اینم همچین ارزون نیست یه 700 تومنی باید باشه ...حالا شاید اولش اینطوریه ...لامصب طرح اسپورت گیرایی داره ..این از اون گوشیهاییست که به شدت خز میشه در حد k750 ! حالا ببینید کی گفتم ..
اینم همچین ارزون نیست یه 700 تومنی باید باشه ...حالا شاید اولش اینطوریه ...لامصب طرح اسپورت گیرایی داره ..این از اون گوشیهاییست که به شدت خز میشه در حد k750 ! حالا ببینید کی گفتم ..
موبایل ریویو هم مقایسه جالبی گذاشته
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
ماشالله حسین !!
چقدر بروزی تو بشر !!
کم میشه.اینم همچین ارزون نیست یه 700 تومنی باید باشه
الان که فکرشو میکنم می بینم به کار من نمیاد.
یا یه تاچ میگیرم یا هیچی نمی گیرم.
بهراد... هیچی
هان ؟؟ چیه ؟؟بهراد... هیچی
بگو !!!
این هم جدید ترین رنگ C905 از جنس طلا:
![]()
یه سری عکسهای جدید که مارکوس با c905 گرفته با آخرین فریموری که با همین وارد بازار میشه احتمالا :
برای دیدن فول سایز عکسها برید اینجا روی اون ذره بینه کلیک کنید کیفیتو حال کنید : ( دو سه روز دیگه c905 وارد بازار میشه )
ظاهرا وارد بازار شده.فقط يه چيزي.در مقايسه با بقيه 8مگاژيسكلي ها چطوره.به نظرتون آبرو داري ميكنه اين گوشي؟
این همون قهوه ای نیست ؟؟این هم جدید ترین رنگ C905 از جنس طلا:
مرسی !!یه سری عکسهای جدید که مارکوس با c905 گرفته با آخرین فریموری که با همین وارد بازار میشه احتمالا :
برای دیدن فول سایز عکسها برید اینجا روی اون ذره بینه کلیک کنید کیفیتو حال کنید : ( دو سه روز دیگه c905 وارد بازار میشه )
کد:
دکی !!ظاهرا وارد بازار شده.فقط يه چيزي.در مقايسه با بقيه 8مگاژيسكلي ها چطوره.به نظرتون آبرو داري ميكنه اين گوشي؟
بابا بهترین 8 ه !!
Wow حمید !! یا این یارو استاده یا سی905 غوغاست و سونی با این چیپی که تو دوربیناش کار میکنه (یادم رفته اسمشو بی...) جادو کرده !!
عکساش معرکست
اونایی که قشنگن رو دارم فول سایز دان میکنم !!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)