تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 49 از 506 اولاول ... 394546474849505152535999149 ... آخرآخر
نمايش نتايج 481 به 490 از 5052

نام تاپيک: ‌ پــــــژو 206 ( Peugeot )

Crisis Manager kasra_khan2003's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

یه تیک از قاب نگه دارنده چراغ ماشین شکسته بود و باعث میشد که چراغ کج وایسته! تاثیرش هم خیلی زیاد بود با اینکه خیلی کم انحراف داشت.

رفته بودم قیمت موتور حرکت دهنده ی چراغ رو بخرم که طرف بهم گفت میتونی اینم همین بقل بدی برات جوش پلاستیکی بدن!

خلاصه ما هم بردیم و حدود 15 طول کشید تا چراغ رو کامل در آورد و برد جوش پلاستیکی داد و در نهایت جا زد.

11 تومن هم گرفت فعلا تا آش خور تشریف داریم، همه دارن حسابی ما رو تیغ میزنن

اینم عکسش ( متاسفانه قبل جوش دادن رو عکس نگرفتم، اما باید بگم خیلی از تیکه هاش اصلا نبود! یعنی این جوری نبود که دو تیکه رو بهم وصل کنی، مثل پازل، درست بشه! )

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Jun 2009

پيش فرض

سلام خسته نباشیداونروز یه موتور به طوره سطحی زد و مالید به ماشین . یه مقداره کم رنگ کنده شد خیلی کمه . 3-4 سانت
    بردمش قلمکاری کرد ولی قلمکاری اگه به ماشین از نزدیک دقت کنی معلومه . جاش کنار چراغ جلو 206
    به نظرتون پالیش کنم ؟؟ چه راهه دیگه پیشنهاد میدید ؟؟

چون ماشین در حده صفره زیاد کار نکرده میگم حیفه . چه راهی ؟؟

Banned
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    پشت كامپيوتر

پيش فرض

سلام به همه دوستان....

دوستان مي خواستم بگم شماها كه ماشين گرون داريد مثل 206 براي همين خيلي خرجش زياده....

و ازتون زياد براي تعمير پول مي گيرند تعميرگاها و صافكاريها و مواظب باشيد سرتون رو كلاه نزارند...

موفق باشيد

ما هم يكي از فاميلهامون خيلي پولداره براي همين 206 داره تو شهر مشهد هم زندگي ميكنه و گفت حتي صافكاري يه بار

ازش 25 هزار تومن پول گرفت........

25 تومن براي 2 ماه خورد و خوراك ما بس ميكنه

آخر فروم باز poria_mc's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

حتي صافكاري يه بار

دوست من پستتون جدیه دیگه؟؟؟ احیانا شوخی که نمیکنید؟؟ کجای مشهد با 25 تومن ماشین رو صافکاری میکنن؟؟ ما هم ماشین رو بیاریم همونجا!
    Last edited by poria_mc; 18-02-2010 at 11:44.

5. این کاربر از poria_mc بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Banned
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    پشت كامپيوتر

پيش فرض

دوست من پستتون جدیه دیگه؟؟؟ احیانا شوخی که نمیکنید؟؟ کجای مشهد با 25 تومن ماشین رو صافکاری میکنن؟؟ ما هم ماشین رو بیاریم همونجا!

---------- Post added at 11:39 AM ---------- Previous post was at 11:39 AM ----------

خيابون اگه اشتباه نكنم چهنو ....
    مگه شما چه قدر ميدي براي صافكاري تو تهران

7. این کاربر از saeed.skystar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

سلام به همه دوستان....

دوستان مي خواستم بگم شماها كه ماشين گرون داريد مثل 206 براي همين خيلي خرجش زياده....

و ازتون زياد براي تعمير پول مي گيرند تعميرگاها و صافكاريها و مواظب باشيد سرتون رو كلاه نزارند...

موفق باشيد

ما هم يكي از فاميلهامون خيلي پولداره براي همين 206 داره تو شهر مشهد هم زندگي ميكنه و گفت حتي صافكاري يه بار

206 ماشین پولدارهاست؟؟؟
    پس بی ام و و بنز و... مال کیه؟؟؟
    با 25 ماشین صافکاری میکنه؟؟؟؟
    25 تومن 2 ماه خورد و خوراک شماست؟؟؟
    عزیز کدوم سیاره زندگی میکنی بگو ماهم بیاییم اونجا اگه این قیمت ها باشه برای من ویزا بفرست

---------- Post added at 11:57 AM ---------- Previous post was at 11:54 AM ----------

سلام به همه دوستان....

موفق باشيد

206 ماشین پولدارهاست؟؟؟
    با 25 ماشین صافکاری میکنه؟؟؟؟
    25 تومن 2 ماه خورد و خوراک شماست؟؟؟
    عزیز کدوم سیاره زندگی میکنی بگو ماهم بیاییم اونجا اگه این قیمت ها باشه برای من ویزا بفرست

تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

206 ماشین پولدارهاست؟؟؟
    آره دیگه الان شما پولدارید خوشه 3 حساب میشید!
    مال منه!
    سلام خسته نباشیداونروز یه موتور به طوره سطحی زد و مالید به ماشین . یه مقداره کم رنگ کنده شد خیلی کمه . 3-4 سانت
    بردمش قلمکاری کرد ولی قلمکاری اگه به ماشین از نزدیک دقت کنی معلومه . جاش کنار چراغ جلو 206
    به نظرتون پالیش کنم ؟؟ چه راهه دیگه پیشنهاد میدید ؟؟
    خودت پولیش نزن! ببر بیرون جاهایی هستش که با دستگاه پولیش میزنن بده اونجا برات این کار رو بکنن! به احتمال زیاد حل میشه!

10. این کاربر از poria_mc بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

s-b

Crisis Manager kasra_khan2003's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

این سعید جون فکر کنم تو محله ی آقای احمدی نژاد زندگی میکنن که گوجه کیلویی 300 تومن هست!

من تو فروم دیگه مشورت کردم، گفتن اگه میخوای دست 2 بگیری، تیپ 5 تمیز گیر بیاری بهتره تا تیپ 6 بخری! نظر شما چیه؟

تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

این سعید جون فکر کنم تو محله ی آقای احمدی نژاد زندگی میکنن که گوجه کیلویی 300 تومن هست!
    دروغه! ما خودمون مدتی اونجا بودیم(نارمک) گوجه از همه جا گرونتر بود!
    من تو فروم دیگه مشورت کردم، گفتن اگه میخوای دست 2 بگیری، تیپ 5 تمیز گیر بیاری بهتره تا تیپ 6 بخری! نظر شما چیه؟
    مساله اینه که تیپ 5 تمیز گیر نمیاد! راننده هاش اکثرا جوون اند و حسابی ماشین رو خجالت دادن! ضمن اینکه اتومات دست دوم این مزیت رو داره که گیربکس اتومات دنده ها رو تو دور بهتری نسبت به دستی عوض کرده پس نسبتا سالمه!

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2010

پيش فرض

سلام
    دوستان که وی 20 گرفتن جدیدا و یا کسانی که می دونن میخام بدونم که کلید کنترل بخاری و کولر این مدل (وی20) از این دیجیتالی های جدیده یا از اون قدیمی هاست و چرخوندی هستن؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •