دقيقا همينطوره فايلهاش تو فيفا وجود داره ولي براي نمايش در بازي وارد نشده نميدونم شايدم اين كار عمدي هست چون توي 06 و 07 وجود داشت تو 08 اينطوري شد و ورزشگاه سانتياگو ديده نميشه به نظر من عمدي هست تو 07 هم در مورد ورزشگاه يه مشكل ديگه بود وقتي توي كل ورزشگاه هاي موجود بازي ميكردي (يعني توي هر 52 تاش) مي نوشت تعداد بازي در ورزشگاه 52/53 و اين به اين معني بود ورزشگاه آنلاك شده هايبوري رو به حساب نمي آورد نميدونم اين ورزشگاه ها تو فيفا چه شونه
اما در مورد كريشن مستر:
هر ساله با انتشار فيفا اين برنامه هك تول توسط يه برنامه نويس عشق فيفا توليد ميشه خوشبختانه هم زمان با انتشار بازي هم توليد ميشه و اين نشون ميده طرف خيلي ماهره...داشتم ميگفتم اين برنامه يه برنامه كامل براي ويراش فيفا هست كه پچهاي فيفا همگي با اين نرم افزار ساخته ميشه من براي فيفا 08 يه پچ جالب ساختم كه تيم ملي ايران و ليگ برتر همراه با بازيكنان واقعي هر تيم توش اضافه كرده بودم و كلي چيزاي ديگه كه باعث شده بود پچ فارسي ساز فيفا بشه به عنوان اولين تجربه عالي بود. خيال دارم براي فيف 09 هم اگه خدا بخواد يه پچ توپ كه واقعي تر از پچ قبلي باشه بسازم ميخوام اينبار ليگ برتر ايران رو دقيقا شبيه سازي كنم طوري كه با نصب اين پچ اين تصور بشه كه ليگ ايران رو خود فيفا قرار داده.