تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 49 از 288 اولاول ... 394546474849505152535999149 ... آخرآخر
نمايش نتايج 481 به 490 از 2871

نام تاپيک: ✔ تاپیک جامع مباحث مرتبط با کارشــناســی ارشـــد

آخر فروم باز mahdi bg's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

سلام من یه سوال مهمی داشتم.من الان 71 واحد پاس کردم می تونم تو کنکور ارشد شرکت کنم باید چیکار کنم؟خیلی ممنون ضروریه؟
    سلام
    بستگی داره : کارشناسی ناپیوسته اگر میخونید می تونید امسال شرکت کنید و یگ سال جاتونو رزرو کنید (فکر کنم به این مورد میگن استعداد درخشان) - کلا باید تا سال دیگه درست تون تموم بشه
    برای راهنمایی بهتر ، میتونید از بخش معاونت آموزشی دانشگاه محل تحصیلتون اطلاعات بگیرید

موفق باشید

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Jun 2005

پيش فرض

دوستان من كارشناسي ناپيوسته مديريت بازرگاني هستمولي هنوز درسم رو تموم نكردم
    به قصد فقط و فقط آزمايشي مبخوام شركت كنم و فقط هم در صورت مجاز شدن ميخوام غير انتفاعي ها رو انتخاب كنم
    ميتونم امسال به صورت آزمايش شركت كنم و شناور هم مديريت اجرايي شركت كنم
    اگر بر فرض محال مقبول بشم و نتونم برم (غير انتفاعي) ميتونم سال هاي ديگه شركت كنم؟؟!!!

آخر فروم باز Dr.FANOOS's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009

پيش فرض آخرین تغییرات کنکور ارشد صنایع

آخرین تغییرات کنکور ارشد صنایع:

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

Scientific Moderator farshidshd's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    ๑۩۞۩๑̴

پيش فرض

با تشريح نحوه ويرايش ؛
    اصلاح اطلاعات ثبت‌نامي داوطلبان آزمون کارشناسي ارشد 90 آغاز شد

گروه آزمون وسنجش : اطلاعات تقاضانامه ثبت‌نامي کليه داوطلبان ثبت نام کننده در آزمون ورودي تحصيلات تکميلي سال 1390 از امروز شنبه 29 آبان تا روز دوشنبه 1 آذر به مدت 3 روز بر روي پايگاه اينترنتي سازمان سنجش براي مشاهده داوطلبان و به منظور اطمينان از صحت اطلاعات وارد شده قرار داده مي‌شود. به گزارش خبرنگار آفرينش ، کليه داوطلبان آزمون کارشناسي ارشد ناپيوسته سال 1390 لازم است در اين روزها به سايت سازمان سنجش آموزش کشور به نشاني [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] مراجعه و اطلاعات تقاضانامه ثبت نامي خود را براساس دستورالعمل مربوط به روي سايت مشاهده کنند.پس از ورود به سايت سازمان و انتخاب لينک مربوط به مشاهده اطلاعات ثبت نامي امکان ورود به اين لينک با در اختيار داشتن اطلاعات کارت اعتباري ثبت نام (شامل شماره پرونده، رمز ورود و شماره شناسنامه) يا شماره پرونده و کد رهگيري ثبت نام وجود دارد.چنانچه اطلاعات داوطلب نياز به ويرايش داشته باشد داوطلب مي تواند با کليک بر روي گزينه تاييد نسبت به تاييد صحت اطلاعات وارد مرحله ويرايش اطلاعات شده و نسبت به اصلاح مورد يا موارد اقدام و سپس با کليک بر روي گزينه تاييد نسبت به تاييد صحت اطلاعات اقدام کند.داوطلبان لازم است کليه اطلاعات ثبت نامي به ويژه رشته يا رشته‌هاي امتحاني، معدل، شهرستان حوزه و موسسه محل فارغ التحصيلي را کنترل کنند.بر اساس اين گزارش ، داوطلباني که در مرحله ويرايش اطلاعات خواستار ايجاد رشته دوم (شناور) و اعمال بند علاقمندي به پيام نور و غير انتفاعي هستند منحصراً ازطريق کارتهاي عضو شبکه شتاب که پرداخت الکترونيکي آنها فعال هستند با مراجعه به سايت سازمان پرداخت وجه مربوط به رشته امتحاني دوم (شناور) به مبلغ 105000 ريال و وجه مربوط به علاقمندي به پيام نور و غيرانتفاعي به مبلغ 34000 ريال اقدام و پس از دريافت رمز عبور اعمال علاقه مندي کنند. چنانچه اطلاعات داوطلب کامل بوده و نياز به ويرايش اطلاعات نداشته باشد، بايد بر روي گزينه خروج کليک کند. همچنين داوطلبان بايد از ارسال درخواست كتبي و يا مراجعه حضوري به سازمان سنجش خودداري كنند، چون به هيچ عنوان ترتيب اثر داده نخواهد شد.

آفرینش

داره خودمونی میشه Ladan's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006
    محل سكونت
    آرياشهر

پيش فرض

دوستان من كارشناسي ناپيوسته مديريت بازرگاني هستمولي هنوز درسم رو تموم نكردم
    به قصد فقط و فقط آزمايشي مبخوام شركت كنم و فقط هم در صورت مجاز شدن ميخوام غير انتفاعي ها رو انتخاب كنم
    ميتونم امسال به صورت آزمايش شركت كنم و شناور هم مديريت اجرايي شركت كنم
    اگر بر فرض محال مقبول بشم و نتونم برم (غير انتفاعي) ميتونم سال هاي ديگه شركت كنم؟؟!!!
    تا اونجايي كه من اطلاع دارم براي شركت كردن كه مشكلي نيست
    و در صورت قبولي هم همين طور
    فقط قبولي روزانه و نرفتن تا 1 سال محروميت شركت در كنكور داره و شخص در ازمون هاي بعد هم حق انتخاب رشته و دانشگاهي كه قبلا قبول شده و نرفته رو نداره

تاريخ عضويت
    May 2006
    محل سكونت
    آرياشهر

پيش فرض

كسي ميدونه امسال دانشگاه شريف mba پذيرش داره يا نه
    اخه ظرفيت اين رشته در كل كم شده نسبت به سال گذشته

آخر فروم باز caca_caca888's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

سلام

سوالات آزمون مدیریت سال 89 رو از کجا میتونم گیر بیارم؟
    کسی لینکی داره ازش؟

ممنون

تاريخ عضويت
    May 2006
    محل سكونت
    آرياشهر

پيش فرض

سلام

سوالات آزمون مدیریت سال 89 رو از کجا میتونم گیر بیارم؟
    کسی لینکی داره ازش؟

ممنون
    سلام به اين 2 سايت سر بزنيد
    کد:
    کد:

9. این کاربر از Ladan بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Dec 2010

پيش فرض پذيرش دانشجوي كارشناسي ارشد در پرديس بين المللي كيش دانشگاه تهران

پذيرش دانشجو از طريق آزمون داخلي . مصاحبه و بررسي سوابق تحصيلي صورت گرفته و در پايان به فارغ التحصيلان مدرك رسمي [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] اعطاء مي گردد.
    پرديس بين المللي كيش دانشگاه تهران، براي نيمسال دوم سال تحصيلي 90-89 در مقطع كارشناسي ارشد دانشجو مي پذيرد.

به گزارش روابط عمومي اين دانشگاه . براي نيمسال دوم در [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] براي رشته هاي

آموزش زبان انگليسي
    ادبيات زبان انگليسي
    تربيت بدني و علوم ورزشي گرايشهاي ( رفتار حركتي – فيزيولوژي ورزشي – مديريت ورزشي- آسيب شناسي ورزشي و حركات اصلاحي)
    مهندسي پليمر
    مهندسي شيمي (مخازن هيدروكربوري)
    ارتباط تصويري(گرافيك)
    طراحي صنعتي
    MBAبازاريابي
    مديريت مالي
    علوم اقتصادي
    حقوق خصوصي
    حسابداري
    جغرافيا (گرايش برنامه ريزي توريسم)
    برنامه ريزي گردشگري (توريسم)
    مديريت جهانگردي و مديريت صنعتي

دانشجو مي پذيرد .

پذيرش دانشجو از طريق آزمون داخلي . مصاحبه و بررسي سوابق تحصيلي صورت گرفته و در پايان به فارغ التحصيلان مدرك رسمي دانشگاه تهران اعطاء مي گردد.

علاقه مندان جهت كسب اطلاعات بيشتر مي توانند به سايت اين دانشگاه به نشاني http:/kish.ut.ac.ir مراجعه فرمايند.

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض برنامه ریزی برای آرمون ارشد 90

با سلام خدمت تمامی دوستان عزیز و مسئولین سایت
    بنده دانشجوی ترم اول کارشناسی تاسیسات حرارتی و برودتی هستم
    میخوام تو کنکور سراسری ارشد 90 شرکت کنم
    تا حالا هم هرچی کنکور دادم (کاردانی-کاردانی به کارشناسی) مشاوره و اینا نداشتم و معمولا برنامه ها رو خودم ریختم
    حالا با توجه به اهمیت کارشناسی ارشد و مشکل بودن قبول شدن در اون میخوام از شما دوستان تقاضای کمک کنم که چطوری برنامه ریزی کنم که در طی یک سال به آمادگی کامل برسم.
    مثلا کتاب ها رو که تعدادشون 16،17 تاست رو به ترتیب بخونم یا همشو با هم پیش ببرم؟
    کلا ایده ها و راهنماییتون رو در این باره بگید
    هدف هم مکانیک-تبدیل انرژی
    چقدر حرف زدم
    مرسی

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •