تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 49 از 254 اولاول ... 394546474849505152535999149 ... آخرآخر
نمايش نتايج 481 به 490 از 2539

نام تاپيک: خـــودروهــــای ســـنـــگـــيـــن و اتوبوس

حـــــرفـه ای rami_hemi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2005
    محل سكونت
    تبریز

پيش فرض

خب مدلهای بالاتر مثل سری ch مشهور به ماک دلفینی یا مدلهای ultraliner و super liner و چند مدل کمپرسی هم وجود دارن که مدلشون یادم نمیاد ولی آخرین مدلهای موجود ch هستن مدلشون هم 95 یادم میاد بود.

2. 2 کاربر از rami_hemi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز بی باک بی بال's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    جهنم

پيش فرض

خب مدلهای بالاتر مثل سری ch مشهور به ماک دلفینی یا مدلهای ultraliner و super liner و چند مدل کمپرسی هم وجود دارن که مدلشون یادم نمیاد ولی آخرین مدلهای موجود ch هستن مدلشون هم 95 یادم میاد بود.
    به نظر شما کامیونه کاماز خوب است یانه
    Last edited by بی باک بی بال; 28-03-2009 at 10:14.

تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    جهنم

پيش فرض

بهنظر شما این ماک یا داف

تاريخ عضويت
    Dec 2005
    محل سكونت
    تبریز

پيش فرض

کاماز کلا ماشین بدی نیست و واسه هوای سرد و یخبندان مشکل روشن کردن و یخزدگی نداره.ولی فضای اتاق کوچیک خیلی تنگ و موتور با تکنولوژی خیلی قدیمی و ضعیف خالی زیاد معایب خاص اون هستن ولی دوام زیادی دارن .در کل شبیه کامیونهای نظامی هستش تا یه کامیون باری.
    این عکس هم گذاشتیم ماک تیتان هستش کشنده سنگین ماک و جایگزین سری dm-800 که هنوز توی ایران هم همراه با چند نمونه کنورٍث و فرایتلاینر و چند نمونه موجود بنزهای تیتان کشنده بارهای فوق سنگین هستن .به اصطلاح بوژی کش هستن.

6. 3 کاربر از rami_hemi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    جهنم

پيش فرض

یه سوال دیگه بین هوو و کاماز کدام بهتر است به نظر شما

حـــــرفـه ای Actros's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    Kermanshah

پيش فرض

ولي حالا من چون مجله رو مطالعه كردم يه چند تا نظر ميدم.

اول اينكه نكته جالب در مقايسه اين پنج تا كشنده اينكه سه تاش مربوط به شركتهاي المانيه و از اين سه تا دو تاش مربوط به يك شركته يعني مرسدس

البته من فكر ميكنم اكسور و اكتروس كمي مظلوم واقع شدن چون اومدن اين دو تا رو كه شايد طراحي كمي قديمي داشته باشن رو با ولوو و رنو كه طراحي تقريبا به روزي دارن مقايسه كردن كه اين درست نيست.

از مطالعه اين پنچ تا كشنده براحتي ميشه فهميد كه اكتروس واقعا امكانات لازم رو براي يك راننده داره. حتي نويسنده هم در اخر اشاره كرده كه اكتروس ميتونسته در رتبه اول قرار بگيره و فقط به خاطر دلايلي مثل حذف تجهيزات ظاهري ان - توقف عرضه اش- قيمت نامناسب و فضاي داخل كابين ان در رتبه سوم قرار گرفته.

اون دوستاني كه ميگفتن ولوو امكان راحتي بيشتر رو به راننده ميده كاملا اشتباه ميكردن چون تو اين مقايسه به طور قاطع اعلام شده كه اكتروس در زمان راندن ، بهترين لذت و در تسلط بودن را به راننده اش ميدهد (كه البته من اين مورد رو قبلا از راننده ها هم شنيده بودم) حتي فضاي داخلي اتاق هم به شكل كاملا استاندارد هستش و نه مثل مان خيلي بزرگ ونه مثل اكسور خيلي كوچك.

نكته بسيار مهم در مورد يخ زدگي گازوئيل بود كه تنها كشنده هاي گروه مرسدس اين مشكل رو نداشتن و اونم به سبب قرار گرفتن فيل تر ابگير در پشت موتور و بهره گيري ار حرارت موتور هست كه اين مورد براي راننده هاي سنگين بسيار مهم است.

حتي در كم مصرف بودن هم مرسدس در رده دوم قرار داشت و رنو اول بود. در حالي كه ولوو و مان پرمصرفترين كشنده ها بودند. پس ميشه نتيجه گرفت كه واقعا همچي سرعت واسب بخارو قدرت نيست.

در بحث خرابي و تعميرات قطعات ولوو در شرايط خوبي قرار داره و علتش هم كاملا مشخصه.

البته اكتروس اشكالاتي هم داره مثل نداشتن نور گير در شيشه جلوي راننده!!
    و يا اينكه اكسور و يا اكتروس هنوز هم با مشكل گرم كردن در شرايط گرما و فشار زياد دست به گريبان هستن! كه اين نكته رو من زياد نگرفتم و اگر كسي از دوستان ميتونه توضيحات بيشتري بده ممنون ميشم.

از نظر من با توجه به اين مقايسه ترتيب كشنده ها به صورت زير است:

اكتروس

رنو

ولوو

اكسور

مان.

البته من اين رده بندي رو براساس امكانات و كيفيت كشنده ها گذاشتم نه بر اساس خدمات پس از فروش- كم يابي قطعات و توقف عرضه و....
    به نظر منم کلا خوب بود. از لحاظ موتوری مان و ولوو بهتر بودن به به دلیل حجم بیشتر . ولی کلا لذت رانندگی . احساس تسلط . پایداری کلا متعلق به مرسدس بنز هست. چه در خودروهای سواری چه در سنگین. گرم کردن رو هم منم چیزی در موردش نشنیدم
    این شرکت ایران خودرو دیزل که یواش یواش داره آبروی دایملر رو میبره حتی یه آفتاب گیر بالای شیشه جلو اکتروز نزاشته . به نظر من بهتره که حتی اکسور هم تولید نکنه. چون کاربری اکسور اینی نیست که داره استفاده میشه .
    یه کشنده سبک و اقتصادی بیشتر برای حمل سوخت

9. 2 کاربر از Actros بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Dec 2005
    محل سكونت
    تبریز

پيش فرض

یه سوال دیگه بین هوو و کاماز کدام بهتر است به نظر شما
    خب به نظر راننده های با سابقه تریلی هیچکدوم ولی خب هر کدوم مزایا و معایبی دارن
    کاماز با وجود دوام بالا و تا حدودی امکانات نا مناسبی داره و اتاق راحتی اصلا نداره و هوو از این نظر بهتره البته هوو هم مشکل دوام داره ولی موتور ساده تر شیش سیلندر خطی اون در مقابل موتور v8 کاماز قویتره (موتور کاماز حجم کمتری داره)و خطی بودن موتور هوو تعمیرات اون رو آسون کرده
    ولی باز هم شرایطی هستش که باید در نظر گرفت.مثلا همین تعمیر و نگهداری آسان واسه راتننده های ایرانی خیلی مهم هستش .
    یکی از دلایل محبوبیت ماک همین موضوع هستش که حتی تعمیرات ساده موتور رو هم راننده بین راه میتونه انجام بده.
    توی ایران به دلیل سرویس جاده ای بسیار ضعیف و در حد نبود برای کامیونها و تریلی بعضی موارد رو باید خود راننده انجام بده.
    هوو تا موتورش پایین نیادخیلی کاها رو روش نمیشه انجام داد و این یه ضعف برای یک ماشین در رده تکنلوژی پایین هستش .
    البته دانگ فنگها تا حدودی این مشکمل رو ندارن و تعمیر و نگهداری اونها ساده تره واسه همین خواهان بیشتری دارن .
    .ولی در کل بین این دو ماشین مقرون به صرفه ترین خودرو هوو هستش به خاطر موتور ساده تر و قابلیت جایگزینی بعضی قطعاتش و اتاقک راننده بزرگتر.

11. 5 کاربر از rami_hemi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای Farshadd's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    خرم آباد

پيش فرض

به نظر من نه هوو و نه کاماز نمیارزه.

مخصوصا هوو که میدونم سر و پاش 1000 تومن نمیارزه. اولا یه عیبش چینی بودنشه... ( واسه ایران چینی بودن عیب به حساب میاد چون جنس آشغال میده ایران)
    ترمز های فوق افتضاحی که داره

کیفیت بد.

و ...

پروفشنال hamid00009's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

آمیکو چطوره ؟؟؟؟
    فکر کنم ار کاماز بهتر باشه !!!! البته اطلاع دقیقی ندارم .

تاريخ عضويت
    Dec 2005
    محل سكونت
    تبریز

پيش فرض

آمیکو هم خدمات پس از فروش خوبی نداره .
    این ماشینا هم اتاق مان رو دارن یغنی اتاق ماشین yongman هستش که یکی از شعبه های مان توی چین هستش.
    الان کشنده تولید نمیکنه و فقط یه نمونه بارکش و کمپرس و چند تا مدل باری سبک تولید میکنه .

15. 2 کاربر از rami_hemi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •