تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 49 از 630 اولاول ... 394546474849505152535999149549 ... آخرآخر
نمايش نتايج 481 به 490 از 6291

نام تاپيک: کنــکور 88 || درصدها و رتبه های کنکور 87 در پستهای 2 -- 3 -- 4

آخر فروم باز MaaRyaaMi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

سلام
    این تراز چیه ؟؟اصلا چطوریاس؟؟اگه بالا باشه خوبه؟من هرچی که کارنامه رو نگاه میکنم فقط تراز درسای عمومی واختصاصی رو میبینم ! یعنی چیزی به اسم تراز کل نیست !
    چطوری اون انتخابای اول دوم وسوم و... رو قبول میشی ؟ من که انتخاب سومم رو قبول شدم ولی توی کارنامه رو که نگاه میکنم انگار انتخاب اول رو نسبت به انتخابای بعدی بهتر قبول کردن یعنی تعداد افرادی که پز شکی قبول شدن از اوناییه که توی رشته مثلا هوشبری که سطحش خیلی پایین تر از پزشکیه بیشترن ! مگه بر اساس رتبه قبول نمیکنن؟!
    یه چیز دیگه هم که نمیفهمم اینه که درصدی که تو هر رشته میاری فرق میکنه !؟

من اگه کارناممو بذارم یکی به من توضیح میده چی به چیه ؟!
    خیلی پیچیده سوال کردی
    ببین تراز درسای عمومی همش یکیه حالا هر رشته ای که زده باشی چون ضرایبش یکسانه
    ولی اختصاصی نه
    واسه هر رشته و هر زیر گروه یه تراز داری چون ضرایب فرق میکنه دیگه واسه همین تو یه زیر گروه ترازت زیاده تو یکی شاید کمتر!...تو دفترچه زده!
    تراز کل هم فکر نمیکنم وجود داشته باشه

2. این کاربر از MaaRyaaMi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه AOM's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

اینطوری که شما دارید ساعت میگید ادم افسرده میشه.حداقلش روزی 5 ساعت.من زیره 500 دیدم که روزی 5 ساعت میخونده کم کم که زیادش کرده شده روزی8 ساعت.
    ادم باید روزی 5 ساعت بخونه ولی درست.من خودم خیلی تجربه کردم.خیلی هارو دیدم روزی 10 ساعت میخوندن ولی با من که روزی 5 ساعت میخوندم از نظر درسی برابر بودیم.(البته از نظر هوشی هم یکی بودیم).
    نمیدونم چرا همه فک میکنن برای رتبه ی اول شدن باید 18 ساعت درس خوند.مهم اینه که تو درسو بفهمی وقتی فهمیدی بیشتر درس بخونی مغزت فراسیر میشه و اونوقت میزنه به سرت.کسی میتونه 20 ساعت درس بخونه که عادت داشته باشه نه یکی مثه ما(نصفه ادمای اینجا)که همش افتاده اینجا(ممکنه).البته واسه رو کم کنی و هدف و ازین چیزا هم ملت میرن رو20ساعت و اینا

این که شما ساعت مطالعتون بره بالا تصمین نمیکنه که بازدهی کارتون هم رفته بالا.

بیشتر از این که به کمیت فکنین به کیفیت کارتون فکنین.
    اگه واقعا نمیتونی روزی 12 ساعت بخونی نخون.کسی که مجبورت نکرده فقط خدا وکیلی اون 3 یا4 ساعتی که میخونی درست و حسابی باشه.
    دارم از تاپیک روش های مطالعه کنکور یه خلاصه(خلاصه که نمیشه گفت بیشتر تنظیم کردنه)درست میکنم مطمئنم اگه طبق پست های اونجا و تجربه های کنکوری های قبلی عمل کنیم غصه ی 5 ساعت و 14 ساعتو نمیخوریم.

داره خودمونی میشه NikYar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

شما این رو از کجا میگی؟
    این حرف کاملا اشتباهه.....
    ارزش تمامی تست ها در هر درس یکسان هستش.
    یعنی اگه مثلا تو درس ادبیات به 15 تست از 25 تست جواب درست بدهید فرقی نمی کند این 15 تست کدام یک از تست ها باشد... سخت ترین ها باشد یا آسون ترین ها!!!

کاملا تاييد ميشه

اون المپياده که ارزش سوالها با هم فرق داره .... وگر نه توي کنکور براي يه درس مشخص ...ارزش تمام سوالها يکسانه !

يه معلم فيزيکي داشتيم ( آقاي قاضي زاده ) ... خودش خيلي اهل اين بررسي ها بود که مثلا شاگردهاي خوب چه تستهايي را جواب ميدن و چه تستهايي را جواب نميدن ! ميگفت ... توي ازمونهايي که بررسي کرده علت نتيجه گيري خوب بعضي از داوطلبها اين بوده که اونا تست ها سخت و وقت گير را سريع تشخيص ميدادند و ازشون رد ميشدند تا اگه يه وقت اون آخر وقت اضافي آوردند سوالهاي سخت را بررسي کنند !

پس اصلا هيچ فرقي نميکنه که شما به تست سخت جوا بدي يا آسون ... در نهايت تعداد پاسخ صحيح مهمه

5. این کاربر از NikYar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

البته فکنم منظورشون این بود که بدرد رتبه میخوره

داره خودمونی میشه NikYar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

اینطوری که شما دارید ساعت میگید ادم افسرده میشه.حداقلش روزی 5 ساعت.من زیره 500 دیدم که روزی 5 ساعت میخونده کم کم که زیادش کرده شده روزی8 ساعت.
    ادم باید روزی 5 ساعت بخونه ولی درست.من خودم خیلی تجربه کردم.خیلی هارو دیدم روزی 10 ساعت میخوندن ولی با من که روزی 5 ساعت میخوندم از نظر درسی برابر بودیم.(البته از نظر هوشی هم یکی بودیم).
    نمیدونم چرا همه فک میکنن برای رتبه ی اول شدن باید 18 ساعت درس خوند.مهم اینه که تو درسو بفهمی وقتی فهمیدی بیشتر درس بخونی مغزت فراسیر میشه و اونوقت میزنه به سرت.کسی میتونه 20 ساعت درس بخونه که عادت داشته باشه نه یکی مثه ما(نصفه ادمای اینجا)که همش افتاده اینجا(ممکنه).البته واسه رو کم کنی و هدف و ازین چیزا هم ملت میرن رو20ساعت و اینا

بیشتر از این که به کمیت فکنین به کیفیت کارتون فکنین.
    اگه واقعا نمیتونی روزی 12 ساعت بخونی نخون.کسی که مجبورت نکرده فقط خدا وکیلی اون 3 یا4 ساعتی که میخونی درست و حسابی باشه.
    دارم از تاپیک روش های مطالعه کنکور یه خلاصه(خلاصه که نمیشه گفت بیشتر تنظیم کردنه)درست میکنم مطمئنم اگه طبق پست های اونجا و تجربه های کنکوری های قبلی عمل کنیم غصه ی 5 ساعت و 14 ساعتو نمیخوریم.
    ببينيد .... با خودتون رو راست و صادق باشين !
    خودتون را با هيچ کس مقايسه نکنيد ! .... مسلما هر کس تواناييي هاي خاص خودشو داره !
    اوني که با 5 ساعت روزي شده زير 500 .... اول بايد ببيني مدرسه اش چي بوده ؟ بازده اي کلاسهاي مدرسه اش چقدر بوده ؟ استعدادش توي بعضي درسهاي پايه مثل رياضي چقدر بوده ؟ و هزاران فاکتور ديگه !!!

من خيلي ها رو ديدم ... که به بهانه ي اينکه ما عمقي و درست ميخونيم ... ساعت مطالعه خوبي نداشتند ! و آخر سر هم شکست خوردند !

البته واسه يه دانش آموز که مثلا تا ساعت 3 مدرسه ميره ... 5 ساعت واقعا کفايت ميکنه !

در کل به نظر من اينکه آدم چند ساعت بخونه به عوامل زير بستگي داره :

1- هوش و استعداد فرد ( که متاسفانه .... همه فکر ميکنند که ديگه آخرشند ! توي اين مورد بد نيست يه کمي فروتن بود !)

2- اينکه توي چه درسهايي و چه مقدار مشکل داره ( مثلا يه نفر که توي رياضي خيلي مشکل داره ... با يه هوش معمولي ... حداقل دوتا تايم يک ساعت و نيمي در روز نياز داره !!! تا به يه حد نرمالي برسه)

3 - بازده کلاس ها ي مدرسه يا آموزشگاه

4 - حافظه داوطلب ( اگه حافظه خوب نباشه ... به هر حال بايد يه ساعت معيني را به يادآوري مطالب اختصاص بده )

5 - تمرکز داوطلب هنگام درس خوندن ! ( اينجاست که دو مقوله خرخوني و درک درست درس از هم تفکيک ميشند ! اگه يه نفز تمرکز خوبي نداشته باشه .. واسه درک درست يه مبحث بايد 3 -4 دور از روش بخونه ! در حالي که با تمرکز خوب ، فقط يک يا دو دور کفايت ميکنه ! )

و ....

اما .... با اين حرفتون :
    کاملا موافقم ! .... ولي بايد حواسمون باشه که بر عکس هم صادقه ! يعني اينکه ساعت مطالعه را کم کنيم ( به بهانه اينکه عمقي ميخونيم ) هم تضمين نمي کنه که نتيجه خوبي بگيريم !
    Last edited by NikYar; 03-09-2008 at 17:12.

8. این کاربر از NikYar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه lomon's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

البته فکنم منظورشون این بود که بدرد رتبه میخوره
    ..............................
    ،يعني در كنكور سراسري و آزاد هر تست كنكور ارزش خاص خود را دارد و ارزش تست شماره 5 ادبيات با تست شماره 6 يكسان نميباشد و جالب است بدانيد آن تستي كه كمترين پاسخگو را دارد، ارزشمندتر است.

« تستهاي دشوار به علت داشتن پاسخگوي كمتر ازبيشترين ارزش در كنكور برخوردار مي باشند

داره خودمونی میشه lomon's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

همه این حرفا در مورد ساعت مطالعاتی درسته ..... ولی علت اینکه یه چند سالی هستش که بحث ساعت مطالعاتی داغ شده به خاطر اینه که داوطلبین تا می توانند ساعات پرت خودشون رو کاهش بدن و فکر می کنم اولین جایی که این بحث ساعات مطالعاتی رو مطرح کرد همین قلم چی بود ....

همونطور که همه ما خودمون خوب میدونیم و از پست های بچه ها هم به راحتی قابل تشخیصه عده ی زیادی از ما تو درس خوندن کم حوصله هستیم و از درس خوندن لذت کافی رو نمی بریم.... این که می گن ساعت مطالعاتی برای یه فارغ التحصیل بهتره که بالای 9 ساعت در روز باشه به خاطر اینه که اون کم حوصلگی با یه اجبار جبران بشه و حداقل داوطلب ارتباطش با درس قطع نشه و این اجبار کم کم به عادت و علاقه تبدیل می شه....

پس دوستان سعی کنن با این موضوع همونطور که هست واجه بشن یعنی سعی کنن که ساعت مطالعه خودشون رو به یه حد مطلوب برسونن و در همون حد حفظ کنن...

11. 2 کاربر از lomon بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال Rainy eye's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008

پيش فرض

به به دوستان ... ماشالا همه اطلاعاتتون خوفه ها! خوب چرا تا حالا رو نمیکردید!؟
    من همچنان منتظر هستم...

تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

ببينيد .... با خودتون رو راست و صادق باشين !
    خودتون را با هيچ کس مقايسه نکنيد ! .... مسلما هر کس تواناييي هاي خاص خودشو داره !
    اوني که با 5 ساعت روزي شده زير 500 .... اول بايد ببيني مدرسه اش چي بوده ؟ بازده اي کلاسهاي مدرسه اش چقدر بوده ؟ استعدادش توي بعضي درسهاي پايه مثل رياضي چقدر بوده ؟ و هزاران فاکتور ديگه !!!

من خيلي ها رو ديدم ... که به بهانه ي اينکه ما عمقي و درست ميخونيم ... ساعت مطالعه خوبي نداشتند ! و آخر سر هم شکست خوردند !

البته واسه يه دانش آموز که مثلا تا ساعت 3 مدرسه ميره ... 5 ساعت واقعا کفايت ميکنه !

در کل به نظر من اينکه آدم چند ساعت بخونه به عوامل زير بستگي داره :

1- هوش و استعداد فرد ( که متاسفانه .... همه فکر ميکنند که ديگه آخرشند ! توي اين مورد بد نيست يه کمي فروتن بود !)

2- اينکه توي چه درسهايي و چه مقدار مشکل داره ( مثلا يه نفر که توي رياضي خيلي مشکل داره ... با يه هوش معمولي ... حداقل دوتا تايم يک ساعت و نيمي در روز نياز داره !!! تا به يه حد نرمالي برسه)

3 - بازده کلاس ها ي مدرسه يا آموزشگاه

4 - حافظه داوطلب ( اگه حافظه خوب نباشه ... به هر حال بايد يه ساعت معيني را به يادآوري مطالب اختصاص بده )

5 - تمرکز داوطلب هنگام درس خوندن ! ( اينجاست که دو مقوله خرخوني و درک درست درس از هم تفکيک ميشند ! اگه يه نفز تمرکز خوبي نداشته باشه .. واسه درک درست يه مبحث بايد 3 -4 دور از روش بخونه ! در حالي که با تمرکز خوب ، فقط يک يا دو دور کفايت ميکنه ! )

و ....

اما .... با اين حرفتون :

کاملا موافقم ! .... ولي بايد حواسمون باشه که بر عکس هم صادقه ! يعني اينکه ساعت مطالعه را کم کنيم ( به بهانه اينکه عمقي ميخونيم ) هم تضمين نمي کنه که نتيجه خوبي بگيريم !
    اولا تشکر
    بعدشم من همه ی حرفاتون رو قبول دارم مبنای حرفم هم روی همون مورد پنجمی که شما گفتین.
    یه مورده دیگه هم که باید یاداور بشم:مغز ادم همونقدر کار میکنه که ازش کار بکشین.
    متاسفانه اینجا بچه ها خودشونو با بقیه مقایسه میکنن که این اصلا کار درستی نیست نه ادما مثل همن نه وضع زندگیشون.اصلی ترین رقیبتون خودتونید.
    و در مورده رتبه ی 500 به عنوان مثال گفتم برای دوستانی که برای زیره 1000 فکر 20 ساعت درس خوندن هستن(فکر 20 ساعت)

یه مورده دیگه من با ادمی که 20 سعت میخونه مشکلی ندارم با کسی که فکر 20 ساعت خوندن عذابش میده و فک میکنه تنها راهه

پروفشنال soheiltaker's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    اهل تهرانم،تكه ناني دارم،سر سوزن ذوقي،ولي فعلا اصفهان

پيش فرض

حالا كه بحث داغه من يه چيزي بگم
    حتما اين جمله رو شنيدين كه ميگه : (( رهرو آن نيست گهي تند و گهي خسته رود رهرو ان است كه آهسته و پيوسته رود ))
    حالا من چرا اينو گفتم كسي كه از الان تابستون بخواد روزي مثلا 12 بخونه خوب مطمئن باشيد قبل عيد و مخصوصا بعد عيد 100درصد كم مياره
    نمونه بارزش خودم! من پارسال تابستون و 3 ماه اول مدارس رو خيلي تند رفتم جوري كه قبل عيد خسته شده بودم و ديگه 1 ماه آخرو نه تند رفتم نه آهسته كلا وايسادم!!!
    چون قبلش به خودم خيلي فشار اورده بودم نتونستم اصل كار اون ماه اخرو خوب بخونم
    به نظر من با يه برنامه ريزي عالي ساعت مطالعه معناي خودشو از دست ميده !!
    موفق باشين

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •