تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 49 از 93 اولاول ... 3945464748495051525359 ... آخرآخر
نمايش نتايج 481 به 490 از 925

نام تاپيک: کلیه بحث ها ، مشکلات و اموزش های برنامه Ahead Nero

پروفشنال Arsa Persian's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    آخر جهنم

پيش فرض

من جدیدا وقتی میخوام یه data dvd با سرعت 8x با برنامه nero 7 رایت کنم نزدیک 30 دقیقه طول میکشه قبلا حداکثر 10 دقیقه طول می کشید . تو درایو c هم 9 گیگ فضای خالی دارم . دوستان اگه می دونن علتش چیه لطف کنن بگن خیلی ضروریه .
    اگه کپی DVD به DVD هستش گزینه ی Quick Copy رو تیک بزنید
    اگه نه که شاید اشکال سخت افزاری باشه

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

چرا وقتی میخوام با سرعت 4x رایت کنم موقع رایت cd سرعت تبدیل به 8x میشه رایتر من asus هستش

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض لطفاٌ کمک کنید

لطفاٌ یک برنامه برای Convert به من معرفی کنید که هم حجم فیلم پایین بیاره و هم کیفیت از بین نره.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2008

پيش فرض

با عرض سلام و خسته نباشید خدمت شما . من با یک مشکل خیلی بزرگ برخورد کرده ام که اگه میشه من را کمک کنید . من نرم افزار Nero-9.0.9.4b_trial را از سرور اصلی Nero دانلود کرده ام و روش کلیک کردم و یک صفحه ای باز میشود که در حال Extracting یا از حالت فشرده خارج کردن نرم افزار می باشد . حالا به 64% که میرسد یک پیغام
    می آید که میگه File is Corrupt . میدونم که میگه فایل خراب است ولی من حالا باید چه خاکی تو سرم بریزم ; به چه
    زحمتی دانلودش کردم و حالا فایل خراب است . یعنی هیچ کاری نمیشه کرد . خواهش میکنم که کمکم کنید .
    خیلی ممنون .

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Apr 2008

پيش فرض

با عرض سلام و خسته نباشید خدمت شما . من با یک مشکل خیلی بزرگ برخورد کرده ام که اگه میشه من را کمک کنید . من نرم افزار Nero-9.0.9.4b_trial را از سرور اصلی Nero دانلود کرده ام و روش کلیک کردم و یک صفحه ای باز میشود که در حال Extracting یا از حالت فشرده خارج کردن نرم افزار می باشد . حالا به 64% که میرسد یک پیغام
    می آید که میگه File is Corrupt . میدونم که میگه فایل خراب است ولی من حالا باید چه خاکی تو سرم بریزم ; به چه
    زحمتی دانلودش کردم و حالا فایل خراب است . یعنی هیچ کاری نمیشه کرد . خواهش میکنم که کمکم کنید .
    خیلی ممنون .
    با دانلود منیجر اگه دانلود کنید مشکلی پیش نمیاد و گرنه خود فایل ها خرابند

داره خودمونی میشه mehdiney navaz's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2005

پيش فرض

سلام من برنامه افیس 2007 دانلود کردم که بعد از خارج کردن تبدیل به فایل 833 مگابایتی شده برای رایتش نمی دونم چیکار کنم که سالم رایت بشه بخوام فایل از محتویاتش پاک کنم ناقص میشه تبدیل به زیپ هم که کردم رایت نشد
    بخوام حجم پوشه رو کم کنم چیکار باید بکنم ؟
    بعد از کم کردن میشه این فایل تبدیل به iso کنم و رایتش کنم قابلیت اتو ران بودنش از بین نمیره ؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه oj2008pc's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2008

پيش فرض رایت فیلم

سلام
    من یه کارتون دانلود کردم که فرمتش avi ولی وقتی با نرو رایتش می کنم یا با win avi converter به vcd تبدیل می کنم و بعد رایت می کنم توی دستگاه پخش vcd خش دار نشون میده و بعضی وقتا صدا جلوتر از تصویر پخش میشه در حالیکه توی کامپیوتر درست پخش میشه . چند تا فیلم دیگه هم همین مشکلو دارن ولی وقتی فیلمای با فرمت wmv رایت می کنم درست پخش میشن . مشکل چیه ؟

Dreamland
    Guest

پيش فرض

کسپر2009 را آپدیت کردم
    روی سیستمم نرو 9 داشتم با کمال تعجب دیدم به پوشه نصب و خود ستاپ برنامه ایراد ترجان میگیره
    اررورش این بود
    trojan-ransom.win32.hexzone.gen
    این چه نوع تروجانیه؟؟؟؟؟
    370 مگ از سایتش دانلود کردم
    راهنماییم کنید
    خواهش میکنم راهنماییم کنید
    حدود 32 تا تروجان از ستاپ برنامه و 12 تا از پوشه program files

پروفشنال Molibden's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام
    دو تا مشکل که توی نرو 8 دارم
    یکی اینکه مدام کنار ساعت یه اکتیویشن میاد و با اینکه سریال رو زدم میخواد تایید اینترنتی کنه.
    دومی اینکه هر کدوم از محصولات نرو رو باز میکنم ارور زبان میده و میگه یا انگلیسی رو انتخاب کن یا زبان رو نصب کن که کاریش نمیشه کرد و زمان گیر هم هست.
    ممنون

داره خودمونی میشه گل مراد's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    زیر آسمون خدا

پيش فرض پيش فرض سوال در مورد رايت با nero 7

سلام
    من يه سري پوشه خاص مثل عكس يا موزيك و ... روي كامپوترم توي يه درايو خاص (مثلا d:\aks ) دارم كه هميشه توش اطلاعاتمو اضافه مي كنم و هر ماه 1 بار اونا رو رايت مي كنم تا باصطلاح ازشون back up داشته باشم . مشكل اينه كه تا قبل از اينكه ويندوزم رو عوض كنم هر وقت دي وي دي مورد نظرمو تو درايو ميذاشتم و nero رو باز مي كردم ، اوتوماتيك خودش اطلاعاتمو تو همون مسير اپديت مي كرد و اطلاعات جديدمو تو ادامه دي وي دي وارد مي كرد و به اطلاعات قبليم اضافه مي كرد . حالا كه ويندوزو عوض كردم ، ديگه اين كارو نمي كنه و من بايد كل اون پوشه رو دوباره رايت كنم . آيا تنظيمات خاصي داره كه دوباره مثل قبل بشه ؟
    ور‍ن: Nero 7 . ultra edition

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •