ممنونم دوست خوبم
پس من فردا میرم برای خرید که تا امشب نتیجه ی شما رو هم بدونم!
راستی اگه تونستی با 2032GW هم یه مقایسه بکن.
چشم من شمایی!
منتظر خبرت هستم.
ممنونم دوست خوبم
پس من فردا میرم برای خرید که تا امشب نتیجه ی شما رو هم بدونم!
راستی اگه تونستی با 2032GW هم یه مقایسه بکن.
چشم من شمایی!
منتظر خبرت هستم.
من ندیدم ولی فکر میکنم زیراکس بهتر باشه کیفیتش
الکی گرون نیست
و احتمالا اینکه میگن مشخصاتش همون چیزیه که واقعا هست صحت داره همون 2053 که نوشته 2 میلی ثانیه
به 2 میلی بودن این مانیتور ها اعتقاد داره .
من اگه بدم 360 تومن 4870 بگیرم 2 سال بعد ازم میخرن 50 60 تومن ولی مانیتور چیزی هست که برات میمونه
پس اگه زیراکس خوب باشه که بنظر میاد هست و کیفیت ساختش و کارایی بالا تری داشته باشه که باز بنظر میاد داره ارزش پولی که میدی رو داره
بازم میگم من تصویر زیراکس و 2053 رو ندیدم و این دوستمون که خودش رو میز مغازش سامسونگ 1732bf داره با اشتیاق عشق مانند میگفت زیراکس قابل مقایسه با سامسونگ و ال جی و اینا نیست .
ولی من اینو قبول دارم که این 2 میلی ثانیه ها حداقل تو بازار ایران نهایت همون 5 میلی هست . و اکثر مشخصاتی که میدن از محصولشون اغراق و تبلیغه
اینو میتونی از مشخصات این مانیتور 1ملیون و 200 هزار تومنی سامسونگ راحت درک کنی که مشخصاتش کمتر یا برابر هست با 2032 یا اکثر مانیتور های معمولی !!!!یاکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من خودم هم دلم و عقلم با زیراکس هست ولی چشم قول سامسونگ و 2 میلی و .... رو خورده فعلا قیمت تو عالیه 19 رو بمن گفتن 360
نظر دوستان و خودت درباره حرفام؟؟
Last edited by kasra_masiha; 26-08-2008 at 15:14.
راستش با این حرفت بدجوری هواییم کردی.
حالا بدجوری موندم که چیکار کنم.
من تفاوت قیمتش اصلا براه اهمیت نداره.
بحث فقط کیفیت و طول عمر مانیتور هست.
نمیدونم چی کار کنم.
الانه که بزنم زیر گریه.
خود مغازه داره هم به من میگفت این زیراکس اصلا با سامسونگ و ال جی قابل مقایسه نیست.
و قصم میخورد که تا حالا خراب نداشته.
البته این رو هم باید مد نظر داشت که هیچ ماست بندی نمیگه که ماست من ترشه
اوه یه نکته جالب !!!!!
Maximale Auflösung:1680x1050@ 60Hz
60 خیلی کمه چش ادم در میاد اگه واقعا 60 باشه که.... میتونی مونیتورت رو بزاری رو 60 هرتز ببینی چی میشه
اگه 75 هرتز در اخرین رزولوشن پیدا کردی از زیراکس به منم بگو
این خودش نه زیراکس داشت نه سامسونگ یه مغازه معمولی که فقط سفارش میگیره میاره . فکر نمیکنم الکی گفته باشه
ولی 60 باشه من نمیخرم . اگه بخری نمیتونی از بالا ترین رزولوشنش استفاده کنی باید بیاری پایین . که .....
Last edited by kasra_masiha; 26-08-2008 at 15:27.
منظورتو نفهمیدم.
این 60 هرتزی که نوشتی مربوط به رفرش ریت سامسونگ هست یا زیراکس.
یعنی زیراکس رو بخرم یا سامسونگ؟
برو اینجا رو نگا کن ببین این اون مانیتوره که تو میگی؟
چه جوری میتونم باهات تماس بگیرم؟کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
شما شماره بده من بات تماس میگیرم.
شمارتو پیام خصوصی بفرست.
من کلا از تمامی مدیران و دوستان معضرت می خوام که ما دو نفر بحث رو بردیم تو باقالیا.ببخشید.
2-3 تا پست فرستادیم که مربوط به مسائل شخصی بود.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)