تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 49 از 607 اولاول ... 394546474849505152535999149549 ... آخرآخر
نمايش نتايج 481 به 490 از 6066

نام تاپيک: Microsoft Flight Simulator X

پروفشنال babak_deghat's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    شــیــر ا ز

پيش فرض

از کجا میشه فهمید من الان سرویس پک 1شو دارم یا 2؟همین رو گرفتم که شرکت نوین پنداز زده. . . .
    جریان جوی استیک چیه؟از کجا میشه خرید؟نوع خاصی داره؟
    با هلیکوپترهاش چه جور میشه بازی کرد؟هر کاری کردم نتونستم یکیشو بلند کنم!
    سلام.
    نسخه ی کامل آموزش خلبانی با حجم 2 مگابایت به صورت pdf همراه با عکس تو 41 صفحه.
    آموزشها جمع آوری شده و مشکلات نسخه ی قبلی آموزش برطرف شده.

رفع مشکلات:
    - راهنمای دسته در بازی اصلاح شد.
    - یک پرواز تا فرود با 747 بهش اضافه شد.
    - توضیحات لغات اصلاح شد.
    - اشتباهات فنی آموزشها تا حد زیادی رفع شد.

از لینک زیر دانلود کنید:
    رو لینکش که کلیک میکنم میگه FILE HAS BEEN REMOVEDمیشه یه جا دیگه آپلود کنید؟

هواپیماهای ایرباس A380 و FOKKER 100رو هم برای FSX اگه کسی داره لطف کنه تو تاپیک بزاره
    برای آ380 اینو دیدم ولی حجمش یکم زیاد بود:

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

- محصول شرکت Microsoft

- مناسب برای شبیه ساز پرواز2008

- قابل نصب برروی شبیه ساز پروازMicrosoft

- دارای خانواده هواپیمایAirBus A380

- دارای پنل اصلی و حرفه ایی

- طراحی زیبا و دقیق

- صدای اصلی

- دارای Virtual Cockpit

- دارای Manual بصورت فایل pdf

آخر فروم باز .:HAMED:.'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    حامد

پيش فرض

والا این بازی رو بلدم ولی وقت نمیکنم بیام اینجا . آخه توضیحات 1 خط دو خط نیست . مثلا یکی بگه اپروچ باید 6 خط توضیح بدی !

چه عکس عجیبی ؟ چرا یکی از موتورهای سمت راست بزرگتر از بقیه هستش ؟

خدمت دوست عزیز عرض شد که اون موتور بزرگه آزمایشی هستش که شرکت سازنده برای آزمایش به این طیاره بسته

پروفشنال dani.flight's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    RASHT

پيش فرض

سلام به همه
    یک سوال
    سرویس پک 1 و 2 رو چجوری و از کجا دانلود کنم؟ اگه امکان دانلود نباشه ، از کجا می شه خرید؟
    یه لینکی آدرسی ؟
    در ضمن FSPASSENGERS تو ورژن جدید کار می کنه؟منظورم Acceleration هستش؟

مرسی
    ببخشيد دير شد .
    ميتوني دانلود كني اما حجمش زياده . براي خريد هم فكر نميكنم تنها فقط اين 2تا رو بدن.
    در مورد fsp بايد بگم خودمم مشكل دارم موقع نصبش ميگه فايل dll.xml رو پيدا نميكنه منم Acceleration رو نصب كردم نميدونم چيكار كنم.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض نداره

از کجا میشه فهمید من الان سرویس پک 1شو دارم یا 2؟همین رو گرفتم که شرکت نوین پنداز زده. . . .
    جریان جوی استیک چیه؟از کجا میشه خرید؟نوع خاصی داره؟
    با هلیکوپترهاش چه جور میشه بازی کرد؟هر کاری کردم نتونستم یکیشو بلند کنم!

