منم امروز رفتم ماکس نت . سرویس 1 ماهه 128 محدود 4 گیگ . امیدوارم توی کمتر از 5 روز وصل کنن ! وصل که شد میام نتیجه رو میگم . از نظر فنی که 0 یودن ! طرف اصلآ درست نمیدونست پینگ چیه !
منم امروز رفتم ماکس نت . سرویس 1 ماهه 128 محدود 4 گیگ . امیدوارم توی کمتر از 5 روز وصل کنن ! وصل که شد میام نتیجه رو میگم . از نظر فنی که 0 یودن ! طرف اصلآ درست نمیدونست پینگ چیه !
اونوره قضيه رو هم ببينيد
شايد شما زيادي اطلاعات داريد كه پينگ چيه !اين چيزا تو ايران كاملا عاديه.طرف اگه ميدونست بايد تعجب ميكردي.
حالا چند گرفتي؟
اونايي كه 3ماهه 9 گيگ دارن(جنابh106 ) بگن كه 9 گيگ كفاف اون 3 ماه رو ميده يا نه؟ راستش ميترسم نامحدود بگيرم حجمم رو زود تموم كنم يعني تموم بشه.چون تاحالا نا محدود نداشتم.
دانلود منیجر اسم يه برنامه خاصه يا منظورتون همونIDM و DAP هستش؟
شما از چه برنامه اي استفاده ميكنيد؟
V.P.N خوب و درستو حسابي كي سراغ داره؟
16900 تومن با 1 گیگ اضافه شد 19900 .
10 تومن هم راه اندازی اولیه 5 تومن هم نمیدونم برای چی گرفتن !!! ...
در مورد V.P.N هم اگه ایرانی بخوای "دینو" تا وسطای سال 90 رایگان هست . توی گوگل سرچش کن ...
خارجی هم vpnreactor.com سرویس رایگان داره اما باید هر ماه بری تو سایتش درخواست بدی دوباره ایمیل تمدید بفرستن بهت .
بزار یکی یکی جواب بدم دوستمون که میکن طرف نمدونه پینگ چیه باید عرض کنم من یک مشکلی اوایل داشتم زنگ زده بودم مرکز فنی تبریز یک آقایی بود که خیلی هم حالیش بود و زود مشکلم حل شد
خوب شما وقتی میری اینترنت بگیری تقریبا همه شرکت ها یک خانوم میاد با ناز عشوه باهات حرف میزنه که شما رو راضی کنه اینترنت بخری طرف در حد بوق همه اطلاعات نداره البته باید بگم این یک سیاست فروش است که علیه مردها استفاده میشه در همه جای دنیا
نه 9 گیگ برا من کافی نیست البته این اواخر کم استفاده میکردم تا تموم نشه برا من ماهی 4 گیگ کفایه که اگه 9 گیگ تموم شد میتونی 3 گیگ رو 12 تومن بخری
اره با idm دانلود میکنم
وی تی سن خوب من از این سایت میگیرم جدیدا و راضیهم هستم قیمتشم عالیه
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by h106; 31-01-2011 at 01:15.
مکس نت سرویس 4 گیگ 1 ماهه نداره حتما 3 گیگ گرفتی
تمام قیمت های مکس نت :
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
همون سرويسه 3 گيگ رو خريده با 1 گيگ اضافي.3تومن اضافي داده.
دوستان عزیز وضعیت شرکت پارس آنلاین چطور هست ؟
وي پي ان كه آدرسشو دادي كانكشن رو برات ميل ميكنه؟ يه كم برام توضيح ميدي.
با تشكر
هم اکنون 3 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 3 مهمان)