halflife2
maxpayne2
halflife2
maxpayne2
من مدتی هست که از عرصه بازی بدورم ولی
به نظرم Hitman یکی از بهترین ها بود چون اکشن محض احمقانه مثل IGI و .. نبود توش هوش وجود داشت و کلی چیز دیگه البته همه نسخه هاش خوب نبود مثلا مکس پین هم خوب بود ولی اونم تکراری بود اون پویائی هیتمن رو نداشت گرافیکش خوب بود ولی عصاره مکس پین فقط این بود که پشت اون در یا کنار اون دیوار یا توی راهرو یکی هست که باید بکشیش یه جورائی بعد از چند مرحله شبیه یه رانندگی میشد
توی بازیهای استراتژی هم Age Of Empire یه چیزه دیگه بود البته نسخه ۲ اش نسخه ۳ به درد نمیخورد
Mafia هم به نظر من یکی از بهترینهاست یه شاهکار در واقع یه فیلم رو بازی میکردیم عالی بود داستانش عالی بود و سبکش هم عالی بود ضمن اینکه شرایطش هم واقعی بود خلاصه یه شاهکار بود...
نمیدونم بازی هست یا نه ولی Microsoft Flight Simulator هم عالی بود و هست اینم شاهکاریه
-------------
بازی Call of Duty نمیدونم کدوم نسخه اش بود ولی همونی که فقط بهت یه خشاب میدنو باید از تپه ای که آلمانیها روش مسلسل گذاشتن بری بالا و توی قسمت بعدش هم همون میدان معروفه (اسمش یادم نیست؟؟) نبرد استالینگراد بود؟؟ هر چی ولی اون دو مرحله از بازی شاهکار بودن توی این مرحله عظمت جنگ رو بازیکن درک میکنه حتی واسه خودم گریه هم کردم![]()
ولی باقی مراحلش معمولی بود
Last edited by MasterGeek; 22-09-2009 at 10:34.
بازی فقط rESIDENT eVIL 5
mirror's edge ،dead space و batman: arkham asylum... مخصوصاً این بتمن خدایییییییش خیلی باحال بود. ایول به ولش وولی به وولش
فقط assassins creed+batman: arkham asyluuuuuuuuuuuuuuuuuuuuum
این Resident Evil 5 هم خیلی عالیه از هر نظر که بگی ولی هیف که نه ترس داشت نه دوباره ترس. و کلا از سری قبلی Resident Evil فاصله گرفته. اما حالا شده اکشن تمام عیار.
حتما بهتون پیشنهاد میکنم.
سلام
در کل بازی های capcom حرف نداره
هم Resident Evil 4,5
وهم Davil may cry 4
من که هر دو بازی ورژن 4 رو تموم کردم resident evil 4 هم از همه ترسناک تر بوده
بهترین بازی فقط pes09 و کریسیس
از نظر من -fifa09 - crysis - Resident Evil 5
من toruk رو خیلی دوست دارم air born با RESIDENt Evil 5 در رده های بعد قرار دارن . PES2008-09 هم که جای خود دارند.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)