به خدا اگه بیای جلوی خونه ما میبنی چقدر گربه هستش ! یکی از یکی باحال تر . مگه میشه ازشون عکس نگیرم !!! :dهر چی هم باشه بهتر از کفتر بازی :d
به خدا اگه بیای جلوی خونه ما میبنی چقدر گربه هستش ! یکی از یکی باحال تر . مگه میشه ازشون عکس نگیرم !!! :dهر چی هم باشه بهتر از کفتر بازی :d
خوب یکی از بروبچ گفتند که اگه آی 7110 بیاد میزنه رو دست جی 810 مهیار . این عکس رو نگاه کنید
شاید در نگاه اول فکر کنید که یه عکس معمولی باشه ولی وقتی بدونید که فن های کامپیوتر در حال دور زدن با سرعت 2000 تا در دقیقه هستند اون وقت میدونید یعنی چی !
![]()
Last edited by mahyarSAMSUNG; 05-01-2009 at 02:18.
این به خاطر داشتن فلش زنون هست هر گوشی که مجهز به فلش زنون هست سرعت شاتر بالا میره و هیج حرکتی نمیتونه عکسو خراب کنه وقتی از فلش زنون استفاده میشه حتی پشه در حال حرکت ایستاده توی عکس گرفته میشه مثل این عکس با k800 گرفتم: پی سی روشنه ولی فن به خاطر فلش زنون ثابت گرفته شده
یک سوال اقا مهیار چرا عکس یکم ابی میزنه؟
WIHTE blance رو دست کاری کردی؟
راستی سیستم نو مبارک پس pcgaming هستی مثل من .چیرا قویتر نگرفتی تا 2سال واست بکشه مال من اینه
سی پی یو 3.4ghz فول اینتل 2 هستیه و 2مگ کش
رم 2گیگ کینگستون ساخت مالزی
گرافیک 8500GT جیفورس 512 DDR2
هارد 250 گیگ SATA
اینجا قطعات ارزونه انا فکرکنم 250 تا 300 پام ریخت فکر کنم کمتر
راستیمن مطئنم که 7710 حد اقل در دوربین به پای g810 نمیرسه دلیل دارم
ببینید g810 بهترین 5 مگاپیکسل سامسونگ هست و سامسونگ نمیاد یکی ببزنه که از این بشتر باشه فروش اینو از دست میده
یا مثلا n82 رو در نظر بگیرید نوکیا 5مگاپیکسلی نمیزنه که n82 رو بخوره
یا n73 بهترین 3.2نوکیا هست اصلا 3.2 ئگاپیکسلی بهتر از n73 نمیزنه
یا k800 k810 k790 بهترین 3.2 و شاه 3.2 ها شد بهترین کامرافون 2006 هم شد نتنها سونی اریکسون بهتر از اون نمیزنه هیچ شرکتی هم بهتر از اون نخواهد زد
پس 7710 بهتر از G810 نیست
خلیلی G810 دوست دارم ولی حیف پولم بهش نمیرسه انشا الله قراره یکی از دوستام کمکم کنه یه K850 شاید گرفتم اگه شد و کمک دوستم عملی شد
Last edited by Punisher_2008; 05-01-2009 at 08:14.
بله میدونم که بخاطر فلاش زنون هست . من فقط میخواستم ضعف آی 7110 رو بگم ! ولی اعتراف میکنم که آی 7110 در کل بخوایم بگیم بهتر از جی 810 ! هم از نظر باتری و از نظر سیستم عامل و فیلم برداری !
عکس ها آبی افتاد چون جی 810 فلاشش بعضی مواقع به آبی میزنه که من این عکس ها رو بدون تنظیمات گرفتم یعنی دوربینو فعال کردم و فلاش رو روشن کردم و عکس گرفتم ! میشد کاری کرد که آبی نشه !
ولی سیستم کامپیوتری شما عمرا بتونه کرایسس رو مثل ماله من بکشه ! سیستم من همچین هم پایین نیست ! الان شما 8500 دی دی آر 2 دارید ! ماله من 4850 دی دی آر 3 512 مگ هستش میدونید چقدر فاصله هست ؟ سیستم شما برای کارهای 3dmax و اتوکد خوبه چون سی پی یو بالایی دارید !
ببخشید یک مدت نبودم
کراسیس خدا بیامورزتش خیلی وقت پیش تمومش کردم روی اخرین درجه گرافیک هم بازی میکردم خیلی روان ولی قبول دارم هرچی گرافیک بالاتر باشه بهتر اجرا میکنه
کراسیس روی گرافیک 6800 هم کار میکنه
من farcry2 هم تموم کردم خود بازی به صورت خودکار اخرین درجه گرافیک رو انتخاب کرد
7710 فکر نکنم توی دوربین به پای g810 برسه یا اگهبرسه فقط توی روزاونم شاید یکمی بهتر باشه
سلام...............
عکسهای i7110 رو تویه سایت چند وقت پیش دیدم با n82 مقایسه کرده بود که نسخه بتاش بود اما از n82 بهتر گرفته بود البته
همه عکسها تو روز بود ...................
سلام گوفتم منم عکس بزارم
اینم کیفیت U900
[IMG]C:\Documents and Settings\Bahador\My Documents\Bluetooth Exchange Folder\Photo028.jpg[/IMG]
البته زیاد جالب نشد دستم لرزید حالا بازم خوبه![]()
سلام...........
دوست عزیز عکستونو توی سایت tinypic آپلود کنید
بعد اینجا قرار بدید
آقا شرمنده من دفعه پیش اشتباه کردم سایتارو اشتباه گرفتم
U900
[IMG][/IMG]
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)