پس بخوام دوباره نصبش كنم از همين قسمت كپي ميگيرم بعد نصب تو همون قسمت پست ميكنم تموم
پس بخوام دوباره نصبش كنم از همين قسمت كپي ميگيرم بعد نصب تو همون قسمت پست ميكنم تموم
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]کیجن نسخه فول 2007 ورژن 14.2.0.29
اگه میخواهید فایلهای آپدیت رو تا امروز داشته باشید یک فایل 15 مگی رو دانلود می کنید و از حالا هر وقت خواستید نصب کنید برنامه تا الان آپدیته
دو.ستان برای کسانی که مشکل آپدیت این آنتی ویروس رو دارند فایل آپدیت هر روز می توانید از اینجا دانلود کنید
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوستان عزیز خط فاصله بین p30و download رو بردارید تا بتونید دانلود کنید
در ضمن این اطلاعات رو من قبلا تو صفحه 42 هم گذاشتم که کسی اصلا توجه نمی کنه
آقا سلام
( با کلی ناراحتی:: ..)
منم همون ورژن norton internet security 10.2.0.30 رو نصب کردم ولی باز کرک نشد !!!!
همین کرکی که گزاشته بودی گرفتم .( EDGE) ولی هیچی به هیچی ....
قبلا هم کلی بحث کرده بودیم راجه با این کرک اما فکر کردم این یکی جدیده .
چاره....؟؟؟؟
بچه های نورتون باز اونم از نوع سیمانتک چجوری باید از آپدیت نورتون بک آپ بگیرم که بعدا استفاده کنم
آقا سلام
( با کلی ناراحتی:: ..)
منم همون ورژن norton internet security 10.2.0.30 رو نصب کردم ولی باز کرک نشد !!!!
همین کرکی که گزاشته بودی گرفتم .( EDGE) ولی هیچی به هیچی ....
قبلا هم کلی بحث کرده بودیم راجه با این کرک اما فکر کردم این یکی جدیده .
چاره....؟؟؟؟
سلامن دوست عزیز
3 تا سوال داشتم....
1-من از norton internet security 2007 استفاده می کنم ...این فایل 15 مگی که شما لینکش رو گذاشتید اون NIS رو update میکنه؟؟؟
2- در اون صفحه که شما لینکش رو گذاشتید دو فایل 15.38 و 17.98 مگی هست... این دو با هم چه فرقی می کنند؟؟ و من برای NIS2007 کدوم رو باید دانلود کنم؟؟
3-بعد از آبدیت با این فایلی که دانلود کردیم....از این بعد که نورتن رو update کردیم ، برای نگهداری update ها باید به همون طریقی که virusdef نورتن 2005 رو بر میداشتیم آبدیت این 2007 رو هم بر داریم یا نه...
پیشاپیش از راهنمائیتون ممنونم...![]()
Last edited by Ehsani; 04-05-2007 at 00:04.
من يه جا خوندم كه تو ليست نرم افزارهاي سازگار با ويستا كه از طرف مايكروسافت منتشر شده در ماه قبل اسمي از نورتن وجود نداره حالا بعضي از دوستان نسخه هاي سازگار با ويستا رو واسه دانلود گذاشتن با اين اوصاف دانلود كنيم يا نه؟
تمامی محصولات 2007 نورتون با ویستا سازگار هستند ( البته نسخه های نهایی )
آخر یکی نگفت Nis 2007 10.2.0.30 رو باید چطور کرک کنیم ؟؟؟!
شدنیه یا این تاپیکها که گفته یودن بچه ها سر کاریه؟؟!!
(در ضمن بگم کرک Edge کار نمیده)
آخرين كركي كه براي مجموعه محصولات نورتون 2007 ارايه شده همان كرك Edge هست كه خودشون ادعا ميكنند محصولات نورتون را رجيستر ميكنه.كرك ديگري در حال حاضر موجود نيست.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)