هواپیماهای ایرباس A380 و FOKKER 100رو هم برای FSX اگه کسی داره لطف کنه تو تاپیک بزاره
    برای آ380 اینو دیدم ولی حجمش یکم زیاد بود:

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] Manual بصورت فایل pdf
    میبخشید که تو پستتون دست بردم.طولانی میشد و سنگین. سرویس پک ها رو میتونید از سایت FSInsider.com دانلود کنید تو منوی برنامه تو استارت لینکش هست. وقتی هم برنامه رو باز کنید اون سمت چپ کلید home رو بزنید بهتون میگه کدوم سرویس پک رو نصب نکردید. البته باید کانکت باشید. در مورت هواپیماهای تجاری (فروشی من پیشنهاد نمیکنم. چون همشون قابل دانلود هستند و کسانی هم که برای فروش میزارن یا دانلود کردن یا از دوبی آوردن . واسه کسی که میتونه دانلود کنه خب خرید معنی نداره. ضمن اینکه اگر میخاید یه کلکسیون از پرنده های مخطلف داشته باشید و همه رو تجربه کنید اصلا خرید اقتصادی نیست.(البته نظر شخصی)
    اما پک نوین پندار رو من همین جا خوندم که نسخه فارسی هست. به هر صورت اگر بیش از 2 dvd هست حتما سرویس پک ها و acc توش هست fspassenger هم اگر sp1 و sp2 نصب باشه نصب میشه با acc هم باید بشه قائدتا. اگر میخاید فایل تورنتشو آپ کنم یکی ضمیمه کنه.

آخر فروم باز robert's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

میخواستم بدونم اینکه برج میگه maintain 7000 until stablished on the localizer یعنی چی ؟؟ البته 7000 رو خودم نوشتم.

یکی یه جایی میگفت که موقع فرود ils ظاهرا دوتا چراغ قرمز کوچیک رو پنل هواپیما و در چپ و راست عقربه ils ظاهر میشه !! آیا برای 747 این موضوع صادقه ؟؟ چون من اکثرا با 747 میپرم.

فرکانس ils چیست ؟؟ آیا همون هدینگ باند هست که باید رو اون صفحه پنل 747 وارد بشه یا اینکه چیز دیگری هست ؟؟ چجوری باید وارد بشه ؟؟

و اینکه این عکس رو ملاحظه کنید.
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    این پنل با پنل 747 تفاوت داره و در اصل مال هواپیمای بمباردیه هست ولی تو fsx به عنوان پنل ایرباس 300 ماهان بکار رفته.

تو این پنل فرکانس ils و هدینگ باند رو چجوری باید وارد کنم ؟؟

الان برای فرود ils کار درستی کردم که اون پیچ رو روی گزینه ils گذاشتم ؟؟

اون دکمه با نام ils به چه دردی میخوره ؟ مگه نباید خودم با هدایت دقیق هواپیما فرود بیام ؟؟

و دو تا سوال بی ربط دیگه !!

سرعت N1 و N2 چی هست ؟؟ همون دور موتور هست ؟؟ اگه اینجوریه برای 747 باید سرعت N3 و N4 هم داشته باشیم !!

و آخرین سوال اینکه FSX بصورت پیش فرض FMC رو هواپیماها نداره ؟؟ اگه بخواهیم fmc بذاریم چیکار باید بکنیم ؟؟

واقعا از همتون ممنونم

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض نداره

میخواستم بدونم اینکه برج میگه maintain 7000 until stablished on the localizer یعنی چی ؟؟ البته 7000 رو خودم نوشتم.

یکی یه جایی میگفت که موقع فرود ils ظاهرا دوتا چراغ قرمز کوچیک رو پنل هواپیما و در چپ و راست عقربه ils ظاهر میشه !! آیا برای 747 این موضوع صادقه ؟؟ چون من اکثرا با 747 میپرم.

فرکانس ils چیست ؟؟ آیا همون هدینگ باند هست که باید رو اون صفحه پنل 747 وارد بشه یا اینکه چیز دیگری هست ؟؟ چجوری باید وارد بشه ؟؟

و اینکه این عکس رو ملاحظه کنید.

این پنل با پنل 747 تفاوت داره و در اصل مال هواپیمای بمباردیه هست ولی تو fsx به عنوان پنل ایرباس 300 ماهان بکار رفته.

تو این پنل فرکانس ils و هدینگ باند رو چجوری باید وارد کنم ؟؟

الان برای فرود ils کار درستی کردم که اون پیچ رو روی گزینه ils گذاشتم ؟؟

اون دکمه با نام ils به چه دردی میخوره ؟ مگه نباید خودم با هدایت دقیق هواپیما فرود بیام ؟؟

و دو تا سوال بی ربط دیگه !!

سرعت N1 و N2 چی هست ؟؟ همون دور موتور هست ؟؟ اگه اینجوریه برای 747 باید سرعت N3 و N4 هم داشته باشیم !!

و آخرین سوال اینکه FSX بصورت پیش فرض FMC رو هواپیماها نداره ؟؟ اگه بخواهیم fmc بذاریم چیکار باید بکنیم ؟؟

واقعا از همتون ممنونم
    سلام
    maintain 7000 until stablished on the localizer فکر میکنم یعنی ارتفاع 7000 پا رو حفظ کنید تا لوکالیزر شروع به حرکت کنه(توضیح میدم)
    تو 747 (توان آپلود عکس الان ندارم) سمت چپ یه کاکپیت شیشه ای هست که سرعت ارتفاع میزان ریت تغییر ارتفاع و البته زاویه حمله یا دماغه هواپما رو که چند درجه بالا یا چند درجه پاوین هست و همینطور زاویه بنک(پهلو) رو که میگه داری چند درجه به رایت یا چند درجه به چپ میچرخی نشون میده . اونجا باید دنبال نشانه های ILS بگردید. اما چطور.
    نقشه رو باز کنید رو فرودگاهی که مقصدتون هست زوم کنید. در راستای باندی که به شما تعلق گرفته یه مثلث سبز بزرگ هست (البته اگر ILS داشته باشه) روش کلیک کنید و فرکانس و هدینگش رو به خاطر بسپارید یا یادداشت کنید.حالا برگردید به کابین اگر از پرنده های خود fs استفاده میکنید چند دا کلید کنا هم هست که نقشه atc و .. رو باز میکنه اونجا یک کلید هست که به شکل A بزرگ لاتینی هست تقریبان روش کلیک کنید تا پنل رادیو باز بشه. به جز اسکواک باید 4 ردیف دوتائی فرکانس ببینید که معمولا سبز رنگ هست. سمت راستیها استنبای یا ذخیره یا در انتظار هست و سمت چپی ها فعال. nav 1 رو پیدا کنید و فرکانس سمت راستیش رو با فرکانس ILS که گرفتید تنظیم کنید و کلید کنارش رو بزنید تا با سمت چپ جا به جا بشه و اون فرکانس فعال بشه. اون پائین هم باید چند تا کلید باشه که یکیش هم nav1 هست که وقتی بزنیدش روشن میشه. اونوقت وقتی به حریم هوائی اون فرودگاه برسید و امواج ILS دریافت بشه تو کاکپیت شیشه ای که توضیح دادم یک و بعد از مدتی دو تا مثلث افقی و عمودی ظاهر میشه که پائینی اگر سمت چپ باشه یعنی شما نسبت به باند سمت راست هستید و باید به چپ گردش کنید و بلعکس. همینطور مثلث عمودی که بالا و سمت راست هست اگر بالا تر از مرکز باشه یعنی شما نسبت به دالان صحیح فرود بالا هستید و باید ارتفاع کم کنید و بلعکس .
    معمولا وقتی آخرین پیام از ATC دریافت میشه سبر میکنید تا اون دوتا شروع به حرکت کنند و اونقت میچرخید به سمت مسیر درست که اگر آپروچ هولد روشن باشه خودش این کار رو انجام میده.
    سرعت n1 اگر اشتباه نکنم سرعت گردش شفت 1 به دور خودش هست که نیرو رو از توربوی دوم به کمپرسور اول میده n2 هم میزان گردش شفت دو هست که به دور اولی میگرده که نیرو رو از کمپرسور اولیه به توربوی ثانویه میده همین ترتیب الی آخر و ارتباتی به تعداد موتور ها نداره و n1 n2 n3 و .. همه داخل یک موتور هست (اگر اشتباه نکنم تعریف دقیقش رو باید بگردم رو هاردم پیداش کنم . اما تا حدی درست هست)
    ""تو این پنل فرکانس ils و هدینگ باند رو چجوری باید وارد کنم ؟؟""تو عکسی که گزاشتید اون پائین سمت راست به دنبال A بگردید و اون دوتا مثلث بنفش کوچیک هم که سمت چپ تو اولین نمایش گر میبینید نشانگر های افقی و عمودی ILS هست. این فرایند تو سسنا متفاوت هست و عقربه های ILS ذو تل خط متقاطع هست که توvor1 نشون داده میشه. و اما هدینگ هم در واقع زاویه دماغه هواپیما هست که الان تو چه درجه ای هست. که دومین نمایشگر از سمت چپ (بزرگ) مثلا تو عکسی که گذاشتید هدین 285 هست یعنی شما دارید به سمت 285 درجه پرواز میکنید (دقت کنید بین 270 و 300 دو ت اخط هست که هر کدوم نشان دهنده ده درجه هست و درست مابین اونها میشه پنج درجه.هدینگ رو به طور طبیعی تنظیم نمیکنید بلکه به سمت اون هدینگ(درجه) میچرخید اما اگر از خلبان خودکار استفاده میکنید برای تنظیم هدینگ اون بالا سه تا کلید گرد یک اندازه هست که اسمشون از چپ به راست apd(سرعت هوائی) hdg هدینگ) crs (کورس ) هست سرعت و هدینگ رو تنضیم میکنید و درست مرکزش(وقتی موس رو میبرید روش نباید علامت +- بیاد) کلیک میکنید تا سرنگش تیره تر بشه و سمت راستش هم یه دایره کوچک تر هست که ارتفاع رو برای خلبان خودکار تعیین میکنه که به مقدار لازم میرسونید و مثل قبلیها فعالش میکنید . اونوقت با زندن کلید z خلبان خودکار فعال میشه. و اما شما برای فرود به کورس هم احتیاج دارید . مثلا کورس هر دو باند فرودگاه مهر آباد 286 درجه هست یعنی که اگر مرکز هواپیما درست روبروی باند باشه شما باید با هدینگ 286 درجه ادامه بدید تا دقیقا روی باند فرود بیاین . اما اگر زره ای چپ یا راست باشید حتی اگر هدینگ درست رو هم رعایت کنید هرچه به باند نزدیک تر میشید میبینید نشانگر ILS دور تر میشه چون روی کورس درست (که دقیقا 180 درجه با هدینگ اختلاف داره)حرکت نکردید.(دقت کنید اگر روی رشته کوه های البرز با هدینگ 286 درجه حرکت کنید هدینگ درسته و گر هم روی خلیج همیشه پار با همین هدینگ پرواز کنید باز هم درسته اما هیچ کدومش کورس 106 درجه (یا همون هدینگ 286 درجه ) باند مهرآباد نیست . برای همین قبل از اینکه به باند زیاد نزدیک بشید با استفاده از همون نشانگر ILS در مرکز باند قرار میگیرید اونوقت هدینگ رو آرو آروم به 286 میبرید تا صحیح فرود بیاید.
    تو عکس میبینید (بالاخره آپلود کردم!!) که دوتا پرنده هر دو با هدینگ 286 در حرکت هستند اما شماره یک دقیقا روی کورس 106 درجه از ILS مه آباد در حال پرواز صحیح هست.
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    تا اونجا که من میدونم این پنل بمبرایدر نیست . لااقل لیرجت 45 و crj 700 که نیست اما مال 747 هست یا نه نمیدونم درست چون 747 که استفاده میکنم pmdg هست و پنلش این نیست مال خود fs رو هم پاک کردم (کمبود جا)اما فکر میکنم باید مال بوئینگ باشه چه نوع نمیدونم
    و اما fs به صورت پیش فرض fmc یا flight management computer یا cdu یا fms نداره جدا گانه هم نمیشه اضافه کرد و باید یکی از پک های حرفه ای رو دانلود کنید که همشون دارن (البته اگر اون پرنده داشته باشه.
    ""این پنل با پنل 747 تفاوت داره و در اصل مال هواپیمای بمباردیه هست ولی تو fsx به عنوان پنل ایرباس 300 ماهان بکار رفته""پرنده های ریپینت ایرانی هم تغریبا هیچیشون قابل اطمینان نیست(اکثرا) که پنلشون باشه . باید تکستچر هاشو جدا بگیرید و روی یک پرنده خوب بریزید

پاینده باشید
    Last edited by bahram-choubine; 22-07-2009 at 17:42.

7. 4 کاربر از bahram-choubine بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز robert's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام
    maintain 7000 until stablished on the localizer فکر میکنم یعنی ارتفاع 7000 پا رو حفظ کنید تا لوکالیزر شروع به حرکت کنه(توضیح میدم)
    تو 747 (توان آپلود عکس الان ندارم) سمت چپ یه کاکپیت شیشه ای هست که سرعت ارتفاع میزان ریت تغییر ارتفاع و البته زاویه حمله یا دماغه هواپما رو که چند درجه بالا یا چند درجه پاوین هست و همینطور زاویه بنک(پهلو) رو که میگه داری چند درجه به رایت یا چند درجه به چپ میچرخی نشون میده . اونجا باید دنبال نشانه های ILS بگردید. اما چطور.
    نقشه رو باز کنید رو فرودگاهی که مقصدتون هست زوم کنید. در راستای باندی که به شما تعلق گرفته یه مثلث سبز بزرگ هست (البته اگر ILS داشته باشه) روش کلیک کنید و فرکانس و هدینگش رو به خاطر بسپارید یا یادداشت کنید.حالا برگردید به کابین اگر از پرنده های خود fs استفاده میکنید چند دا کلید کنا هم هست که نقشه atc و .. رو باز میکنه اونجا یک کلید هست که به شکل A بزرگ لاتینی هست تقریبان روش کلیک کنید تا پنل رادیو باز بشه. به جز اسکواک باید 4 ردیف دوتائی فرکانس ببینید که معمولا سبز رنگ هست. سمت راستیها استنبای یا ذخیره یا در انتظار هست و سمت چپی ها فعال. nav 1 رو پیدا کنید و فرکانس سمت راستیش رو با فرکانس ILS که گرفتید تنظیم کنید و کلید کنارش رو بزنید تا با سمت چپ جا به جا بشه و اون فرکانس فعال بشه. اون پائین هم باید چند تا کلید باشه که یکیش هم nav1 هست که وقتی بزنیدش روشن میشه. اونوقت وقتی به حریم هوائی اون فرودگاه برسید و امواج ILS دریافت بشه تو کاکپیت شیشه ای که توضیح دادم یک و بعد از مدتی دو تا مثلث افقی و عمودی ظاهر میشه که پائینی اگر سمت چپ باشه یعنی شما نسبت به باند سمت راست هستید و باید به چپ گردش کنید و بلعکس. همینطور مثلث عمودی که بالا و سمت راست هست اگر بالا تر از مرکز باشه یعنی شما نسبت به دالان صحیح فرود بالا هستید و باید ارتفاع کم کنید و بلعکس .
    معمولا وقتی آخرین پیام از ATC دریافت میشه سبر میکنید تا اون دوتا شروع به حرکت کنند و اونقت میچرخید به سمت مسیر درست که اگر آپروچ هولد روشن باشه خودش این کار رو انجام میده.
    سرعت n1 اگر اشتباه نکنم سرعت گردش شفت 1 به دور خودش هست که نیرو رو از توربوی دوم به کمپرسور اول میده n2 هم میزان گردش شفت دو هست که به دور اولی میگرده که نیرو رو از کمپرسور اولیه به توربوی ثانویه میده همین ترتیب الی آخر و ارتباتی به تعداد موتور ها نداره و n1 n2 n3 و .. همه داخل یک موتور هست (اگر اشتباه نکنم تعریف دقیقش رو باید بگردم رو هاردم پیداش کنم . اما تا حدی درست هست)
    ""تو این پنل فرکانس ils و هدینگ باند رو چجوری باید وارد کنم ؟؟""تو عکسی که گزاشتید اون پائین سمت راست به دنبال A بگردید و اون دوتا مثلث بنفش کوچیک هم که سمت چپ تو اولین نمایش گر میبینید نشانگر های افقی و عمودی ILS هست. این فرایند تو سسنا متفاوت هست و عقربه های ILS ذو تل خط متقاطع هست که توvor1 نشون داده میشه. و اما هدینگ هم در واقع زاویه دماغه هواپیما هست که الان تو چه درجه ای هست. که دومین نمایشگر از سمت چپ (بزرگ) مثلا تو عکسی که گذاشتید هدین 285 هست یعنی شما دارید به سمت 285 درجه پرواز میکنید (دقت کنید بین 270 و 300 دو ت اخط هست که هر کدوم نشان دهنده ده درجه هست و درست مابین اونها میشه پنج درجه.هدینگ رو به طور طبیعی تنظیم نمیکنید بلکه به سمت اون هدینگ(درجه) میچرخید اما اگر از خلبان خودکار استفاده میکنید برای تنظیم هدینگ اون بالا سه تا کلید گرد یک اندازه هست که اسمشون از چپ به راست apd(سرعت هوائی) hdg هدینگ) crs (کورس ) هست سرعت و هدینگ رو تنضیم میکنید و درست مرکزش(وقتی موس رو میبرید روش نباید علامت +- بیاد) کلیک میکنید تا سرنگش تیره تر بشه و سمت راستش هم یه دایره کوچک تر هست که ارتفاع رو برای خلبان خودکار تعیین میکنه که به مقدار لازم میرسونید و مثل قبلیها فعالش میکنید . اونوقت با زندن کلید z خلبان خودکار فعال میشه. و اما شما برای فرود به کورس هم احتیاج دارید . مثلا کورس هر دو باند فرودگاه مهر آباد 286 درجه هست یعنی که اگر مرکز هواپیما درست روبروی باند باشه شما باید با هدینگ 286 درجه ادامه بدید تا دقیقا روی باند فرود بیاین . اما اگر زره ای چپ یا راست باشید حتی اگر هدینگ درست رو هم رعایت کنید هرچه به باند نزدیک تر میشید میبینید نشانگر ILS دور تر میشه چون روی کورس درست (که دقیقا 180 درجه با هدینگ اختلاف داره)حرکت نکردید.(دقت کنید اگر روی رشته کوه های البرز با هدینگ 286 درجه حرکت کنید هدینگ درسته و گر هم روی خلیج همیشه پار با همین هدینگ پرواز کنید باز هم درسته اما هیچ کدومش کورس 106 درجه (یا همون هدینگ 286 درجه ) باند مهرآباد نیست . برای همین قبل از اینکه به باند زیاد نزدیک بشید با استفاده از همون نشانگر ILS در مرکز باند قرار میگیرید اونوقت هدینگ رو آرو آروم به 286 میبرید تا صحیح فرود بیاید.
    تا اونجا که من میدونم این پنل بمبرایدر نیست . لااقل لیرجت 45 و crj 700 که نیست اما مال 747 هست یا نه نمیدونم درست چون 747 که استفاده میکنم pmdg هست و پنلش این نیست مال خود fs رو هم پاک کردم (کمبود جا)اما فکر میکنم باید مال بوئینگ باشه چه نوع نمیدونم
    و اما fs به صورت پیش فرض fmc یا flight management computer یا cdu یا fms نداره جدا گانه هم نمیشه اضافه کرد و باید یکی از پک های حرفه ای رو دانلود کنید که همشون دارن (البته اگر اون پرنده داشته باشه.
    ""این پنل با پنل 747 تفاوت داره و در اصل مال هواپیمای بمباردیه هست ولی تو fsx به عنوان پنل ایرباس 300 ماهان بکار رفته""پرنده های ریپینت ایرانی هم تغریبا هیچیشون قابل اطمینان نیست(اکثرا) که پنلشون باشه . باید تکستچر هاشو جدا بگیرید و روی یک پرنده خوب بریزید

پاینده باشید
    آقا دمت گرم !! یاد گرفتم
    چه حالی میده تو اون هوای ابری هواپیما رو بذاری رو اتوپایلوت و از یه فرود آروم لذت ببری !!

9. این کاربر از robert بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز .:HAMED:.'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    حامد

پيش فرض

من که الان 5 ساله ورژن های مختلف این مجموعه آموزشی رو پیگیرم و بازی هم میکنم تا حالا نتونستم با اتوپایلوت فرود بیا چون بلد نیستم
    همینطوری پایلوتی فرود میام

حـــــرفـه ای ebicross's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    مـشـهـد

پيش فرض

در مورد تاکسی کردن هم که شما می گید راهنما گاهی هست یا گاهی نیست باید از توی قسمت ATC Window تنظیم کنی. بعد از این که تاکسی کردن شما قطعی شد و برج به شما اجازه تاکسی کردن رو داد و گفت که از کدوم گیت ها به پارکینگ برسی یا به باند یک گزینه هم زیر گزینه های دیگه اضافه می شه . الان اسمش رو یادم نمی یاد ولی می دونم که راهنما رو می شه از توی اون قسمت خاموش و روشن کرد.
    همون پیکان های زرد رنگ روی زمین...
    نه مشکل من گرافیکیه. یعنی هی ظاهر میشه هی غیب میشه.
    نسخه جدید رو همین الان آپلود کردم از صفحه ی اول دانلود کنید.
    دوستان به دلیل اینکه آموزش صفحه اول مجموع همین صحبتها هستش اگر مشکلی داره و یا کمبودی داره حتما بگین.
    ممنون.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض نداره

من که الان 5 ساله ورژن های مختلف این مجموعه آموزشی رو پیگیرم و بازی هم میکنم تا حالا نتونستم با اتوپایلوت فرود بیا چون بلد نیستم
    همینطوری پایلوتی فرود میام
    دوستان قبلا گفتن که هیچ فرودی کاملا خودکار نیست. من یه چیزائی در مورد فرود خودکار (البته در دنیای واقعی) شنیدم . احتمال داره هواپیماهای سیمولاتور هم که فرود خودکار دارن باشه اما همینجوریشم وقتی تو ارتفاع کم و لحظاتی قبل از نشستن و با سرعت کم از اتو تورتل استفاده میکنی باید دم به دم بدنت بلرزه که مبادا تو یه فراز و فرودنیروی موتور دیر کم و زیاد بشه دچار استال بشی و بوم فرود خودکار که جای خودشو داره . اما آپروچ هولد تا حد زیادی قبل از فرود کارهارو خودکار انجام میده. در کل استفاده نکردن از اتو ها بهتر از استفاده است. نظر شخصیه.
    عذر میخام اگر مطلب تکراری گفتم اما حس میکنم تعداد کسائی که تو بحث شرکت میکنن کمه گفتم دوستمون رو مجبور نکنم تو صفحات بگرده مبادا اشتیاقش رو از دست نده و به قول معروف یخ نکنه(ممکنه ant ice ایشون خاموش باشه ) شاید اینطوری یکم بحث ها داغ تر بشه.لینک دانلود مشکل داره و فکر میکنم کمی بحث های علمی رو هم به مقالتون اضافه کنید خوب میشه مثل همین شناخت اعضای موتور که دوستمون لازم داشت. یا توربولانس - پرشرایز - تاثیر غلظت در پرواز و فرود . تفاوت موتور های پیستونی و جت تفاوت ملخی های معمولی(سسنا) با گام متحرک ها (بارون) و.. . لطفا پرواز رو با سسنا 172 آموزش بدید (دیگه حد اقل 737) کاربری که تازه شروع میکنه معمولا در پی پرواز کامل اما کوتاه میگرده اونم داخلی در حالی که 747 رو نمیشه از پیام به مهآباد برد و ... از اون گذشته پیچیدگی رو هم در نظر بگیرید. آموزش گواهی ها رو حد اقل تا اینسترومنت ارتقا بدید . تا اونجا که ممکنه از کلمات روان استفاده کنید (فکر میکنم یه چیزی مثل دالان فرود راحت تر از گلاید اسلوپ باشه) از محدودیت ها و باید و نباید ها هم بگید تا یه مبتدی با خوندنش بتونه hard پرواز کنه و به پرنده آسیب نرسونه . چون هنوز نتونستم بگیرم و بخونمش نمیتونم چیز دیگه ای بگم اینها رو هم از رو عنوان ها گفتم . همین
    اگر کمکی از بنده بر میاد در خدمتم.
    دوستان پیشنهاد میکنم ultimate night enviroment رو حتما دانلود و نصب کنید که عالیه . دارم رو یکی دوتا addon دیگه هم کار میکنم که نتیجه رو میگم.
    در ضمن یکی از پست های من غیب شده ! رفت واسه تائید اما پست های بعدی آپ شد و اون هنوز در غیبت بسر میبره. امبد وارم غیبتش کبری نباشه!

پاینده باشید
    Last edited by bahram-choubine; 22-07-2009 at 18:24.

13. 4 کاربر از bahram-choubine بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •