سلام می خواستم outpost رو با کاسپرسکی با هم داشته باشم ولی همون اول نصب ارور میده یه لینک راهنما بود رفتم که انجام بدم نشود یعنی می گفت برید تو setting کاسپر رفتم ولی هنوز نصب نشده بود که بشه browes ;vn vhid isj ;i fai hdk ;hv, ;vn
سلام می خواستم outpost رو با کاسپرسکی با هم داشته باشم ولی همون اول نصب ارور میده یه لینک راهنما بود رفتم که انجام بدم نشود یعنی می گفت برید تو setting کاسپر رفتم ولی هنوز نصب نشده بود که بشه browes ;vn vhid isj ;i fai hdk ;hv, ;vn
شما ابتدا انتی ویروس کسپرسکی را نصب کنید
پس از نصب کسپرسکی همانند پست زیر ، پورت 80 را از حیطه فعالیت کسپرسکی خارج کنید
سپس فایروال اتپوست را نصب کنید
در آخر فایروال اتپوست را در قسمت Trusted Zone کسپرسکی وارد کرده و بالعکس
من فايروال Qutpost 2008 دارم! چه جوري ميتونم يه سايت رو جلوشو با فايروال بگيرم؟ يه چيزي تو مايه هاي Black List
برای بلاک کردنIP و Host ها باید در قسمت زیر وارد شود
( آدرس سایت رو بصورت www.xxx.xxx وارد کنید ...منظور اینه که عبارت //:http رو اولش نذارید )
دوستان لینک دانلود آخرین ورژنش رو میزارید؟ همون (...pro)
این لینکی که توی خود سایتش هست دانلود نمیشه
سلام.
جدیدترین ورژنها تو تاپیک زیر معرفی میشن.
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
من این برنامه رو تازه نصب کردم، دوتا سوال داشتم: یکی اینکه آنتی اسپایورش خوب هست؟ یعنی دیگه نیازی به نصب آنتی اسپایور دیگه نیست؟!! آخه من قبل از نصب spyware nuker رو داشتم که وقتی اینو نصب کردم کلا محو شد و دیگه حتی توی program file هم نیست!!!
دومم اینکه ایکن این برنامه چجوری باید باشه؟ آخه دوی ایکن من توی نوار وظیفه یه علامت سوال هست!!!! این یعنی اینکه چیزی رو فعال نکردم یا اینکه این همینجوری هست؟!!!
آنتی اسپایور اتپوست محصول متوسطیه
البته اگر شما اتپوست رو پس از نصب آنتی ویروس نصب کنید ، گارد آنتی اسپایورش غیرفعال میشه
چون گارد یک انتی ویروس خوب ؛ خودش در برابر اسپایورها عمکلرد خوبی داره و نیاز به دو گارد فعال نیست
فقط بعنوان اسکنر هر از گاهی نیاز به اسکن دارد
بهتره از یه محصول انتی اسپایور خوب برای اسکن هم کمک بگیرید
اما در زمینه آیکن اتپوست، عادیه و خیالتون راحت باشه
در این زمینه پست زیر رو مطالعه کنید
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
رفقا سلام...وقت همگی بخیر...
بچه من با راهنماییهای خودتون بعد از اینکه ویستا رو سیستمم نصب کردم، Outpost Security Suit Pro 2009 رو هم بجای Kerio Personal Firewall و NOD32 نصب کردم...و خوب البته راضی هم هستم...ولی یه مشکل خیلی اساسی برام درست شده و اونم ابنه که وقتایی که DialUp به اینترنت وصل میشم، وقتی Outpost بار باشه، خیلی خیلی سخت میتونم حتی یه صفحه معمولی وب رو باز کنم، ولی به محض اینکه Outpost رو میبندمش، قضیه حل میشه و سرعت اینترنت به حالت عادی یه کانکشن DialUp برمیگرده...و این واقعا شرایط رو غیرقابل تحمل کرده...
ممکن که باید تنظیمات خاصی رو عوض کنم تا مشکلم حل بشه؟! من فایروال خود ویندوز رو هم disable کردم و احتمال نمیدم که مشکل از Confliction ناشی شده باشه...به هر حال اگه راهنماییم کنین واقعا ممنونتون میشم..
موفق باشید.
Regards;
Sadjad Sharifian
دوست عزیز آیا از برنامه امنیتی دیگری هم استفاده میکنید ؟ تنظیمات اتپوست بصورت پیش فرض قرار داده شده ؟
در هر حال یک توصیه به شما میکنم که بهتره از ترکیب دیگری برای امنیت سیستم خود استفاده کنید
آنتی ویروس اتپوست که در Outpost Security Suit Pro بکار رفته آنگونه که انتظار دارید قادر به تامین امنیت سیستم شما نیست
بهتره از ترکیب یک آنتی ویروس قدرتمند (مثا ناد32 ، آویرا ... ) در کنار فایروال قدرتمند اتپوست بهره ببرید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)