تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 49 از 350 اولاول ... 394546474849505152535999149 ... آخرآخر
نمايش نتايج 481 به 490 از 3492

نام تاپيک: هـک Uiq3 و اعمال تغییرات در فایل های سیستمی

داره خودمونی میشه mehdi yari's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2005

پيش فرض

حسين جون دستم به دامنت اين فايل مديا پليرو که تو مسيرش کپي کردم، بعدش که ريستارت کردم اومدم ديدم آيکنش شده w کلي خوشحال شدم ولي وقتي خواستم بازش کنم ارور داد، ميگه فولدر پيدا نشد!!! دوبارم ريستارت کردم گوشيو ... دکمه‌ي پلير بغلو نگه ميدارم فقط شروع ميکنه به خوندن همين توش نميره!
    چيکار کنم حالا!؟
    در ضمن وقتي که يه فايله mp3 رو مثلاً از فايل منيجر پخش ميکنم باز ميشه ولي قيافش شبيه همون قبليه...
    حالم بد گرفته شدا...

داره خودمونی میشه vahid_jam2's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

نميدونم اين سايت چرا جا واسه تشكر نداره ولي اگه داشت حسين جان از همه پست هات تشكر ميكردم كه همش مفيد بوده.

راستي بعد آپديت فايلاي wmv رو هم ميخونه. واسه اونم راه حلي داري تا يه چيزي روش بريزم (غير از آپديت) تا بخونه؟

داره خودمونی میشه mehdi yari's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2005

پيش فرض

مشکل حل شد فايلايي رو که ريخته بودم پاک کردم حل شد... البته فقط آيکن مديا پلير شد w که بدمم نمياد...
    ولي خب نميتونم از اين اسکين بگذرم... يه کوچولو منو راهنمايي کنيد تا آخرش ميرم...

کـاربـر بـاسـابـقـه dark_dragon's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    Germany

پيش فرض

خوب رفقای عزیز بهتره که ما هم توی این فروم یه کاری بکنیم

روش ساخت و یا تغییر دادن فایل های MBM
    برای شروع: روش تغییر تصویر بالای صفحه سیستم اینفورمیشن گوشی.

1- اول برنامه Make Icon رو دانلود کنید .
    2-در برنامه فوتوشاپ یا هر برنامه ویرایش تصور دیگه یه صفحه جدید با عرض 190 و ارتفاع 85 ایجاد کنید و هر چی توش خواستین قرار بدید و طراحی کنید.
    (توضیح: توجه داشته باشید که نهایتا تصویر با فرمت 16 رنگ نشون داده میشه پس خیلی جای مانور ندارید)
    3-این فایل رو با فرمت gif ذخیره کنید.
    4-اسم فایل رو به 000 تغییر بدید.
    5-فایل MBMTool.exe را از داخل پوشه برنامه هMake Icon اجرا کنید.
    6-از نوار ابزار سمت چپ برنامه آخرین گزینه یعنی import رو اجرا کنید.
    7-فایل gif که ساختید رو open کنید.
    8-دکمه ctrl + z رو بزنید.
    9-از منوی فایل برنامه گزینه save mbm file رو بزنید و فایل رو سیو کنید.
    10-برنامه را کامل ببندید
    11-دوباره برنامه را باز کنید
    12-فایل mbm که ساختید را open کنید
    13-از لیست سمت چپ برنامه بر روی فایل 000 راست کلیک کنید و make mask رو بزنید.
    (توضیح:اگر همه چیز درست باشه باید یه تصویر سیاه و سفید از ایکون یا تصویر ساختگی خودتون در پنجره جدید ببینید. اگر تصویر شما مشکلی داشته باشه به شما ارور میده.)
    14-در پنجرا جدید اونقدر با اسلایدر ها بازی کنید تا ماسک مورد نظرتون ساخته بشه.
    15-سیو کنید و خارج شوید
    (توضیح: ماسک نقشه ایه که مناطق شفاف تصویر یا ایکون رو تعریف میکنه. بر این اساس مناطق سفید ماسک هستند و مناطق سیاه شفاف می شوند.)
    16-در خود برنامه دوباره به لیست سمت چپ مراجعه کنید قاعدتا باید یه آیتم به لیست قبلی اضافه شده باشه. توسط دگمه های سبز رنگ پایین دوتا فایل موجود در لیست را جا به جا کنید .
    (توضیح:با این ترتیب همیشه باید اول آیکون قرار بگیره و بعد ماسک مربوطه)
    17-دوباره save mbm file کنید و در فایلی با نام systemlogo.mbm ذخیره کنید.
    18-فایل نهایی را بعد از هک گوشی در مسیر c:\resource\apps کپی کنید.
    نیازی با ری استارت کردن نیست . بروید به قسمت system information گوشی و تغییرات رو ببیند.

ببخشید برنامه گرفتن عکس از اسکرین رو نداشتم وگرنه عکس میگذاشتم.

این روش در مورد کار با ایکون های جاهای مختلف هم صادقه و میتوند اونها رو تغییر بدین. به این ترتیب که ابتدا فایل mbm مورد نظر رو باز کنید . بعد فایل و ماسک مربوط به آیکونی که میخواید تغییر کنه رو دیلت کنید و با همون نام و سایز یکی دیگه جایگزینش کنید. فقط یه کم خوصله میخواد من خودم انجام ندادم
    خیلی عالی بود. ممنون.
    فقط این تغییر آیکون که شما گفتید مال کدوم قسمته ؟ برای قسمت های دیگه ثل منو رو هم میتونید توضیح بدید ؟ (ترتیب و شماره ها)

کاربر فعال انجمن بازیهای آنلاین و شبکه ای hossein2801's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    Nexus

پيش فرض

عمرا دیگه گوشیمو هک کنم
    مستر ریست کردم دیگه بالا نیومد
    رفتم فلشش کردم

حـــــرفـه ای H M R 0 0 7's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    Shanzelize Street

پيش فرض

عمرا دیگه گوشیمو هک کنم
    مستر ریست کردم دیگه بالا نیومد
    رفتم فلشش کردم
    دوست عزيز مشكل از خودتونه.اگه پستها رو دقيق بخونين هيچ مشكلي پيش نمياد.
    هزاران نفر اين هكها رو تست كردن.

آخر فروم باز mehdi_vsgh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    توی لباسام

پيش فرض

سلام

حسین جان میگم این محتوای پست #472 را به اول تاپیک هم بفرست تا همیشه در دسترس باشه

فقط باید حواست باشه که هر روز آپدیت بشه!!!

دمت گرم!!

پروفشنال NimoOol.HD2's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    تو اتاقم

12

حسين جون دستم به دامنت اين فايل مديا پليرو که تو مسيرش کپي کردم، بعدش که ريستارت کردم اومدم ديدم آيکنش شده w کلي خوشحال شدم ولي وقتي خواستم بازش کنم ارور داد، ميگه فولدر پيدا نشد!!! دوبارم ريستارت کردم گوشيو ... دکمه‌ي پلير بغلو نگه ميدارم فقط شروع ميکنه به خوندن همين توش نميره!
    چيکار کنم حالا!؟
    در ضمن وقتي که يه فايله mp3 رو مثلاً از فايل منيجر پخش ميکنم باز ميشه ولي قيافش شبيه همون قبليه...
    حالم بد گرفته شدا...
    سلام مهدی جان
    من هم موقعی که اون فایلا رو کپی کردم ، خراب شد ولی بعد از ریختن مجدد فایل ها درست شد !!
    فایلا رو به دقت بریز درست میشن

داره خودمونی میشه ilovemyp1's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008

پيش فرض

با سلام خدمت همه شما دوستان عزیز

این اولین باره که اینجا می نویسم ، مدتها در Persiantools در مورد p1 بحث می کردیم ولی متاسفانه از رونق افتاده و سال به سال انگار کسی پست جدید نمیده اونجا ، امیدوارم بندرو در جمعتون پذیرا باشید. اینم به عنوان شیرینی ورودم میگذارم تا استفاده کنید البته با اجازه آقا حسین گل

با این هک اون دکمه چند منظوره کنار گوشی رو میتونید به عنوان فعال کننده واکمن استفاده کنید ، من گوشیم P1 هستش و بدون مشکل جواب داد ، اگر در استفاده از اون به مشکلی برخوردید سعی میکنم کمکتون کنم
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

البته باید اول در فروم عضو بشید تا بتونید صفحه رو ببینید ، من فایلارو دانلود کرده تو سیستمم دارم اما نتونستم دکمه Attach رو پیدا کنم ، به هر حال عضویت در فروم بالا هم بی ضرره ، چون مال Darkskelton هستش این تاپیک که مثل Swmail تا حالا چندتا هک برای UIQ3 داده.من قبل از ورودم به اینجا تمام این کارهارو با مدد از سایتهای خارجی انجام داده بودم و تنها هکی که دیدم اینجا نبود همین بود که لینکشو دادم. برای M600 و p990 هم فایلای مخصوصشون رو گذاشته . اینم اسکرین شاتش بعد از هک :

موفق و پیروز باشید
    بچه ها این بود رسمش ؟ حالا اگه جواب سلام ما رو نمیدید حداقل برید این هک رو انجام بدید بد نیست من که کاره ای نیستم اینجا اما اگه یکمی تحویل بگیرید براتون چیزای جالبی می گزارم من بیشتر تو فروم های خارجی میگردم ، الان با نصب 2 تا فایل رسمی سیمبیان سرعت گوشی رو مخصوصا تو محیط Messaging و Contacts و file manager بالا میشه برد . من خودم نصب کردم و کاملا از افزایش سرعت گوشی راضیم. اینم لینکش :

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

به اولین پست من که وقتی نگذاشتید ، ببینم با این چه می کنید

حـــــرفـه ای H M R 0 0 7's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    Shanzelize Street

پيش فرض

سلام مهدی جان
    من هم موقعی که اون فایلا رو کپی کردم ، خراب شد ولی بعد از ریختن مجدد فایل ها درست شد !!
    فایلا رو به دقت بریز درست میشن
    فکر کنم توی چند تا پست بعد گفت مشکلش حل شده !

سلام

حسین جان میگم این محتوای پست #472 را به اول تاپیک هم بفرست تا همیشه در دسترس باشه

فقط باید حواست باشه که هر روز آپدیت بشه!!!

دمت گرم!!
    پست اول که زیادی شلوغ میشه.گزاشاتم پست شماره 8

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •