خوب پس بیخیالطبق سایت بازار موتور bazarmotor قیمت ها از 700 تا 900 و ژاپنی اش هم 1.800 اینا بود
اگه میشه تمام مارک های هوندا cg 125 ها رو با قيمتاشون بگین
ببخشید اگه این همه سوال پرسیدم
خوب پس بیخیالطبق سایت بازار موتور bazarmotor قیمت ها از 700 تا 900 و ژاپنی اش هم 1.800 اینا بود
بچه ها من عضو جديد و ميخوام يك موتور بخرم بين پالس و پورسار گير كردم خواهش ميكنم كمكم كنيد . راستي يك تميركار خوبم ميخوام اگر ممكن شماره و ادرسشو به من بديد . (با تشكر )![]()
هندا چینی هاخوب پس بیخیال
از 470 تا 600
این 600 فکر کنم تکتاز که بهترین تو این رنجه
ژاپنی اش هم نزدیک 2 تومن هست
پولسار نو که دیگه پیدا نمیشه و پالس هم که همونه از وقتی که نمایندگی باجاج تو ایران عوض شدهبچه ها من عضو جديد و ميخوام يك موتور بخرم بين پالس و پورسار گير كردم خواهش ميكنم كمكم كنيد . راستي يك تميركار خوبم ميخوام اگر ممكن شماره و ادرسشو به من بديد . (با تشكر )![]()
کلا می گویند پالس اندکی بهتره (ولی در ایران هر چیزی تولید اولش خوبتر در میاد!!!)
نخستين ضرر ياماها در 26 سال گذشته
گروه بين الملل: شرکت ياماها موتور ژاپن روز پنج شنبه پيش بيني کرد در سال دو هزار و نه به علت کاهش فروش موتورسيکلت هاي خود و افزايش ارزش ين، براي نخستين بار در بيست و شش سال گذشته متحمل زيان خواهد شد.
به گزارش خبرخودرو ، ياماها اعلام کرد سود خالص اين شرکت ژاپني در سال دو هزار و هشت، نود و هفت و چهار دهم درصد کاهش يافت و به يک ميليارد و هشتصد و پنجاه ميليون ين( بيست ميليون و پانصد هزار دلار) رسيد.
درامدهاي ياماها نيز پس از افزايش بي سابقه ان در سال دو هزار و هفت، در دوازده ماه منتهي به ماه دسامبر هشت و هفت دهم درصد کاهش يافت و به يک تريليون و ششصد ميليارد ين رسيد.
ياماها اعلام کرد انتظار مي رود افراد کمتري در سال جاري ميلادي حتي در بازارهاي پرسودي همچون اسيا و امريکاي لاتين موتورسيکلت خريداري کنند.
اين شرکت ژاپني پيش بيني کرد در سال دو هزار و نه متحمل چهل و دو ميليارد ين زيان خالص شود.
انتظار مي رود درامدهاي ياماها نيز در سال دو هزار و نه، بيست و دو و يک دهم درصد کاهش يابد و به يک تريليون و دويست و پنجاه ميليارد ين برسد.
ياماها افزوده است فروش اين شرکت از ماه نوامبر به علت کاهش ناگهاني تقاضا و افزايش ارزش ين به سرعت در حال به وخامت گراييدن است.
اين شرکت ژاپني همچنين از قصد خود براي کاهش توليد در همه کارخانه هايش، اقداماتي به منظور کاهش هزينه ها و کاهش سرمايه گذاريهاي خود به منظور مقابله با زيان خود خبر داد.
به گزارش خبرگزاري فرانسه از توکيو، ياماها تا زمان اغاز بحران اقتصادي از فروش بي سابقه اي برخوردار بود ولي اين بحران به کاهش تقاضا براي محصولات اين شرکت منجر شد.
پنجشنبه، 24 بهمن 1387
بچه ها سلام بيست ازادي كي و چه موقع ميشه رفت كه موتور سنگينا هم ميان جون مادرتون جواب بديد
موتور فقط ktm و aprilia ....................اخرشه.................... .....
روز نخست مسابقات موتورسواري استراليا برگزار شد
گروه بين الملل: نخستين روز مسابقات موتورسواري استراليا با پيشتازي ورزشکاراني از ژاپن و آمريکا همراه بود.
به گزارش خبرخودرو ، در روز نخست مسابقات موتورسواري استراليا (کلاس موتورهاي پيشرفته) که در پيست موتور سواري فيليپ آيلند برگزار شد در مسابقه اول نوريوکي هاگا ورزشکار ژاپني تيم موتورسواري دوکاتي مسافت چهار و نيم کيلومتري مسابقه را در مدت زمان سي و چهار دقيقه و بيست و دو ثانيه و ششصد و سي و يک هزارم ثانيه پيمود و به مقام نخست رسيد.
در مسابقه دوم نيز بِن اسپايس ورزشکار آمريکايي تيم موتورسواري ياماها با مجموع زماني سي و چهار دقيقه و بيست ثانيه و چهارصد و پنجاه و هفت هزارم ثانيه به مقام نخست رسيد.
دوشنبه، 12 اسفند 1387
رو چه حساب ؟؟ خوشگلی ؟؟؟
دلیلشم بگی بدنیست !!!
مثلا من خودم با کاوازاکی ( به غیر از سری ninja و zzr که از بهتریناشه ) حال نمیکنم چونکه اولا تو دنده پایین اگه بخوای گازش بدی تا شتاب بگیره و یکم زمانش زیاد بشه سه سوت یاتاقان روشاخشه !!! یکی دیگشم صداییه که تو ذات موتور هست ( یه صدایی مثل تق تق یا صدای گژنپین )
سلام کسی درمورد خرید متورسیکلت میتونه به من کمک کنه :
من یه چیزی میخوام که برم سرکار و برگردم محل کارم میدون ولیعصره تا خونم هم تقریبا 20 دیقه راه هرچی ارزون تر هم بهتر کم خرج باشه و آشغال هم نباشه توی متور های ایرانی چی خوبه (چون طرف خارجی ها نمیتونم برم) ارزونترین با اوصاف چیه
خیلی ممنون
سلام کسی درمورد خرید متورسیکلت میتونه به من کمک کنه :
من یه چیزی میخوام که برم سرکار و برگردم محل کارم میدون ولیعصره تا خونم هم تقریبا 20 دیقه راه هرچی ارزون تر هم بهتر کم خرج باشه و آشغال هم نباشه توی متور های ایرانی چی خوبه (چون طرف خارجی ها نمیتونم برم) ارزونترین با اوصاف چیه
خیلی ممنون![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)