تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 49 از 51 اولاول ... 3945464748495051 آخرآخر
نمايش نتايج 481 به 490 از 503

نام تاپيک: *+=[پشتیبانی]=+* Quest 3D / کوئست تریدی

ناظر انجمن توسعه و ساخت بازی Reza Azimy_RW's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    بی سرزمین تر از باد

پيش فرض

ممنون رضا جان این سورس که دادی تا حد خیلی زیادی کمکم کرد .
    در مورد کانال Hybrid هم اگه لطف کنی بیشتر توضیح بدی ممنون میشم . و اینکه چطور ازش استفاده کنم . راستی این کانال به سبک شدن صحنه های بزرگ که چندی المان و مکان و .. دارند کمک میکنه؟ یعنی اصلا لازمه استفاده کنم ؟ من 15 تا مکان رو باید سه بعدی کنم و تحت یه فایل exe در بیارم با یه منو اصلی که یوزر با انتخاب 15 دکمه وارد هر کدوم میشه . همه هم سه بعدی هست
    کانال Hybrid رو بازش کن و فایل cgr رو انتخاب کن ! همین !
    ولی در مورد سبک شدنه صحنه ها اگه از ChanelSwitch استفاده کنی هم هر مرحله جداگانه لود میشه هم وقتی یه صحنه لود میشه کاری به صحنه های دیگه نداره که چقدر سنگین هستند . یعنی یه ChanelSwitch بزاری بعد صحنه ها رو لینک کنی بهش .

ببخشید در ادامه پست قبلی یه سوال دیگه هم دارم . امکان انمیشن لایه ای تو کوئست هست؟ یعنی میشه برا یه آبجکت در طی 100 فریم دو حرکت مختلف تعریف کرد و با تعریف 2 تایمر تفکیک بشه؟

منظورت اینه که یه انیمیشن مثلا واسه حرکت و یکی دیگه مثلا واسه نشستن ؟ نمیفهمم منظورتو ! ولی در کل 2 تا انیمیشن جداگانه رو میشه با کانال MotionSetBlender ادغام کرد . چیلد یکی مونده به اخری یعنی BlendValue میزان ترکیب 2 انیمیشن رو مشخص میکنه . فک کنم همینو میخاستی .
    مشکل بعدیم اینه که نمیتونم چند تا حرکت مختلف برای دوربینم بذارم . منظورم دوربینی نیست که با کلیدهای جهتی کیبورد بره . میخوام با زدن شماره 1 مثلا دوربین مسیر اول رو بره(که تو بخش انیمیشن و تایمرها خودم کلید زدم) با شماره 2 مسیر دوم و ...
    ولی وقتی تو تامیر شماره 1 یه انیمیشن برا دوربین تعریف میکنم . و یه تایمر دیگه میسازم تا حرکت دیگه ای رو براش بسازم با حرکت اول قاطی میشه با وجود اینکه تو دو تا تایمر جداست!
    خوب اینجا چند راه هست . اولی :
    یه ExperesionValue به Value های دوربین وصل میکنی . بعد تایمر اول و دوم رو به ExperesionValue لینک میکنی و داخل ExperesionValue تایپ میکنی A+B بعد مثلا انیمیشن اول از 0 تا 100 فریم هست . که یه تایمر 0-100 واسش تعریف میکنی و لینک میکنی به ExperesionValue و انیمیشنتو تعیین میکنی . حالا وقتی انیمیشن اول تموم شد چی میشه ؟ تایمر رویه 100 میمونه . بعد 2 رو که مثلا زدی تایمر دوم که به ExperesionValue لینک هست شروع میشه و انیمیشن بعدیتو درست میکنی .

دومی :

مثلا" 2 تا دوبین تعیین میکنی که هر کدوم یه انیمیشنی دارند و به یک ChanelSwitch لینک میکنی که وقتی 1 چنل سوییچ دوربین اول رو انتخاب کنه و نیمیشنشو نمایش بده و وقتی 2 رو زدی سوییچ شه رو دوربین دومی و انیمیشنش اجرا بشه
    موفق باشی

2. 3 کاربر از Reza Azimy_RW بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2010

پيش فرض

ممنون رضاجان
    یعنی اگه همه ی 15 صحنه رو تو یه فایل درست کنم با یه کانال سویچ که با هر کلید یکیش رو نمایش بده اندازه فایل خروجیم سنگین نمیشه؟ یه مسئله که هست اینه که مثلا خروجی exe که میگیری اندازه فایلت مکنه مثلا بشه 200 مگ در صورتی که تو اکثر بازیها میبینی با اون حجم و گرافیک سنگین فایل اجراییش یه آیکن چند کیلو بایتیه ! این رو چجوری میشه با کوئست درآورد؟
    در مورد دوربین هم تست میزنم ببینم چی میشه .
    راستی این کانال تایمر کامند دستور پلی بک نداره؟ مثلا با یه کلید دوربین یه مسیر رو بره و با کلید بعد همونو برگرده؟
    منظورم پخش انیمیشن از فریم آخر به اوله؟
    ببخشید شاید سوالام خیلی ریز و بیخود به نظر بیاد

تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    بی سرزمین تر از باد

پيش فرض

ممنون رضاجان
    قربونت کاری که نکردم

راستی این کانال تایمر کامند دستور پلی بک نداره؟ مثلا با یه کلید دوربین یه مسیر رو بره و با کلید بعد همونو برگرده؟
    این سورس رو دانلود کن از سایت کوییست :
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    یعنی اگه همه ی 15 صحنه رو تو یه فایل درست کنم با یه کانال سویچ که با هر کلید یکیش رو نمایش بده اندازه فایل خروجیم سنگین نمیشه؟ یه مسئله که هست اینه که مثلا خروجی exe که میگیری اندازه فایلت مکنه مثلا بشه 200 مگ در صورتی که تو اکثر بازیها میبینی با اون حجم و گرافیک سنگین فایل اجراییش یه آیکن چند کیلو بایتیه ! این رو چجوری میشه با کوئست درآورد؟
    اینم یکم صبر کن یه سورس اماده کنم تا رویه اون بهت بگم چجوریه

---------- Post added at 08:27 PM ---------- Previous post was at 08:26 PM ----------

ممنون رضاجان
    قربونت کاری که نکردم

این سورس رو دانلود کن از سایت کوییست :
    کد:
    اینم یکم صبر کن یه سورس اماده کنم تا رویه اون بهت بگم چجوریه

5. 2 کاربر از Reza Azimy_RW بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    بی سرزمین تر از باد

پيش فرض

خوب سورس رو دانلود کن فایل StartGruop رو باز کن توش یه چنل سوییچ هست که بهش یه متغیر وصله اسمش Changhe Scene هست .اونو اگه مقدار 0 بهش بدی صحنه اول رو از یه فایل که توی پوشه Project هست ود میکنه و اگه 1 بهش بدی صحنه دوم رو لود میکنه و .... اگه نفهمیدی چجوری اینجوری شد بگو توضیح بدم !

کد:

7. 2 کاربر از Reza Azimy_RW بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2010

پيش فرض

کمک بزرگی کردی آقا واقعا دستت درد نکنه . من حرفه ای نیستم ، ببخشید اگه سوالام پیش پا افتادست .
    فقط یه توضیح کوچولو برا اون سورس تایمر معکوس میدی
    ببین من حرکت دوربین رو تو خود تایمر دیفالت تعریف میکنم (با ایجاد کلید فریم ها) بعد 6 تا ولیو از نوع انولوپ برا دوربین داریم که طی زمان تغییر کرده (همون 6 ولوو که 3 تاش برا position و سه تاش برا rotation)
    حالا مشکل اینجاست که وقتی از بالای expression valu (سورسی که از سایت کوئست لیکشو بهم دادی) 6 تا لینک میدم به ولیو های مربوط به موقعیت و چرخش دوربین (6 تا لینک) سرعت فریم ریت خیلی بالا میره . یعنی انیمیشن خیلی سریع پخش میشه . انگار فقط باید به یه متغیر وصل شه
    Last edited by m4d; 25-06-2011 at 18:19.

تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    بی سرزمین تر از باد

پيش فرض

فقط یه توضیح کوچولو برا اون سورس تایمر معکوس میدی
    ببین من حرکت دوربین رو تو خود تایمر دیفالت تعریف میکنم (با ایجاد کلید فریم ها) بعد 6 تا ولیو از نوع انولوپ برا دوربین داریم که طی زمان تغییر کرده (همون 6 ولوو که 3 تاش برا position و سه تاش برا rotation)
    حالا مشکل اینجاست که وقتی از بالای expression valu (سورسی که از سایت کوئست لیکشو بهم دادی) 6 تا لینک میدم به ولیو های مربوط به موقعیت و چرخش دوربین (6 تا لینک) سرعت فریم ریت خیلی بالا میره . یعنی انیمیشن خیلی سریع پخش میشه . انگار فقط باید به یه متغیر وصل شه
    دیفالت تایمر رو Stop میکنی ؟
    میتونی از Envelope هم برایه اروم کردن تایمر استفاده کنی

10. این کاربر از Reza Azimy_RW بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

m4d

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2010

پيش فرض

سلام . من بازم با چند تا سوال از کوئست اومدم

میخواستم ببینم کسی در مورد بانک اطلاعاتی یا دیتا بیس در کوئست تخصص داره؟ راستش پروژه ای که روش دارم کار میکنم یه مسابقه تلویزیونی تلفنیه که میخوام خروجیم طوری باشه که متصل یه یه بانک داده بشه و بتونم سوالات رو هر دفعه عوض کنم . یعنی یه سری فایل متنی قابل تغییر رو از بیرون به برنامه وصل کنم .
    اصلا استفاده از این روش مناسبه یا کار رو مشکل میکنه ؟ روش ساده تری هم هست که بشه چند فایل متنی رو از بیرون برنامه ویرایش کرد؟ مثلا چند فایل متنی با فرمت ورد لینک باشه به برنامه و هر وقت ما اونها رو مثلا تو ورد ویرایش کردیم تو برنامه هم تغییر کنه ؟ ساده تر بگم مثلا ما چند تا آبجکت داریم تو برنامه که رو هر کدوم چیزی نوشته و هر دفعه میخوایم اون نوشته ها تغییر کنن
    فکر کنم آقا رضا بتونه کمک کنه
    Last edited by m4d; 09-07-2011 at 00:46.

حـــــرفـه ای ehsan_wwe's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    تهران (پایین شهرش) In The End

پيش فرض

اسپم :

تو كه آشنات فوله مسابقه تلويزيوني ميگيري دست رضا رم ببر تو كار سواب داره كسي نيس كه 2 رو بعد بخاد جاتو بگيره

ديتا بيسش چيز خاصي نداره كه فقط بايد فايلات mysql باشن و يوزر پسو بديو كانكت شي

13. 4 کاربر از ehsan_wwe بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    بی سرزمین تر از باد

پيش فرض

ایول داداش احسانمون !
    اسپم :

تو كه آشنات فوله مسابقه تلويزيوني ميگيري دست رضا رم ببر تو كار سواب داره كسي نيس كه 2 رو بعد بخاد جاتو بگيره
    میگم !

15. این کاربر از Reza Azimy_RW بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

m4d

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2010

پيش فرض

ما مخلص آقا رضا هم هستیم چشم باور کنید کار اوله تو کار های بعد حتما خبرش میکنم

17. 2 کاربر از m4d بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •