خدمت شما
خدمت شما
اون تما رو روزانه عوض میکنه ... واسه هر روز یه تم میزاری ...یعنی باید براش اسم تمی که تو یه روز باید اجرا شه بگی ...
در ضمن الف ساعت آنالوگی که گذاشتم برخی دوستان میگفتن رو 2010 اجرا نمیشه .... من تست نکردم ولی یه عکس گوشی W810 یکه تو همون سایت مرجع گذاشته بود که اونو اجرا کرده بود ...خودم اگه گیرم اومد ختما امتحان مکنم خبرشو میدم
دو حالت وجود داره
1. لیب گوشی آپدیت نیست
2. گوشیتون اون الف رو ساپورت نمی کنه ... من یه نرم افزار دیدم که رو کامپیوتر نصب میشه و آدرس الف و نوع گوشی رو بهش میدی ... بعد بهت میگه آیا گوشی اونو ساپورت میکنه یا نه ....اگه دوستان دارن بذارنش وگرنه هم خودم دنبالش بگردم تا دوستان همه استفاده کنند
طریقه نصب گوشی های db2020 دقیقا مثل گوشی w810 هستش ...
این کارا رو انجام بده
حافظه گوشی:
1. دو تا پوشه با نام های Zbin , ini میسازی ... الف ها رو تو Zbin و فایل های ini رو داخل ini میریزی
2. داخل Zbin یه پوشه درست میکنی به نام Config و فایل DYN_CONST.bin رو تو این پوشه میریزی ...
توجه کن اگه میخوای دسکتاپ استفاده کنی یه پوشه با نام desktop تو config درست میکنی و فایل های دسکتاپ رو توی اون میریزی... الف دسکتاپم میگم کجا بریزی
حافظه مموری:
1. یه پوشه درست میکنی به نام Zbin
2. داخل این پوشه دو تا پوشه درست میکنی به نام Config , Daemons
3. الف هایی که میخای با هر بار روشن شدن گوشی خودکار بیاد بالا تو Daemons میریزی ...الف دسکتاب هم تو همینحا باید بریزی
خوب حالا موند کار آخر : پچ های elf و لیب (سعی کن لیب بروز باشه وگرنه گوشی ریست میشه) رو نصب کن
طریقه نصب گوشی های db2020 دقیقا مثل گوشی w810 هستش ...
این کارا رو انجام بده
حافظه گوشی:
1. دو تا پوشه با نام های Zbin , ini میسازی ... الف ها رو تو Zbin و فایل های ini رو داخل ini میریزی
2. داخل Zbin یه پوشه درست میکنی به نام Config و فایل DYN_CONST.bin رو تو این پوشه میریزی ...
توجه کن اگه میخوای دسکتاپ استفاده کنی یه پوشه با نام desktop تو config درست میکنی و فایل های دسکتاپ رو توی اون میریزی... الف دسکتاپم میگم کجا بریزی
حافظه مموری:
1. یه پوشه درست میکنی به نام Zbin
2. داخل این پوشه دو تا پوشه درست میکنی به نام Config , Daemons
3. الف هایی که میخای با هر بار روشن شدن گوشی خودکار بیاد بالا تو Daemons میریزی ...الف دسکتاب هم تو همینحا باید بریزی
خوب حالا موند کار آخر : پچ های elf و لیب (سعی کن لیب بروز باشه وگرنه گوشی ریست میشه) رو نصب کن[/quote]
تمام کارهایی رو که شما توضیح داده بودید قبلا انجام دادم لیب هم اپدیت شده ولی نمیدونم چرا الف ها کار نمیکنه چند تایی گوشی رو هم ریسیت نمیکنه و میگه که الف در حال انجام کاره ولی هیچ تغییری نمیکنه![]()
اخه این روشی که دوستمون گفتم دیگه بدرد گوشی های db2020 نمی خوره که شبیه w810 پوشه درست کنید وقتی که الف مود ورژن 5 هست که خودش پوشه درست می کنه برای چی دیگه باید پوشه درست کنه
اینم برنامه تست لیب و الف هست
به عکس نگاه کنید اول الف رو ادد کنید بعد lib.vkp رو ok رو بزنید
SERVER 1
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
SERVER 2
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام احمد جان من تست کردم الف ساعت انالوگ و الف all lock رو با اين برنامه چک کردم همه توابع سبز بود ولي موقع اجرا گوشي ريست ميشه.
از آخريب ليب و الف 4 استفاده مي کنم . کلا گوشي با الف مشکل داره و بعضي وقتا ريست مي کنه
چه کار کنم؟
با تشکر![]()
من قسد جسارت نداشتم adrenalin جان .... دوست من behzadn اول راه بود گفتم شاید این راحتترین راه باشه
تمام کارهایی رو که شما توضیح داده بودید قبلا انجام دادم لیب هم اپدیت شده ولی نمیدونم چرا الف ها کار نمیکنه چند تایی گوشی رو هم ریسیت نمیکنه و میگه که الف در حال انجام کاره ولی هیچ تغییری نمیکنه[/QUOTE]
دوست خوبم نرم افزار تست الف رو گذاشتن ...(دستتون درد نکنه ) تست کنین اگه جواب نداد ... مدل گوشی رو بم بدین تا براتون فایل های لازم رو بزارم یه فلش کامل بزنید
منم می خواستم فقط راحت ترین راه رو پیشنهاد کنم (ببخشید)من قسد جسارت نداشتم adrenalin جان .... دوست من behzadn اول راه بود گفتم شاید این راحتترین راه باشه
اجراش كردم ارور (application error) ميده. ضمنا من از لينك دوم دان كردم.
كلا كامپيوتر من با لينكاي دانلود پرشين گيگ مشكل داره. خود مرورگر كه اصلا چيزي نمياره و idm هم ارور ميده.
ولي توي دانشگاه ميشه دان كرد. ولي با سرعت پايين.
نميدونيد مشكل از كجاست؟
مال منم ارور میده این نرم افزارو من از سایت اصلیشم گرفتم همینطور بود چاره چیه؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)