تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 49 از 70 اولاول ... 3945464748495051525359 ... آخرآخر
نمايش نتايج 481 به 490 از 700

نام تاپيک: Diablo III

پروفشنال sasanjfr's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    فعلا اصفهان

پيش فرض

یه دوستی، یه بزرگواری که تو همین فروم هم هست موقعی که داشتیم با هم در مورد نمره های بازی بحث میکردیم، در جواب اینکه من بهش گفتم امتیازات و همین 9ـها بیشترش به خاطر همین مشکلات سرورها هست گفت "واقعاً این منتقدها نمیفهمن که مشکلات سرور 2 3 هفته دیگه برطرف میشه"
    در واقع 100% باهاش موافقم. اما یه سری منتقدها بودن که رسماً این رو مشکل فرض میکردن و صریحاً عنوان میکردن و امتیاز هم کم میکردن ولی یه سری دیگه یا مشکلی براشون پیش نمیومد یا اینکه این مسئله رو در نظر گرفتن که بابا این مشکلات قراره درست بشه دیگه، همیشگی که نیست!
    این نمره ها ابدی ثبت میشه. پس بهتره یه نقدی باید براش نوشته بشه که تو همه زمان بدرد بخوره، نه اینکه به خاطر مشکلات موقت کل بازی رو زیر سوال ببره.
    ارجاعتون میدم به اون مقاله ای که من تو صفحه پیش یک قسمتیش رو نوشته بودم، دقیقاً در مورد همین صحبت کرده بود که اصلاً ریویو نوشتن و نمره دادن به بازی آنلاین توسط یه نفر که تو آخر هفته یا طی چند روز این کارو انجام میده یه چیز احمقانست!
    بحثی که وجود داره اینه که چرا بلیزارد باید حتی تجربه single player بازی رو هم به یک تجربه آنلاین بدل بکنه؟این نوع DRM احمقانه ترین نوع DRM هستش و منجر به این شده که بار وارده روی سرورهای بازی به مراتب سنگین تر از حالتی بشه که تنها برای مولتی پلیر بازی کردن بازی نیاز به اتصال آنلاین باشه.
    با این هم کاملاً مخالفم که نباید در نقد این مشکلات رو لحاظ کرد.به هرحال دیابلو 3 برای 9 سال در دست ساخت بوده؛9 سال! و وقتی برای یک لحظه به این فکر می کنم که آنچارتد 2 در عرض 2 سال ساخته شده بیشتر به عمق فاجعه پی می برم!سازنده ها چندین ماه روی battle.net کار می کردن تا موقع عرضه دیابلو آماده پذیرایی از بازیبازها باشه.در نهایت این حجم مشکلات پیش اومد.حالا این که دو،سه یا چهار هفته دیگه این مشکلات حل بشه مثل این میمونه که یه بازی هنگام انتشار باگ داشته باشه و بعد از عرضه 3-2 تا پچ مشکلش حل بشه.آیا نباید این رو در review بازی لحاظ کرد؟!

2. 8 کاربر از sasanjfr بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه De4thsong's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2012
    محل سكونت
    Hell

پيش فرض

در مورد لگ من حرفت رو قبول ندارم. البته لازم بودن ارتباط اینترنت خیلی ضد حال ناجوریه ولی برای 1% خریداران بازی هم مشکل وجود نداره.اصولا کشورهایی که در اون بازی خوب فروش میره و مردم زیاد دنبال کرک نیستند سرعت اینترنت بالایی هم دارند پینگشون هم زیر 50 ِ . حالا بیلیزارد نمیاد برای کشوری مثل ایران که فکر کنم جمع کل نسخه های فروخته شده در مجموع 10 هزار هم نشه کاری انجام بده.
    نه این فقط مشکل ایران نیست، خیلی ها این مشکل رو تمام دنیا دارن اینم اثبات حرفم تو سرور اروپا: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    این فقط یک پست از اون همه پست اعتراضی هست و فقط مختص سرور اروپا نیست، تو سرور امریکا گلایه از این موضوع خیلی خیلی بیشتره!!!

