فکر کنم اشکال از فیلتر های میکروفن باشه ولی خب اول فلشش کنکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
فکر کنم اشکال از فیلتر های میکروفن باشه ولی خب اول فلشش کنکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
با سلام.
من یه پلیر ایرایور ای 30 دارم.میخاستم ببینم چطوری میتونم از play list اش استفاده کنم .چون هرچی اهنگ میریزم تو پلی لیس نمیاره برام.
با تشکر
سلام
یه MPEG 4 - Z-cyber هست زمانی که اهنگ توش میریزی نمیتونه پخش کنه.یعنی میشه چیز توش ریخت ولی نمیتونه پخش کنه.
میشه فریمورش رو کسی داره؟
سلام دوستان من یک pm3 player مدل nwe005f دارم
متاسفانه سی دی اون رو گم کردم از شما می خوام اگر می تونید یک برنامه به من معرفی کنید تا آهنگ ها رو با اون بریزم
لطفا لینک برنامه رو هم بدید (اگه برنامه کم حجمی هم هست لطفا اون رو به من معرفی کنید چون من سرعتم پایین هست)
با تشکر
مدل پلیر کدوم هست؟!
میتونی تو این سایت پیدا کنی؟!کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام
من zing studio دارم که مشکلش این بود که اهنگ رو نمیشناخت که دوست خوبمون ادرس دادم و به ورژن 2.5 اپدیتش کردم اما حالا گاهی که میرم تو قیمت موزیک هنگ میکنه و مجبورم ریستارتش کنم.
مشکل از چیه؟
گاهی اصلا هنگ نمیکنه ولی بعضی وقتا مثل سگ میگیرش ول کنم نیست
راستی زمانی که روشنش میکنم بلندگوش یه ویزیه میده.نویز داره.
خب بلاخره برند شناخته شده ایی نیست نباید انتظار بیشتری داشته باشید.
اگه با آخرین فرم ویر به جایی نرسید خیلی آزار دهنده هم هست بهتر نیست یه پلیر مطرح تر و با قیمت مناسب رو جایگزین پلیرتون بکنید.
فهمیدم مشکل از چیه.زمانی که اهنگ های mp3 رو میخوام گوش کنم هنگ میکنه ولی با اهنگ های wav هیچ مشکلی ندارن.
نمیدونم واسه چی اینجوری شده.
نرم افزاری نمیشناسین که بشه فایل های mp3 رو به wav تبدیل کرد.اخه یکی هست ولی حجم اهنگ بعد از کانورت میشه 38.40 مگ!!!![]()
jetaudio
بیت ریت و هرتز رو تو تنظیمات تنظیم کن که حجمش زیاد نشه.
سلام :
من mp3 player creative 1GB دارم
فریمورش بهم ریخته
لطفا فریمور مناسب را برایم بگذارید
مشخصات کامل ZEN Neeon DAP-FL0028
از خود سایت کرتیو هم گشتم ولی فریمورش 2006 بود که نشد
و mp3 هنگ کرد
با تشکر
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)