فعلا بی کاری نمی تونیم غذای دو ستاره بخزیم
بابا وضع بازار خراب است .کارخانه ای که من توش کار می کردم تعطیل کرده یک مدت
فعلا بی کاری نمی تونیم غذای دو ستاره بخزیم
بابا وضع بازار خراب است .کارخانه ای که من توش کار می کردم تعطیل کرده یک مدت
من شنيدم كه رييس حزب پان ايرانيم به علت مولتي اكانت بودن بن شده
من چرا آواتارم پاک شد ؟(توی بازی)
من ولنسم 27 هست و دیگه قصد ندارم کاری کنم چون غذا ولنس رو بالا نمیبره !!!
با چی میشه بالا برد ؟
با هدیه دادن به دیگران کار در بیمارستان یا خرید یک چیز خاص که والانس را افزایش می ده.
من همین امروز عضو شدم و یک راست رفتم توی حزب پان ایرانیسم
وضعیت کار خرابه...
دوستان آشنا کمی کمک کنید
با همین آیدی تو بازی هستم
به به !
شما خودتون رو معرفی نمیکنید؟
میشه 1.111 ریال![]()
بله اول به توافق میرسید بعد اگه به طرف اعتماد نداری میری اینجا
و یه قرار داد مینویسیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
درضمن برای ازدواج هم به اینجا مراجعه میکنید
بله لطفا تمرینات نظامی ترک نشه (چون به ضرر کشور هست )البته درسته موقعه تمرین کردن پول نمیده ولی بعده اینکه اسکایلت رفت بالا میتونی بری کشور های خارجی و براشون بجنگی و پول توپل بگیریکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
به به حزب پان ایرانیسم به f رفتبه دلیل اینکه موسسش بیش از 17 تا ملتی اکانت داشت و بن شد
![]()
Last edited by 4891; 24-05-2008 at 04:36.
غذا اولین گزینه هست برای بالا بردن ولنس غدای 1 ستاره 2 ستاره 3 ستاره و 4 ستاره به ترتیب 1 تا 4 ولنس هر 24 ساعت اظافه میکنه
گزینه بعدی ( هدیه ) درست کردن تیم هستش یعنی اینکه شما 2نفر دوست باهم قرار میزارید ولنس هم رو سریع ببرید بالا
اول این رو بگم که هدیه هم مثله غذا درجه بندی هست 1 ستاره تا 4 ستاره و به همین ترتیب 1 ولنس تا 4 ولنس
خوب حالا چطور با هدیه و تیم ولنس رو بالا ببریم , خیلی ساده هستش فرض میکنیم تیم ما 2 نفره هست
اینا میرن و از بازار هدیه میخرن مثلا هر کدوم 10 تا هدیه ی 1 ستاره و بعده اینکه اینو به هم دیگه دادن 10 تا ولنس به هر طرف که 10 تا هدیه ی 1 ستاره گرفته اظافه میشه
گزینه بعدی بیمارستان هست که باز 1 تا 4 ستاره هست و به هر ستاره 10 ولنس به شما میده یعنی بیمارستان 4 ستاره به شما 40 تا ولنس میده
گزینه آخر بسته ولنس هست که قیمتش 2 طلا هست و 10 تا ولنس به شما میده
امیدوارم کافی باشه بازم سوالی بود ببرسید اگه بلد باشم میگم![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)