این دوستان اسپم نمیدن نظر خودشون رو می گن.لطفا اين مقايسه را تمام كنيد و اينقدر پست اسپم نزنيد![]()
ولی واقعا این نظرت خوبه(جدی می گم.)
به مدیر یا همکار ها پست خصوصی بزن اگه نظرشون مثبت بود بساز این تاپیک رو:
تحليل و مقايسه fifa 09 & pes2009
این دوستان اسپم نمیدن نظر خودشون رو می گن.لطفا اين مقايسه را تمام كنيد و اينقدر پست اسپم نزنيد![]()
ولی واقعا این نظرت خوبه(جدی می گم.)
به مدیر یا همکار ها پست خصوصی بزن اگه نظرشون مثبت بود بساز این تاپیک رو:
تحليل و مقايسه fifa 09 & pes2009
باشه راجع بهش فكر مي كنم![]()
سلام به همگي
ليسانس ليگ اسپانيا كامل گرفته شده فقط PES از نام لاليگا نميتونه استفاده كنه
ليسانس ليگ انگليس هم گرفته شده
تو YOUTUBE در يكي از تيزرهاي ريليز شده توسط خود كونامي تيم چلسي با پيرهن جديد و كامل ماركدار خودش بازي مي كنه اين يعني ...
من كه اگه بايرن مونيخ تو اين نسخش نباشه ديگه برام اهميتي نداره فوتبالش.
اگه لیسانس لیگ برتر رو بگیرند خیلی خوب میشه, حداقل امیدوارم لیسانس تیم های محبوب مثل منچستر, چلسی
آرسنال و لیورپول رو بگیرند. حالا بوندسلیگا زیاد مهم نیست, حداقل به نظر من, چون کمتر کسی با تیم های آلمانی بازی میکنه.
به نظر من فقط لیسانس بایرن بگیرن کافیه.
ولی مثلا وقتی میلان و چلسی بازی کنند و چلسی با یه لباس آبی ساده بیاد تو زمین خیلی تو ذوق میزنه.
دوست عزیز نگران تیم بایرن نباش به محض عرضه شدم بازی طولی نمیکشه که پچهای مختلفی میشه ساخت بایرن که هیچی از اسم لالیگا گرفته تا لیگ آلمانو لیگ انگلیسو آرم ولوگو توپ و کفشو اسکور بوردو ....
همه وهمه درست میشه پس نگران هیچی نباش وفقط دعا کن که گیم پلیش دلنشین باشه...![]()
سلام
اصلا لیگ المان را بی خیال جذابیت که نداره هیچ کاملا بازیهاش کسل کننده هست و بیشتر اوقات هم تمام تیمهاش تحت شعاع بایرن هستند!!!!و بازیکنهای خوبی تو لیگش بازی نمیکنند به غیر از چندتا ولی خوب این نظر من بود و شاید برخی از دوستان مخالف باشن
تو اون تيزري كه من ديدم تيم چلسي و بارسلونا با پيراهن هاي اصلي و ماركدار خودشون داشتن بازي ميكردن و داشت نوعي دربيل زدن ( لايه زدن بازيكن در سرعت ) رو توسط ليونل مسي نشون ميداد.
چون به چشمهام اعتماد دارم ميگم كه چون هر دوتاي اين تيمها پيراهنهاشون اصلي بوده پس ليسانس هاي ليگهاشون گرفته شده
قراره PES سال به سال بهتر بشه نه اينكه پس رفت كنه و يكي يكي ليسانس ليگهاشو از دست بده
با شما موافقم
تحقيقات آخر من :
برين به اين آدرس :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
منبعش موثق هستش
به اين قسمتش توجه كنيد :
[Clubs[Licensed Leagues
The leagues below are fully licensed, and all teams from these leagues are licensed:
يعني تيمها پيراهنها و اسمهاشون درست و كاملا فقط پرچم و نام خود ليگ اسپانيا ليسانسش گرفته نشده همين
- [French Ligue 1]
- [Italian Serie A]
- [Dutch Eredivisie]
- []Spanish La Liga] (Missing official logo and name of the league)
Un-licensed leagues
Only two teams from the [English Premier League] are licensed but all teams include real player names:
تو ليگ انگليس هم فقط ليور پول و منچستر ليسانس دارن
از ليگ آلمان هم تيم مردربرمن هست ولي بايرن نه كه از ليگ بلژيك 5 تيم و حتي از فنلاند هم تيم داره اما بارن رو نه كه جاي تعجبه
Last edited by sisa; 26-08-2008 at 19:31.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)