سلام!
تشکر میکنم از
Taia
Hosein-mec
و
MohPooria
به خاطر لطفتون
ولی راهنمایی که خود شرکت بهم داده، توش دو تا آی پی آدرس برای دی ان اس داره!
الان دارم میرم چک کنم ببنیم چی میگه!![]()
سلام!
تشکر میکنم از
Taia
Hosein-mec
و
MohPooria
به خاطر لطفتون
ولی راهنمایی که خود شرکت بهم داده، توش دو تا آی پی آدرس برای دی ان اس داره!
الان دارم میرم چک کنم ببنیم چی میگه!![]()
اول تشکر از taia و hossein-mec به خاطر لینک ها.
اگه لینک دانلود beryl هم بذارید ممنون می شم.
دوست عزیز همین صفحه ی پیش در مورد نصب اوون توضیح دادم انجام بدید اگر اجرا نشد یا مشکلی بود اطلاع بدید تا با هم مشکل رو حل کنیم.![]()
دوست عزیز توضیحاتی که من گفتم به صورت عمومی هست خیلی اوقات شما حتی نیاز دارید از static ip استفاده کنید که دیگه دراوون مورد باید به توضیحاتی که سرور شما ارائه کرده رجوع کنید.
ولی به حالت کلی این مطلب عمومیت داره.
دوستان برنامه ی جالب برای محیط دسکتاپ شما که wallpaper شما رو از سایت flicker می گیره و خودکار عوض می کنه برای نصب :
این خط ها رو به انتهای فایل source اضافه کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدبرای کاربران gnome در واقع ubuntu:کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
برای کاربران KDE یا همون kubuntu :کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
بعد بروی یکی از پنل ها کلیک راست کنید و گزینه ی add to panel رو انتخاب کنید و برنامه ی Webilder Webshots Applet رو انتخاب کنید و با کلیک راست روی دوربینی که در روی پنل آمده بقیه ی کار ها رو انجام بدید:کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اطلاعات بیشتر:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by taia; 05-09-2007 at 15:56.
در مورد برنامه ی بالا مقدار مموری مصرفی این برنامه در هنگام sleeping و در واقع هنگام غیر فعال ۱۰ مگابایت و هنگامی که عکس را تعویض می کند به ۱۱ مگابایت افزایش می یابد
با معرف gnome آشنا بشید:
وبلاگ:کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by taia; 05-09-2007 at 16:35.
سلام دوست عزیز
اگه منظورتون اون نقل قول اوله شما گفتید که این توضیحات فقط برای نصب beryl در کامپیوترهایی هست که از کارت گرافیک ATI استفاده می کنن ولی کارت گرافیک من جیفورس هست.اگه توضیح بدید ممنون می شم.
ممنون بابت برنامه
حسین جان خواهش می کنم.
دوست عزیز روشی که گفتم روشی کلی برای سیستم هایی هست که کارت گرافیک اوونها بصورت غیر on-board و غیر از intel هست، شما نصب کنید با همون روش اگر مشکلی شد مراحل رو می گم،
یکم راه اصلی هم برای nvidia و به خصوص ati طولانی هست و شاید کمی گیجتون کنه برای همین گفتم این روش رو برید اگر جواب داد که خوب هیچی اگر نشد دیگه راه اصلی رو بگم که البته برای nvidia زیاد هم سخت نیست.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)