4. این کاربر از De4thsong بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    May 2012
    محل سكونت
    Hell

پيش فرض

بحثی که وجود داره اینه که چرا بلیزارد باید حتی تجربه single player بازی رو هم به یک تجربه آنلاین بدل بکنه؟این نوع DRM احمقانه ترین نوع DRM هستش و منجر به این شده که بار وارده روی سرورهای بازی به مراتب سنگین تر از حالتی بشه که تنها برای مولتی پلیر بازی کردن بازی نیاز به اتصال آنلاین باشه.
    با این هم کاملاً مخالفم که نباید در نقد این مشکلات رو لحاظ کرد.به هرحال دیابلو 3 برای 9 سال در دست ساخت بوده؛9 سال! و وقتی برای یک لحظه به این فکر می کنم که آنچارتد 2 در عرض 2 سال ساخته شده بیشتر به عمق فاجعه پی می برم!سازنده ها چندین ماه روی battle.net کار می کردن تا موقع عرضه دیابلو آماده پذیرایی از بازیبازها باشه.در نهایت این حجم مشکلات پیش اومد.حالا این که دو،سه یا چهار هفته دیگه این مشکلات حل بشه مثل این میمونه که یه بازی هنگام انتشار باگ داشته باشه و بعد از عرضه 3-2 تا پچ مشکلش حل بشه.آیا نباید این رو در review بازی لحاظ کرد؟!
    دقیقا، حرف دل من رو زدی ایول
    در ضمن همین الان اول Action House سرور از کار افتاد کلا و از اون بدتر اینه که حالا هی دیسی میشم، خب حالا بیا و درستش کن، مطمئنم حداقل 1 ساعت سرور همین طوری میمونه :-(
    Last edited by De4thsong; 23-05-2012 at 23:16.

6. این کاربر از De4thsong بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز marmolak kocholo's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    It's S3cr3T

پيش فرض

این سیستم که روی دیابلو 3 پیاده شد، بخشیش برمیگرده به پایرسی و بخشیش برمیگرده به ایده هایی که بلیزارد میخواست برای این بازی پیاده کنه.
    Auction House - جایی که شما میتونید از پول واقعی و یا طلاهای بازی برای خرید آیتم ها یا فروش اون ها استفاده کنید که این کار مستلزم این هست که 1. امنیت بالا باشه و 2. آیتم ها و اطلاعات کاراکترتون مستقیم روی دیتابیس های بلیزارد ذخیره بشن و نه به صورت محلی روی کامپیوتر!
    به خاطر همون دلیل بالا بلیزارد مجبور شد ایده دیگشو که ساخت یک دنیای پویا هست رو باز از طریق سرورها انجام بده همون طور که میدونید هر دفعه که قدم میزارید توی دنیای سنچوئری اون رو متفاوت با دفعات قبل میبینید، هر بار که قدم به یک غار میزارید چیزهای جدیدی میبینیم.
    از یه طرف Co-Op این بازی به طور وحشتناکی لذت بخش هستش. با این امکانی که همیشه باید آنلاین باشی با یک کلیک میتونی دوستاتو دعوت کنی به جایی که داری بازی میکنی و لذت بیشتری ببری...
    با این قابلیت ها شما میتونید هرجا که رفتید فقط با 1 کلیک به هیروتون با تمام آیتم ها و موارد دیگش در یک کامپیوتر دیگه دسترسی داشته باشید.

همه این امکانات در صورتی لذت بخش میشد که سرورها توانایی 4 میلیون پلیر به بالا رو داشته باشن، ولی ...
    دقت کنید من هیچ جایی تو این پست از این حرکت بلیزارد دفاع نکردم! فقط خواستم بگم که دلایلی داشته.

در مورد باگ ~> ساسان جان باگ یه چیزیه که از خود بازی نشات میگیره ولی تو دیابلو 3 باگی وجود نداره و این سرورهایی هستند که در چند کیلومتری جایی که شما دارید بازی میکنید مشکل دارن. پس نمیتونه با باگ مقایسه بشه.

راستی هی میگی 9 سال ! بابا از سال 2001 تا 2005 که بازی دست Blizzard North بود داشت عین لاکپشت پیش میرفت روند ساختش. زدن بستن اون استدیورو و بعد از اون تازه روند اصلی ساخت شروع شد! ( گیرم همون 2 ساله )
    در ضمن بازی RPG با این دنیای عظیم فکر میکنم با یه TPS ماجراجوی خطی خیلی فرق کنه ها D:
    Last edited by marmolak kocholo; 24-05-2012 at 10:13.

8. 6 کاربر از marmolak kocholo بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    May 2012
    محل سكونت
    Hell

پيش فرض

باگ که داره ولی حداقل خوبیش اینه که زود فیکس میشه ضمنن تو حالت Co-OP اگه با کسایی باشی که خیلی وارد باشن بازی لذت بخشه، ولی اگه طرف ندونه داره چه کار میکنه جهنم میشه بازی، من کسی رو ندیدم بتونه Hell رو با Public Game تموم کنه چه برسه به اینفرنو.
    راستی کسی هست اینجا که اینفرنو ACT 2 باشه؟
    Last edited by De4thsong; 24-05-2012 at 00:00.

10. این کاربر از De4thsong بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال sasanjfr's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    فعلا اصفهان

پيش فرض

این سیستم که روی دیابلو 3 پیاده شد، بخشیش برمیگرده به پایرسی و بخشیش برمیگرده به ایده هایی که بلیزارد میخواست برای این بازی پیاده کنه.
    Auction House - جایی که شما میتونید از پول واقعی و یا طلاهای بازی برای خرید آیتم ها یا فروش اون ها استفاده کنید که این کار مستلزم این هست که 1. امنیت بالا باشه و 2. آیتم ها و اطلاعات کاراکترتون مستقیم روی دیتابیس های بلیزارد ذخیره بشن و نه به صورت محلی روی کامپیوتر!
    به خاطر همون دلیل بالا بلیزارد مجبور شد ایده دیگشو که ساخت یک دنیای پویا هست رو باز از طریق سرورها انجام بده همون طور که میدونید هر دفعه که قدم میزارید توی دنیای سنچوئری اون رو متفاوت با دفعات قبل میبینید، هر بار که قدم به یک غار میزارید چیزهای جدیدی میبینیم.
    از یه طرف Co-Op این بازی به طور وحشتناکی لذت بخش هستش. با این امکانی که همیشه باید آنلاین باشی با یک کلیک میتونی دوستاتو دعوت کنی به جایی که داری بازی میکنی و لذت بیشتری ببری...
    با این قابلیت ها شما میتونید هرجا که رفتید فقط با 1 کلیک به هیروتون با تمام آیتم ها و موارد دیگش در یک کامپیوتر دیگه دسترسی داشته باشید.

همه این امکانات در صورتی لذت بخش میشد که سرورها توانایی 4 میلیون پلیر به بالا رو داشته باشن، ولی ...
    دقت کنید من هیچ جایی تو این پست از این حرکت بلیزارد دفاع نکردم! فقط خواستم بگم که دلایلی داشته.

در مورد باگ ~> ساسان جان باگ یه چیزیه که از خود بازی نشات میگیره ولی تو دیابلو 3 باگی وجود نداره و این سرورهایی هستند که در چند کیلومتری جایی که شما دارید بازی میکنید مشکل دارن. پس نمیتونه با باگ مقایسه بشه.

راستی هی میگی 9 سال ! بابا از سال 2001 تا 2005 که بازی دست Blizzard North بود داشت عین لاکپشت پیش میرفت روند ساختش. زدن بستن اون استدیورو و بعد از اون تازه روند اصلی ساخت شروع شد! ( گیرم همون 2 ساله )
    در ضمن بازی RPG با این دنیای عظیم فکر میکنم با یه TPS ماجراجویی خیلی فرق کنه ها D:
    سابقه بلیزارد نشون داده وقتی تو ژوئن 2008 از یه بازی گیم پلی نشون میدن یعنی حداقل حداقلش از 2 سال پیشش داشتن بکوب رو بازی کار میکردن که در خوشبینانه ترین حالت میشه 6 سال!!خدایی دروغ میگم؟!
    درسته عظیم تر از Uncharted 2 هست اما بازم 9(تو بگیر 6!) سال خیلی زیاده.استودیوی کوچیک CD Project RED تو 4 سال،شماره دوم The Witcher رو ساخت که یک RPG هست و در بین RPG ها از content غنی ای بهره میبره بعد بلیزارد با این همه عظمت و پرسنل بعد این همه سال بازی رو دادن بیرون باز یه جاهایی میلنگه.باید یه کوچولو از نمرش کم بکنن دیگه!

در ضمن آرین جان من نگفتم این همون باگه گفتم درست کردن این مشکل در هفته های آینده مثل این میمونه که پچ هایی که برای یه بازی عرضه میشه باگ های اون رو برطرف کنن ولی به هرحال محصول نهایی اشکالاتی داشته که باید در نمره اش لحاظ بشه
    Last edited by sasanjfr; 24-05-2012 at 00:28.

12. 6 کاربر از sasanjfr بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Jul 2010

پيش فرض

سلام

آقا من بعید می دونم بتونم این بازی رو انجام بدم لااقل تو سال اول انتشارش!

الان رفتم گیم اسپات دیدم یه بازی شبیه دیابلو به اسم titan نمی دونم چی چی زده!...این بازی خوبیه من بخرم؟عکساشو دیدم، شبیه دیابلو هست، اینجا هم تاپیک داره که من نقداش و بخونم؟

دیگه عذر میخوام اینجا مطرح کردم

آخر فروم باز 779's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    In The World of Game

پيش فرض

دهنه بلیزارد سرویس که مارو از این بازی محروم کرد! این چه طرزشه؟ چرا کرک نمیشه؟ به جانه خودم اگه اون اینترنت رو نداشت من بازی رو میگرفتم! اینجوری باید اون همه پوله اینترنت بدی سره این بازی!!!!
    واقعا این وضع رو نگاه کنین! بازی رو باید در کشوری که حقوق هایه بسیار پایینی داره با دوبرابر قیمت حداقل بگیری ، بعد باید تو کشوری که یکی از مزخرفترین سرعت هایه اینترنت رو داره بازی کنی ، و دوباره باید تو این کشور اون همه پوله اینترنت بدی.
    که آخرش چی؟ Diablo بازی کنی! فکر کنم طرف اگر هرچقدر هم عاشق باشه ، نتونه بازی کنه ( مگر اینکه پولدار باشه ، یعنی جزوه اون 1% جامعه )

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    Last edited by 779; 24-05-2012 at 02:22.

15. 13 کاربر از 779 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال G.D.ragon.Ir's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009

پيش فرض

دوستان, الان تو برنامه 01 گفتن که دیابلو 3 ه.ک شد. کسی خبر جامع تری داره؟

آخر فروم باز marmolak kocholo's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    It's S3cr3T

پيش فرض

اینجوری پیش بره متا میره طرف 85 و اینا ....
    پس تا الان بازی یکدونه نمره کامل هم نداشته
    حقیقته برادر من !
    تجربه ثابت کرده ، تعداد نقدها هر چی بیشتر بشه ، اوضاع خرابتر !
    شما هم زیاد خودشو ناراحت نکن !
    خب یه سلام توپول موپول به دوستان عزیز، یه چندتا پست رو بوکمارک کرده بودم برای روز مبادا که حالا وقتش شده روشون کنم
    این دوست گرامی که مشخص هم هست کی هستن، یک هفته گذشته تنها با 3 تا نقد پیشبینی کرده بودند که بازی به متای پایین 85 میرسه و این مسئله که هرچی نمرات بیشتر بشه اوضاع خراب تر و میانگین هم پایین تر رو حقیقت دونستن و تجربشون هم این مسئله رو مطمئناً تایید کرده بوده...
    قابل ذکر است که در هفته گذشته با 3 نقد متای بازی 86 یا 87 بوده و نمرات هم شامل 2 تا 90 و یک 80 بود. خب حالا دقیقاً بعد از گذشت 1 هفته این آمار بدست اومده:
    بازی دارای 7 نمره کامل، 37 نقد با نمره 90 به بالا و تنها 13 نمره کمتر از 90 هست و با این تفاسیر متای بازی در حال حاضر به 90 رسیده...

خب حالا خودتون نتیجه گیری کنید که یک هفته پیش کی خودشو ناراحت کرد و کی خودشو زیر سوال برد.
    فقط 2 تا نکته دیگه هم بگم:
    1. خواهشاً از این به بعد تخیلات ذهنی خودتون رو به عنوان FACT قرار ندید.
    2. تجربتون مستقیم از پهنا تو حلقم!

خوش و خرم و پیروز باشید
    تا بعد...

18. 10 کاربر از marmolak kocholo بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •