این نهعلي جان منظورت اينه ؟
http://i37.tinypic.com/2wd100i.png
اين براي من ف يلت ره
كسي با آدرس ديگه نداره ؟!
یکی دیگه هم هست
این نهعلي جان منظورت اينه ؟
http://i37.tinypic.com/2wd100i.png
اين براي من ف يلت ره
كسي با آدرس ديگه نداره ؟!
یکی دیگه هم هست
من یه مشکل تو نصب بازی پیدا کردم.داشتم بازی رو نصب می کردم موقع نصب DVD دوم سیستم هنگ کرد و مجبور شدم دستی سیستم رو ریست کنم.حالا هرکاری می کنم و DVD1 رو می ذارم برای نصب یه پیغام میاد تقریباً بدین مضمون:
Unable to find INI file please reinstall.بعد دیگه سیستم هنگ میکنه.
یه راهنمایی بدید.ممنون
از تو add/remove programs برو uninstall کن بازیرو و یه باز دیگه از اول نصب کن. (چون سیستمت وسط نصب هنگ گرده بوده الان که سی دی رو میذاری فکر میکنه بازی نصب شده ولی چون فایلاشو پیدا نمیکنه و فایلا چرت و پرت و نصفن باعث میشه دوبازه هنگ کنه)
اگه باز دوباره در حین نصب سیستمت هنگ کرد احتمالا سی دی مورد داره.
سلام دوستان
من چجوری میتونم Fawkes رو با خودم ببریم؟
هر چی بهش میگم قبول نمیکنه
یکی به ما کمک کنه
خیلی وقته روی این قسمت گیر کردم
فقط یک سری از این غول ها میان یا این حشرات جهش یافته
اصلا ادمی در کار نیست
کجاش گیر کردی ؟هنوز یارو پسره نمیذاره وارد شهر بشی ؟ یا وارد شدی ؟یکی به ما کمک کنه
خیلی وقته روی این قسمت گیر کردم
فقط یک سری از این غول ها میان یا این حشرات جهش یافته
اصلا ادمی در کار نیست
اگه وارد نشدی یارو بهت یه ماموریت میده که بری یه سری بچه رو از پیش بردهدارها آزاد کنی (من خودم این قسمت رو بازی نکردم !!!!) اگه نمیخوای ماموریتش رو انجام بدی باید child in heart perk رو داشته باشی ، اونجوری مخشو میزنی و رات میده تو. (البته نمیدونم وقتی که ماموریت رو قبول کردی میتونی از این پرک استفاده کنی و ماموریت رو دور بزنی یا نه .... )
این رو قبلا هم گفته شده ...سلام دوستان
من چجوری میتونم Fawkes رو با خودم ببریم؟
هر چی بهش میگم قبول نمیکنه
اون اول (بعد از اینکه گک رو برات آورد) هر کاری هم بکنی باهات نمیاد ، ولی بعدا خودش میاد پیشت (البته فکر کنم باید آدم خوبی باشی تا باهات بیاد )
عزیز خودت میتونی لینکشو بزاری
مممنننوووننن
این بازی اونقدرم قشنگ نیست خیلی خسته کننده هست با اون قولایه سبز واقعا الکیش فقط به درد بازی کردن می خوره .حیجانش خیلی کمه ازین بازیهایی که خیلی حرف میززنن حالم به هم می خوره
این آموزش های مربوط به power armor رو باید از کجا یاد بگیرم ؟
عجله نکن
وقتی به سیتدل رسیدی هونجا با الدر صحبت میکنی و بعد میری پیش گانر (معمولا تو محوطه سیتدل داره داد و بیداد میکنه سر شاگرداش) و ازش یاد میگیری.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)