یاد Killzone‌می‌اندازد (نمی‌دانم چرا)

راستی چند مرحله است.

آخر فروم باز worldclass's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    Teh

پيش فرض

سلام
    دوستان یک سوال درباره نسخه قبلی
    ایا fear :perseus mandate قسمت multiplayer داره؟
    بچه ها کسی یادش هست؟
    من یادم رفته و میخوام اگر داره برای انلاین دوباره نصبش کنم

پروفشنال mohammadaliarmin's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009

پيش فرض

آقا ببخشید میشه روش رسم رو به طور کامل توضیح بدید یا لینک توضیح نصبش رو بزارید

اگه نباشه جاش خالی می مونه Jocker's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    پشت کامپیوتر

پيش فرض

همین الان تمام شد...

بازی قشنگی بود ما که راضی هستیم دست برادران وارنر هم درد نکنه که برای این بازی سرمایه گذاری کردند.

راستی قسمت بعد هم دارد یا نه؟
    ...
    پس تا بازی بعدی

یا علـــی
    Last edited by Jocker; 14-03-2009 at 23:26.

کـاربـر بـاسـابـقـه am_merman01's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006
    محل سكونت
    یه جایی گوشه دهکده جهانی تو یه کانکشن دایال آپ

پيش فرض

سلام خدمت همه دوستان عزیز
    من هم بالاخره تمومش کردم.
    1- بازی از نظر اکشن افت شدیدی کرده بود.
    2- درسته که هوش مصنوعی بازی بالا رفته ولی کشتن دشمنان انقدر آسونه که حتی روی دور نرمال هم به راحتی میمیرند چه برسه به ایزی.
    3- همون طوری که سایر دوستان هم فرمودن نشون دادن خون در این بازی افت چشمگیری کرده.
    4- جزئیات به شدت کم شده (یکی از علایق من توی ورژن قبلی شکستن مانیتورها و تابلوها بود که توی این ورژن افت کرده) البته توی این ورژن شما میتونید ستون هارو منفجر کند که تا حدودی جالب بود.
    5-سبک بیان داستان هم افت کرده و اصلا حوصله خودن اون فایل هارو نداشتم , آدم رو یاد رزیدنت اویل میندازه
    6-تعداد دشمنان بی جهت زیاد شده در حالی که قدرت اونا به شدت کم شده.
    7-تنوع اسلحه های به کار رفته توی این بازی حتی از ورژن قبلی هم کمتر شده و بعضی از سلاح ها تغییرات مسخره ای کردند. من عاشق استفاده از اون کلت ها بودم که دوتا از اونا رو هم زمان توی دست میگرفتیم که توی این ورژن به کلی حذف شده بودن.
    8-لباس ضد گلوله توی این ورژن پیشرفت کرده بود و تقریبا تا زمانی که وجود داشت به هیچ وجه از جون شما کم نمیشد.
    9-یکی از مهم ترین دشمنان شما در ورژن قبلی افت چشمگیری کرده بود. منظورم اون روح هایی بود که معمولا توی ورژن قبلی با حضور آلما یا فتل پیداشون میشد.
    10- معصومت آلما به کلی از بین رفته بود . استفاده از شخصیت بچه خوردسال در نسخه اول به شدت آدم رو یاد فیلم رینگ مینداخت و به نظر من خیلی جذاب بود ولی در این نسخه با بزرگ شدن آلما حس ترس از بین رفته بود و حتی یه مقدار س.ک.س.ی شده بود که کلا حواس آدم رو از ترس به سمت چیز هایی دیگه می برد و در پایان هم که ......
    11-شخصیت های اضافه این بازی هم افت کرده بود . توی شماره اول شما باید با شخصیت های زیادی سروکله میزدید مثل هارلن وید, آلیس وید , اون مهندس چاق که اسمش یادم نیست و .... ولی در این نسخه شما فقط اعضای گروه خودتون رو میدید و در چند صحنه هم در ابتدا و انتهای بازی اون پیر زن دیوانه رو میدید که همه چیز زیر سر اونه .
    12-کیفیت صدا گذاری بسیار بالا رفته و تقریبا در این نسخه به کوچک ترین مسائل هم در مورد صدا توجه شده بود که بسیار کار آمد بود و بشدت روی اعصاب آدم تاثیر میگذاشت .
    13- وسعت بازی در این نسخه بیشتر شده بود و شما بیشتر در محیط های بزرگی مثل خیابان ها حضور داشتید.
    14- متاسفانه آب ها در نسخه دوم تقریبا حذف شده بودن و شما در هیچ قسمت از بازی مجبور به شنا کردن در آب نبودید که به نظر من سقوط شما در آب در نسخه اول در بعضی مواقع بسیار ترسناک بود که در این نسخه ........
    15- بازی تا حدودی به شکل خطی پیش میرفت. اگه به یاد داشته باشید در نسخه اول معمولا علاوه بر مسیر عادی برای مواجهه با دشمنان گاهی اوقات یک کانال کولر هم وجود داشت که با عبور از آن میتوانستید از پشت سر به دشمنان حمله کنید.
    16-نکته قابل توجه در این نسخه توانایی شما در استفاده از وسایل موجود در محیط به عنوان سپر دفاعی بود که شما نیز میتوانستید مانند دشمنان میز ها یا تخت های بیمارستان و وسایل دیگر را به زمین بیاندازید و پشت آنها پناه بگیرید که البته اصلا نیازی به انجام آن نبود زیرا متاسفانه دشمنان شما آنقدر راحت میمردند که به شما فرصت پناه گرفتن نمیدادند.
    17-در نسخه جدید کارکتر شما توانایی دویدن داشت که در بعضی مواقع واقعا مفید بود.
    18- دادن قدرت کند کردن زمان به شما در این بازی به نظر شخصی من کار بی موردی بود . توی نسخه قبلی شما چون فرزند آلما بودید توانایی های ویژه ای داشتید که یکی از اون ها کند کردن زمان بود ولی توی نسخه دوم شما یک انسان معمولی بودید که بعد از اینکه روی شما عمل جراحی انجام گرفت این قدرت رو به دست آوردید . من که اصلا علت اون عمل جراحی رو نفهمیدم . شاید فقط چون شما توی نسخه اول این توانایی رو داشتید و اکثر طرفداران هم ازش خوششون می اومد توی نسخه دوم هم تکرار شد وگرنه به نظر من چیز بیهوده ای بود و دشمنان شما انقدر راحت می مردند که نیازی نبود زمان رو کند کنید (البته بغیر از اون نینجا ها که لباس سیاه داشتند)
    19-نارنجک ها در این بازی تقریبا بی استفاده بودن چون نیرو های دشمن به محض دیدن اونا فرار میکردن و براشون مشکلی پیش نمی اومد از طرف دیگه معمولا بشکه های مواد منفجره زیادی در بازی وجود داشت که با استفاده از اونا به راحتی میشد دشمنان رو نابود کرد.
    20-به نظر شخصی بنده توهم در این نسخه کم تر شده بود . اگه یادتون باشه توی نسخه قبلی دائما پاکستون فتل به طور ناگهانی وارد محیط می شد و سعی میکرد کار خودشو توجیه کنه و از آلما حمایت کنه و اون صحنه به دنیا اومدن آلما که شما توی یه راهرو به سمت اون میرفتید و تقریبا تا پایان بازی نمی فهمیدی که ماجرا از چه قراره ولی اینجا فقط به تاب بازی آلما بسنده شده بود و از همون اول هم تقریبا این مسئله رو به طور کامل به شما نشون دادن. از طرف دیگه توی 2 یا 3 مرحله پایانی نسخه اول شما کلا در توهم بازی میکردید و دائما یا به دنبال فتل بودید و یا بعد از کشتن اون به دنبال آلما بودید و ارواح به شما حمله میکردند.
    .
    .
    .
    .
    در کل به نظر من با اینکه بازی حرف جدیدی برای گفتن نداشت ولی جالب بود و برای چند روزی میشد با آن سرگرم بود ولی فکر میکنم ارزش بازی دوباره ندارد.
    البته چیز هایی که در بالا گفتم نظر شخصی من بود و قصد ناراحت کردن دوستان یا چیز دیگه ای رو نداشتم.
    فقط چند مسئله :
    من اصلا داستان بازی رو متوجه نشدم خیلی پیچ در پیچ بود . البته لطفا نگید که پست اول رو مطالعه کنم چون اطلاعاتم بیشتر از اونه.
    ولی اون کی بود که سر دسته یه سری سرباز بود و در نهایت فکر کن توی مرحله چهارم کشتیمش. چرا با اینکه این همه جنری وارستید سعی میکرد آلما رو زنده نگه داره در نهایت آلما اونو کشت . چرا مارو نکشت با اینکه هم در وسط بازی و هم در پایان بازی این فرصت رو داشت و از اون بد تر اینکه چرا از ما بچه دار شد. اصلا چرا اون یکی هم تیمی ما یعنی کیگن رو اونقدر به دنبال خودش کشید تا در نهایت ما اونو کشتیم . اصلا اون دستگاهی که در پایان بازی ما وارد اون شدیم چی بود . قرار بود وقتی وارد اون می شیم آلمارو بکشیم ولی ما نتها این کارو نکردیم , باعث شدیم آلما دوباره بچه دار هم بشه . اصلا ارتباط تیم ما با جنری وارستید چی بود . ما سعی میکردیم به اون کمک کنیم ولی اون سعی میکرد از ما استفاده کنه .
    Last edited by am_merman01; 15-03-2009 at 02:04.

9. 3 کاربر از am_merman01 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کـاربـر بـاسـابـقـه am_merman01's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006
    محل سكونت
    یه جایی گوشه دهکده جهانی تو یه کانکشن دایال آپ

پيش فرض

همین الان تمام شد...

بازی قشنگی بود ما که راضی هستیم دست برادران وارنر هم درد نکنه که برای این بازی سرمایه گذاری کردند.

راستی قسمت بعد هم دارد یا نه؟
    ...
    پس تا بازی بعدی

یا علـــی
    دوست عزیز چه خبره صبر کن تموم بشه بعد منتظر ورژن جدید باش .ورژن قبلی سال 2005 اومد و ورژن دوم سال جاری . حالا حالا ها باید صبر کنی . البته چون آلما نمرده پس ورژن جدید تر هم حتما داره.

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    تبریز

پيش فرض

پست اول به روز شد و داستان بازی که توسط کاربر عزیز Optimus عنوان شده بود با تغییراتی در سه بخش, پست اول قرار گرفت.

Project Origin بالاتر از F.E.A.R. 2: Project Origin!

فکر نمیکنم کسی گیم پلی بازی رو در دو سال پیش دیده باشه. چون اگه اون رو می دیدید این حق رو می دادین که بازی پس از گذشت دو سال, راهش رو کاملا اشتباهی پیش رفته و بازی در دو سال پیش نه تنها بسیار بالاتر از نسخه نهایی, بلکه بالاتر از قسمت اول بازی بوده...

مشاهده گیم پلی Project Origin در نمایشگاه E3 2007 - مرحله Awakening

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    توضیحات مربوط به گیم پلی:

- مشاهده آلما در حالت بچگی و نه بالغ
    - نبود جمع آوری اطلاعات (Intel)
    - سایه پردازی بسیار بالا, محیط تاریک و خوفناک بازی, کاملا شبیه به F.E.A.R
    - صداگذاری بهتر و قابل قبول تر در اسلحه ها, نیروهای آرماکم, محیط و انفجارات
    - موسیقی بسیار خوب و پر تنش هنگام صحنه های مبارزه
    - روشن نشدن (نور نزدن) دشمن ها در زمان استفاده از اسلو موشن
    - سیستم سلامتی شبیه به Call of Duty 2, در نتیجه نبود بسته های کمک اولیه و واکسنها
    - هوش مصنوعی بالا, حتی بالاتر از F.E.A.R, در نتیجه استفاده لازم و ضروری از پوششها و ساختن آنها
    - حالت متفاوت نیروهای آرماکم و نبود نیروهای آرماکم که کپسول به همراه داشتند
    - کاربرد متفاوت اسلحه لیزر (لیزر گان) که فقط سوختن دشمنان رو در پی داشت و نه تکه کردن

12. 4 کاربر از havas_1980 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز sepehr_x50's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

سلام.

من تو یه مرحله گیر کردم.

تو یه بیمارستانه ظاهرا و یجایی از این آدم های عجیب و غریب که یهویی که نیروی زیادی تولید میکنند و مرده ها رو زنده میکنند بهم خورده ولی راهی ندارم که برم. یه آسانسور هم هست که دکمش رو میزنم ولی باز نمیشه...!!!

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •