نقشه ی ایرانو نداره ولی کاملا همه جا جواب میده و موقعیتو میگه و خیلی چیزهای دیگه
نقشه ی ایرانو نداره ولی کاملا همه جا جواب میده و موقعیتو میگه و خیلی چیزهای دیگه
دوستان اینجا هم یه سری بزنید به دردتون میخوره
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
دوستان N78 حرف هاي (گ/ چ/ پ/ ژ) رو نداره.راهي براي فارسي ساز كردن كامل گوشي هست؟؟؟؟ممنون
باید پروداکت گوشیتون با nss عوض کنید و به پروداکت فارسی عوض کنید و مجدد گوشیتونو یه بار آپدیت کنید.
بچه ها حتما فارسی آپدیت کنید
خیلی باحال میشه
تو پست قبلیم هم گفتم. NAVIGATION فقط در حال حرکت درست عمل میکنه. درستش هم همینه چون وقتی شما حرکت میکنید یعنی در امتداد یه خط قرار گرفتید و GPS جهت اون خط رو به شما نشون میده.اما در حالت ایستاده شما تو یه نقطه هستید و یه نقطه نمیتونه جهت خاصی داشته باشه. این خیلی خوشبینانه س اگر فکر کنیم با چرخوندن گوشی جهت های جغرافیایی روی صفحه نمایش تغییر میکنن ( منم اول گوشی رو دستم میگرفتم و تو جای خودم می چرخیدم انتظار داشتم جهت رو درست نشون بده اما یه کم در مورد نحوه عملکرد GPS اطلاعات داشته باشی میفهمی که این مورد کاملا طبیعیه )
برای استفاده از امکان مکان یابی GPS حتما باید از برنامه هایی که دوستان نام بردن استفاده کنید تازه اونم در صورتی که نقشه شهرتون کالیبره شده باشه و شما به برنامه اضافه کنید.
با سلام به همگی
بچه ها من میخوام ان 78 بگیرم حالا چندتا سوال داشتم:
قیمتش توی تهران چنده؟
و صداش چه طوره؟ هم توی هندزفری و هم در حالت عادی؟
و برنامه هایی که واسه سیمبین 2/9 وجود داشت واسه این هم وجود داره؟مثل Core Player و Uni Dic؟
ارادت.
فکر کنم 295 تومن باشه
صداش فوق العاده نیست
بله.همه ی این برنامه ها نصب میشه
در کل گوشی خوبیه
راست میگیا
حالا که فکر میکنم میبینم حق با شماست
مرسی بابت توضیحاتت
دوستا چطوری میشه رو صفحه کلید این گوشی پسورد گذاشت؟
از نرم افزار Advance Phone Lock استفاده کنید. قفل روی هر قسمت گوشی (فایل ، برنامه ، قفل خودکار (مثل قفل صفحه کلید) و...)دوستا چطوری میشه رو صفحه کلید این گوشی پسورد گذاشت؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)