سلام
آقا ممنون بابت جواب. ناراحت شدم گوشی داداشتو زدن. نه این دوست ما براش از اون ور آوردن.
یعنی این کلا برنامه نداره که بتونه فارسی بخونه؟ چرا برنامه نداره؟ مگه سیستم عاملش مثل بقیه پاکت پی سی ها نیست؟
سلام
آقا ممنون بابت جواب. ناراحت شدم گوشی داداشتو زدن. نه این دوست ما براش از اون ور آوردن.
یعنی این کلا برنامه نداره که بتونه فارسی بخونه؟ چرا برنامه نداره؟ مگه سیستم عاملش مثل بقیه پاکت پی سی ها نیست؟
خواهش میکنم...خوشحالم تونستم کمکی بکنم....نه سیستم عامل Android خیلی جدیده و فقط 6 گوشی معتبر با این سیستم عامل تولید شده اند....و شما میتونی برای نرم افزار به تاپیک HTC Hero که تو همین فروم هستش مراجعه بکنی چون نرم افزار هاش یکیه...فارسی شاید باشه ولی بعید میدونم![]()
داداش از اساتید خواهشمند است 1 تقویم شمسی می خواستم که قرار هامو آلارم بده رو گوشیم. خواهشن کمک!
گوشی = اچ تی سی تاچ ویوا
من روی N73 یه تقویم شمسی داشتم که جاوا و خیلی کاربردی بود....اما رو پاکت تا حالا ندیدم کسی بحثشو بکنه...تو میتونی از همون برنامه جاوا که من گفتم استفاده کنی چون گوشیت جاوا ساپورته....واسه همین برو تو سایت های معروف دانلود نرم افزار بگرد...میخواستم برات بگردم ولی نمیشه آخه سرعت اینترنتم از همیشه مضخرف تر شده....خدا کی مارو از دست اینا نجات میده
![]()
سلام
برنامه Midomi SoundHound را برای touch pro2 می خواستم
آقا تروخدا! دارید؟ کرک شده هم میخوام. یه چیزی تو مایه های IRCAL.
خیلی مردی! جاوا ساپورت هست ولی یه چیزی! ویندوزی نیست که من اونو بندازم رو today screen .
سلام.
برنامه Iranian Calendar رو استفاده کنید.![]()
من اون موقع که N73 هم داشتم بازم نمیتونستم بندازم رو صفحه ....چون یه برنامه بود وبعد از باز شدن شروع به کار میکرد....حالا امروز برات میگردم ببینم پیداش میکنم![]()
بچه ها چجوری میشه کاری کرد که core player وقتی که تو امنیا صفحه رو خاموش میکنی آهنگ در حال اجرا Pause نشه؟؟!!![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)